reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Haszi...pilnuj męża, zdrowie najważniejsze:tak::tak::tak:, kurcze, najepiej by było żeby go połozyli na badania w szpitalu i wszystkie zrobili.

Jeśli chodzi o krem to mam nivea jeszcze z tamtego roku i nie polecam bo ciężko rozsmarować, normalnie jakbym pastą do zębów smarowała buzię.
No ja na ziajkę też poluję, powinien być lepszy

u nas dzisiaj jak narazie ładnie:tak:choć deszcz zapowiadali, no zobaczymy. deszcz by się przydał bo w ogrodzie sucho:-(

reklama
Witam
Pabla ja też bym zadzwoniła, żeby się nie schizować;-)
a my wstaliśmy o 9.30:szok: cała trójka pierwszy raz od dłuższego czasu:-D a to przez to, że po 6 jak Mały uznał, że wstaje wzięłam Go do nas i jeszcze z nami pospał:-) jestem przespana za wszystkie czasy:-p zmykam brać się za jakąś robotę:eek: miłego dnia:laugh2:

pabla dzwoń. Powinni mieć juz to w kompputerze. Jak chcesz mieć potwierdzenie na piśmie to możesz podejść do US z pisemkiem to sprawdzą i przybiją ci w okienku pieczątke że jest.

witajcie dziewuszki:-)
dzięki kochane za info:tak: będę robic na 5 latek paszport:tak:
Kate ależ się wyspałas:szok: ja dzisiaj tez padałam i jak mała poszła na pierwszą drzemkę to ja padłam z nią, chyba akumulatorki musiałam doładować:-p mężusio chyba lepiej się czuje, i nawet masażyk mi zrobił:szok: to chyba zadosciuczynienie za latanie przez cały tydzień z językiem na brodzie:-p
Pabla ja też jestem trzepak okrutny i gdyby nie moj M, który wszystko ma poukladane w głowie i w szafkach z dokumentami (szkoda, że w szafie z ubraniami tego nie uprawia;-)) to pewnie zginłabym na tym świecie:-p
Surv a jaki kolorek kładziesz sobie na glowkę?:-) ja za dwa tygodnie idę do fryzjera....znowu błagać o blond:rofl2:

Witajcie Dziewczyny
u nas tragedia, Maly zlapal katar wiec cala noc z glowy...jesczez takiej okropnej nocy nie mialam:-(Bidulek wogole oddychac nie mogl i caly czas plakal. najgorsze jest to ze jesczez nie przerabialam kataru wiec nie bardzo wiem co i jak. daje sol i lek przeciwbolowy...na tym sie moja wiedza konczy:eek:
z wyjscia wczorajszego tez nici no bo nie moglam Malego z dziadkiem zosatwic jak taki zawalony:baffled: wiec lipa na calej lini.

tosika ja tez taka rozprzepana i nigdy nie wiem gdzie co jesli chodzi o papiery:baffled:
surv mam nadzije ze kolorek wyszedl piekny:tak:

Ło matko ile nadrukowałyście:szok::baffled::-D
Ja jak zwykle w szkole, inne wątki opanowane ale ten kiepsko:zawstydzona/y::baffled:
Tosika życzę zdróka dla M
Haszi oby badania wyszły dobrze i operacja nie była potrzebna:tak:trzymam kciuki!
Pabla ja bym zadzwoniła dla pewności:tak:
Pearl zdrówka dla Szymka i współczuje nieporzadanego lokatora:eek::happy:
Surv udanej wizyty:tak:
Kate zazdroszcze takiego snu:zawstydzona/y:
ja na słonce mam krem dla dzieci z avonu, jeszcze nie używałam:zawstydzona/y:ale fajnie pachnie:-p:happy:
jutro znowu na uczelnie:crazy:ale pocieszam sie ze juz za nie dłogo koniec:tak::happy:

Witajcie Dziewczyny
u nas tragedia, Maly zlapal katar wiec cala noc z glowy...jesczez takiej okropnej nocy nie mialam:-(Bidulek wogole oddychac nie mogl i caly czas plakal. najgorsze jest to ze jesczez nie przerabialam kataru wiec nie bardzo wiem co i jak. daje sol i lek przeciwbolowy...na tym sie moja wiedza konczy:tak:
My też jesteśmy na etapie katarku więc mogę ci powiedzieć co ja robię
Nawilżaj nosek i ściągaj katarek dosyć często,aby nie spływało do noska.Połóż go troszkę wyżej na poduszce.Nawilżaj powietrze w pomieszczeniu w którym śpi mały,rozwieś ręczniki mokre albo mokre pieluszki na łóżeczku.Ja dwie kropelki dałam olejku miętowego oilolbas na poduszce i jedną na piżamkę Maksa( to mi poleciła koleżanka farmaceutka)Możesz podawac też wapno w syropie i zwiększ dawkę witamin c
Surv ja też odpadam o 22, nie wiem jak dziewczyny mają tyle siły siedzieć.
Dziś przychodzi kolega do nas na piwko to pewnie posiedzimy troszkę dłużej

kamu na razie daje Malemu sol fizjologiczna, nie ma nawet szans zeby mu te glutki z nosa jakos wyciagnac wiec tylko wycieram pod nosem. do nawilzacza dalam odrobine olejku eukaliptusowego i tym nawilzam. pojade do apteki wiec mzoe cos poradza chociaz szczerze w to watpie...dziekuje Ci za rade zapytam w aptece o wszytsko co polecasz:tak:

reklama
Dziewczyny,dzięki za rady, zadzownię za parę dni do US.
Pearl ja odciągam fridą, lament jest okropny, ale trudno.....
idę Kochane spać juz, padnięta jestem...
spokojnej nocki!!

Do góry