reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej hej!! a co tu tak cicho???

Przekazuję,że Kamu urodziła wczoraj o 15.10 Lenkę (3370g).
Jeszcze raz Gratuluję!!!

U nas pogoda dziś się fajna zapowiada, bo słoneczko wyszło:cool2::-).
Wczoraj byliśmy z dzieciakami na urodzinach w parku linowym, więc się wyhasały. Maciek jak zwykle rano nie mógł wstać,a budzę go o 6.30. Kto by powiedział,ze taki śpioch z niego będzie, jak zawsze on pierwszy pobudki urządzał i to nieraz grubo przed 6:sorry:.
Maja za to w nocy coś ryczała,ale K do niej wstaje, bo ja mam wymówkę,że po lekach antyalergicznych jestem zbyt zaspana:-p No tak faktycznie jest,ale jak bym musiała to bym wstała,a w sumie czemu on nie może:-p
Poza tym mała jest nieznośna popołudniami, nie wiem czy ten żłobek odreagowuje, czy jest na tyle zmęczona,ale odkąd przychodzimy do domu to jęczy non stop. Uszy więdną. W żłobku za to ciocie zachwycone,że taka wesoła i tryska humorem. Nie wiem co zrobić,żeby nie zwariować, jak się zimno zrobi i nie będzie perspektyw na popołudniowe spacery.

reklama
hej

no fajnie, ze Kamu już rozpakowana
gratulacje!!!!

Kurcze mam strasznie napięty czas
za miesiąc egz a ja w szczerym polu z nauką
w domu wiecznie sajgon
dzieciarnia szaleje a ja muszę wszystko ogarniać - ugotować, wyprac, posprzątać
znowu mam dość

zmykam do nauki poki młody na spacerze
miłego

Kamu gratulacje!!!!

My remontu cd:/ powoli m skręca meble ale jakoś się wszystko ciagnie przez pracę M:/ ja dziś pierwszy dzień w pracy po wakacjach nawet było spoko:) ale brakuje mi mojej zmiany na 6:p

Liwka na II grupie super, nie płakała:)

Kamu daj zdjęcie kruszynki :tak:
Oski był pierwszy raz w szkole-oj przeżycie dla nas :tak:
Oskar bardzo zadowolony, chociaż dla zasady mówi, że nie chce do szkoły; wcześnie się położył bo musi się wyspać
p.gif
on ma super plan, codziennie na 8.00 do 11.30 lub 12.30; potem wejdą dodatkowe zajęcia; ja mam na 10.00 więc spokojnie go odprowadzę; pani wychowawczyni zrobiła na mnie dobre wrażenie-konkretna ale miła; będzie ich ogarniać; klasa ma 23 uczniów; plecak spakowany czeka, ech
a mąż będzie Wercie wozić do ukochanego przedszkola
yes2.gif

no dziewczyny trzeba wrócić do pisania, nie obijać się :-)

Hej:)
Ech widzę pustki nad pustkami :)
Ja również mam mega mało czasu :( wróciłam do pracy i jakoś na razie nie potrafię się wbić w inny rytm zmiany:/
Na nic nie mam czasu, wszystko w domu mam rozgrzebane, w pracy też, najgorsze, że mam grupę sama, więc wszelkie papiery spoczywają na mnie:confused:masakra, oby szybko wrzesień minął i mam nadzieję, że będzie ok.
Kuba w p-lu super, Liwka na II grupie tak sobie, raz popłakuje a raz nie.

Iza super plan ma Oski, najważniejsza wychowawczyni, to pójdzie "z górki". Mimo, że Kuba za rok nie pójdzie do szkoły to już się martwię na zapas, jak mój mamisynuś to zniesie:-p

Ciekawe jak tam Miki od Kasi sobie radzi w szkole:tak:

Muszę lecieć pisać plan:baffled:masakra:-p

hej
ja przy kawie i jakoś Igi zajął się sobą dając czas na bb;-)

Kic remont, dzieciarnia i praca - można oszaleć
ja z remontem czekam do października
w sumie już chce bo chłopców pokój czeka a sypialnia zamiast koloru złamanej bieli na ścianach ma jakoś dziwną szarość

Iza już po pierwszym tygodniu szkoły
Oski zadowolony
mój chrześniak, pierwszoklasista chodzi z takim zapałem, że aż miło
no i chce oceny a tu tylko słoneczka;-))))

Madziu jeszcze raz 100 lat!!

dobra zmykam się ogarniać
jutro chłopaki tzn P i T jadą na mazury na rajd polski
musze dziś przygotować ich bo zapowiada się deszczowo
wczoraj zakupiłam w tchibo spodnie i kurtkę przeciwdeszczową dla Tymcia
chyba mogę być spokojna, że nie przemoknie

dobrego dnia

Renia D ubolewa,że nie może jechać na rajd, ale nie puszczę go, nie ma mowy abym została sama z dwójką zakatarzonych dzieci.
Ale mam nerwy , Maks już od poniedziałku w domu, przedszkole się zaczęło a z nim przeziębienie no i Lenka dostała kataru. Zrobiłam jej inhalacje z 1 ml soli fizjologicznej, na szczęście chciała leżeć
Czyżby forum zaczynało "się kończyć" każdy zalatany , zapracowany....

reklama
Hej laseczki!

Kamu oj współczuję kataru. Jak tam w ogóle Lenka się sprawuje? no i jak Maksiu przyjął siostrę?

Renia dzięki jeszcze raz ;-)
Kicrym ja myślałam,ze w grupach to zawsze sa 2 n-lki:dry: to współczuję, skoro wszystko na twojej głowie.

Ja byłam wczoraj na zebraniu w p-lu.Już się wydatki szykują. Jakieś książki tzn. karty pracy mamy kupić za 100zł:szok: do tego wyprawka 100 i rada rodziców 100 no i ubezp.:baffled: skąd to brać:confused:

Ja tez nie mam czasu ostatnio, bo w pracy ciągle coś,w domu jestem sama z dzieciami ;-), bo K do późna znów we Wrocławiu:baffled: oszaleć czasem można.
Maciek bez problemu chodzi do starszaków,a Maja na początku też w nowej grupie super, ale w tym tyg.nowa ciocia ją rano ode mnie odbierała i mała niestety niechętnie szła:-( na szczęście bez płaczu póki co ;-)

W ramach odstresowania jadę na weekend na wycieczkę "służbową" gdzieś koło Łysej Góry:-D
Za godzinę ruszamy :-)
Dzieciaki rodzice odbiorą z placówek,a K ma wieczór ich zabrać do domu,a co tam w weekend będą robili to już nie moja broszka:-p Ja jadę sie integrować i trochę od nich odpocząć:-p

Do góry