reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam
Kic jakoś już sobie z tym poradziłam i wychodzimy powoli na prostą, mały ma sporo za sobą i mam nadzieje im starszy tym mniej będzie już tego. Ale radzimy sobie bo ważne ze jest bo on od 6 tyd ciąży to byłam na sterydach i na podtrzymaniu cudem jest i uważam ze jest bardzo dobrze, dlatego i sił nabrałam i na Bb wróciłam:-D
kamu lekkiego i w terminie wymarzonym..:tak:

Ja chciałam się odmeldować tak do 28.08 wyjeżdżamy nad jeziorko.
Mam nadzieje ze do usłyszenia po powrocie.;-)

reklama
Heksa miłego odpoczynku!

my po zakupach, ale gorąc :confused: zdążyłam dziewczynkę ochrzanić i iść do jej babci; w ciągu 5 minut wydzwaniała do nas domofonem 2 razy; pchnęła chłopca z całej siły, że się przewrócił; niszczyła płot i wykręciła biedakowi ręce aż wył; a wcześniej sąsiadowi zdzieliła z miecza w głowę :baffled: nie wytrzymałam :rofl2:

nawet obiadu nie chce się robić

Witam:)
Ja nie długo się zbieram na zabieg, a dzieciaki zostają z mamą:tak:
Kuba korzysta jeszcze z pogody i chlapie się w basenie, a Liwia śpi, więc trochę spokoju:-p

Iza u nas chłodniej ale nieznacznie, więc koniecznie musi przyjść burza, bo duchota okropna:baffled:
Heksa na pewno będzie co raz lepiej, musi być:tak:

I u nas burza mega przeszła, a zimno się zrobiło brrrr już wolę takie upały:tak:

Iza usuwałam kolejnego żylaka. Ale tym razem mnie strrrrasznie bolało:baffled:myślałam, że padnę i czekałam kiedy będą mi wiązać tą nogę:baffled:Poprzednim razem bolały tylko wkłucia przy znieczuleniu, a teraz cały czas czułam jak mi tam majstrują:-pale dr twierdził, że mam głębokie te żyły. Całe szczęście już po wszystkim i dziś już o niebo lepiej:tak:

Liwa śpi, Kuba poszedł z M do Praktikera, a mama mi myje podłogę:-pżyć nie umierać, muszę częściej sobie żylaki usuwać:-p:-D:-D:-D

miłego dnia!

całe szczęście masz za sobą :tak:
my byliśmy na imprezce-balony zwierzaczki za darmo, wata cukrowa, klowny, szczudlarze (maluchy się mały bo na czarno); dziwne rowery-jeździć można było; całkiem przyjemnie; w domku kolacja i na 22.00 jedziemy na pokazy :tak:

U nas znacznie chłodniej:)
Młoda dziś odstawiła mega cyrk, że chce z babcią do żłobka iść:szok:no i poszła wyrodna córka:sorry2:dzwoniłam czy nie płacze, bo myślałam, że zrobiła aferę pod wpływem chwili spotkania z babcią:-pale nie, ona się świetnie bawi:sorry2:także siedzimy z Kubą w domu:happy2:Chciałam ją jeszcze tydzień przy sobie potrzymać, bo mam l4, ale jak nie chce dziadyga jedna to niech chodzi do żłoba:-p
Jutro idę do kontroli, w sumie nic mnie nie boli, ale ten opatrunek mi się nie chce odkleić od tych ranek:baffled:

Iza super, że macie taką bazę wypadową:tak:marzę, żeby dokończyć dół u nas w domu, ale o ile materiał nawet jest to M nie ma czasu tam jechać i kończyć:confused:

Zaraz się zbieramy z Kubą na lody do Maca:happy2:

Miłego dnia!

reklama
Kicrym mam nadzieję,że szybko się zagoi!
To masz tylko jedno,a i z jednym fajnie sobie pobyć sam na sam :-) ja wczoraj z Maćkiem byłam na bajce,bo u nas od czasu do czasu wyświetlają w amfiteatrze za free,ale sie chłopu po chwili juz nudziło:sorry2:
Potem został u babci na noc i dziadek miał go dziś do p-la odwieźć,więc ja dziś z rana miałam tylko młodą do odwiezienia,a i tak się prawie spóźniłam do roboty:-p
Ja też lubię lody w Mc;-)potem pójdziemy,przy okazji dzieciaki mają frajdę na zjeżdżalni;-)Co najlepsze, to Maciek dopiero w tym roku zaczął zjeżdżać, bo wcześniej się bał,a młoda bez oporów, w ogóle się nie boi.

Wczoraj byliśmy u teściów na obiedzie i do dziś mi ciężko:-p ale tak to jest jak się obiad je raz w tygodniu:sorry2:Do tego zasypiam na siedząco,oj do domu już bym poszła, bo i tak nie za wiele pracy.

Iza udanego wypadu!

Do góry