reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

witajcie... ja tez jestem ciut przerazona nadchodzacym usg w poniedzialek,czy wszystko jest ok,czy serduszko bije? tego strachu chyba sie juz nigdy nie pozbede... tez ostatnio zaczely mnie nachodzic mysli czy nie powinnam zrezygnowac z tego usg i poczekac do polowkowego w lutym.... no ale dzielnie bede szla z dusza na ramieniu i mam nadzieje na same dobre wiesci... w ogole dzis mialam bardzo kiepski humor i niewiele potrzebowalam zeby mnie wyprowadzilo z rownowagi... mam nadzieje,ze jutro obudze sie w lepszym humorze :-)...

reklama
dziewczyny w watku "poznajmy sie " dodalam nowa opcje : "w moim brzuszku mieszka" ... pomyslalam,ze powoli bedziemy sie dowiadywac o plci naszych maluchow i moze bylaby to fajna informacja,ktora moglybysmy zweryfikowac w lipcu,czy sie sprawdzila :tak::-)... aby dopisac ta info prosze abyscie wyedytowaly wasz pierwszy wpis w tym watku i odpowiednio ja dodaly jesli macie ochote i juz wiecie lub moze czujecie,ze wlasnie taki maluch zamieszkuje pod waszym sercem :-).... jesli macie jakies inne propozycje do dodania w tym watku prosze o wiadomosc prywatna i dodam ja w pierwszym wpisie :-)...

dziewczyny trzymam kciuki! za mnie trzeba bedzie w przyszlym tygodniu ;-)

a moze zalozymy liste lipcowek
nick - imie nasze - data porodu - plec - imie bejbika
i Sylcia podklei go na gore?
najlepiej byloby tez wpisac na jakims zamknietym meile i telefony na "w razie czego" ale to za jakis czas

Hej Witam Dziewczynki

Lista lipcówek jest, więc może Izabelka która ją założyła, jeśli ma czas, mogłaby ją ulepszyć, zrobić w formie tabelki,z podanymi detalami, albo wymyśliś coś innego?? A co do wątku zamkniętego to jestem za :tak::-)

A jak tam Dziewczynki po badaniach!! Jak wrócicie to piszcie

U nas po badaniu fasolka ma 7cm i sobie radzi nie chciała pokazac kim jest i odwróciła sie do nas tyłem:-(
Wiec moze nastepnym razem tak szczeze to nie wiem czy sie uda w poprzedniej ciazy jaka płec dowiedziałam sie dopiero w 6m-cu bo mała tak sie chowala
ale postanowiłam ze teraz jak sie do wiem to nikomu nie powiem kto tam mieszka beda wszyscy mieli niespodzianke.:-p

Poza tym macica mi sie dosyc mocno stawia i dalej dostaje zastrzyki z Kaprogestu
mam nadzieje ze w krótce bedzie lepiej...

Heksa to fajnie że z dzidzią jest wszytko dobrze, a napisz ja możesz jak się objawia to stawianie macicy??

Camela ja na pewno nie będę chodzić do szkoły rodzenia, mam już jedno dziecko, obyło się bez szkoły to myślę że dam radę, a poza tym musiałabym dojeżdżać ok 30 km, więc i z tego powodu odpada, bo co zrobić wtedy z Olką :-(

Heksa ale fajnie, że widziałaś swoją dzidzie. Dostalas zdjęcie?

Camela przy pierwszej ciąży przeszło m to przez chwile przez głowe, ale nie poszłam, urodzialam normalnie i szczerze mówiąc to ciesze się, że nie traciłam na to czasu. Tearaz też napewno na to nie pójde, a szczególnie po tym co mi koleżanki opowiadały , to nie podoba mi się takie coś. Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, ale ja jestem na nie.Jesli kogos to uspokoi to może warto iść, ale to kazdego decyzja.

reklama
Ja raczej wybiorę się do szkoły rodzenia.Koleżanki które chodziły na zajęcia były bardzo zadowolone że się zdecydowały mówiły że przydało im się to przy porodzie.
Jedna z koleżanek chodziła w pierwszej ciąży,mimo że urodziła w expresowym tempie bo wszystko trwało ok 8 godz to teraz też się zdecydowała i będzie chodzić.
Mam czas więc mogę go poświęcić na tą szkołę ,może do czegoś mi się przyda

d4de37b931.png

Do góry