reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

witajcie dziewczynki jakos zadko pisze ale czytam was prawie codziennie ja sie troszke martwie swoja waga bo jak narazie mam prawie 8 kilo na minusie ide dzisiaj do lekarza i zobacze co mi powie!!! a przed ciaza bylam raczej okraglutka duze piersi,pupa a teraz jedynie co mam to brzusio wszystko inne sie poprostu zapadlo:no::no::no: a dotego calkowity brak apetytu poprostu zmuszam sie do jedzonka a slodycze ktore uwielbialam moga dla mnie nie istniec i ciagle chce mi sie pic przez co latam co chwilke do lazienki na siusiu

reklama
Renek chłopcy to chyba tak mają, bo mój to do tej pory budzi się w nocy na picie lub chce, aby go przykryć albo przyłazi do nas i nie daje nam spac.

Camela będzie dobrze, nie martw sie. Daj znac co ginek powiedział.

dziekuje za slowa otuchy jestem juz po wizycie u lekarza muwi ze wszystko dobrze posuchalam bicia serduszka i tego jak dzidzia sie rusza :-) poprostu sie poplakalam na ten dzwiek a moj narzeczony poplakal sie ze tego nie slyszal bo biedak lezy chory co do wagi to niby za jakies 2 tyg przestanie rzadzic jajnik a zacznie lozysko i wszystko powinno sie wyrownac!!!a jak sie ludzie dziwnie patrzyli na mnie jak szlam po ulicy i usmiechalam sie sama do siebie:tak::tak:

Dziewczyny wpadłam na pomysł i załozyłam wątek w którym lipcowe mamy ale 2006 roku podpowiadaja nam co jest warte zakupu a co nie nadaje sie do niczego.Polecam poczytajcie sobie a jezeli macie pytania to wlasnie Je mozna zapytac.
Dzieci urodzone w lipcu 2006
Prośba lipcowej mamy

Dziewczyny czujecie juz jakies ruchy maluszka?Ja niestety nie ,ale wczoraj rozmawialam z kolezanka,ktora ma malego szkraba i mowila,ze w 4 miesiacu juz czula takie jakby laskotanie.Ja narazie czuje tylko jak i burczy w brzuchu:-D

reklama
Camela80- bardzo sie ciesze, ze u Ciebie wsystko dobrze oby tak dalej i u nas wszystkich.

Ja w srode ide na badanie krwi ponownie bo mialam pobrana do badania w ten sam dzien co pierwsze USG (22.12) i wyobrazcie sobie, ze zle napisali moje nazwisko i sie wszystko zapodzialo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ach ta Anglia. No i musze isc sama z Kuba bo maz pracuje na rano. Oj przydala by sie babcia:tak:

Do góry