reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
witam nowe dziewczynki
Sylcia super,ze zostalas moderatorem :-);-)
bylam i nie posluchalam, podlamala mnie- ze pewnie poslucham w 20-tym tyg, bo szczupla jestem :baffled: a to,ze mam spory brzuch jak na 3 miesiac, to co? :sorry2::cool2: przytylo mi sie kolo 2 kilo; w czwartek na usg :-) zobacze ile dzidziuni tam siedzi :-D:tak:
cieplutkie pozdrowionka, bo u nas zimnica

Witam Was wszystkie gorąco!
Dawno mnie tu nie było,bo nie miałam dostepu do internetu,ale juz wszystko gra:)
Na USG sie dowiedzialam ,ze moj babelek jest jednak prawie tydzien starszy (5 dni) niz sadzilismy i super wszystko bylo widac na monitorku,a myslalam ,ze nic nie zobacze i nawet nam malenstwo pomachalo:)
U mnie po swietach zaczal sie dosyc dobrze pokazywac brzuszek i juz mi co niektorzy mowia,ze w koncu widac,chociaz ja mysle ze jak na 4 miesiac to i tak za duzo.Narazie mam na plusie 2kg ,ale naprawde wygladam,jakbym miala wiecej,chyba cos ta moja waga oszukuje;-)
Pozdrawiam

hej Madzia po przerwie, nie zostawiaj juz nas ;-)
Renek to niezle Ci skoczyla juz waga...przy pierwszym tez tak mialas?jesz duzo? bo ja jem ciagle,ale nie slodycze-jakos nie ciagnie mnie,ale czekolade i herbatniki tak :-)
w sumie ostatnio nie moge wstac rano z lozka, bym spala i spala :cool2:
zycze Wam milego dnia

ja przez 1szy trymest przytylam tylko 1kg,zobaczymy jak bedzie dalej,a okrągle mamy tez są sexi,wiec sie tak bardzo nie przejmujcie wagą:)

ja znowu schudlam 4 kg
ale i tk jest mnie za wiele wiec sie nie stresuje ;-)
to samo mialam w pierwszej ciazy
do 5 miesiaca schudalm 5, a potem przytylam 8
czyli bilans ciazowy na +3 kg :tak:

tusiaaa24 elusia6 witam serdecznie, fajnie, że dołączyłyście do nas.

Sylciu ciesze się, że miętka Ci pomaga. Dla mnie swojego czasu jeszcze barszczyk instant troche pomagał.

Kamu dobrze, że mężuś o ciebie dba.

Co do kilogramów to ja mam 3, ale na minusie. brzuszek rosnie, ale sama w sobie chudne. Mój brak apetytu mnie dobija, martwie się jak dzidzia będzie rosła skoro nie ma z czego.

reklama
Mamusiasynusia dzidzia sobie poradzi, nie martw sie; swoja droga wkrotce sie skoncza wszelkie dolegliwosci :-)
ja juz moge pic kawe i mleko nawet; mija mi wszystko; czasami na wedline nie moge patrzec albo mieso- dzisiaj maz ma kotlety a ja nalesniki hehe

Do góry