reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Dziekuje kochana i to nie tak, ze ja nie jestem przerazona bo jestem i to bardzo ale co moge zrobic tylko cieszyc sie i dbac o nasza trojke ile sie da! Tez czesto czuje sie zle tzn. czesto boli mnie glowa i wtedy nic nie pomaga i caly dzien do kitu a tu maly Kubus mnie potrzebuje.
Niestety nie mamy nikogo do pomocy.:-:)-:)-(
Tak jak Ty czuje sie senna i slaba ale nie wolno sie poddawac to jeszcze ok 5-6mies i dostaniemy takiego spida ze szok :-):-):-)
Ja sie jeszcze obawiam, ze nie donosze do konca a bardzo bym chciala i ciagle sobie powtarzam, ze jak sie czegos chce to wszystko mozna wiec musze sie skupic i skupiam sie na tym czego naprawde chce a nie na tym czego sie boje i tego oraz duuuzo zdrowka wszystkim zycze.
O porodzie nie wspomne:szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Renek nie martw się, jesteś dzielna dziewczyna i dasz rade. Napewno bedzie ci na poczatku ciężko, ale za to jaka podwójna radość. Teraz powinnaś poświęcić więcej czasu swojemu synkowi, bo potem niestety troche braknie ci czasu dla niego.

Ufff, przebrnęłam przez wszystkie stronki. Trochę smutków się przydarzyło. Życzę, żeby więcej już się nie pojawiały. Postaram się teraz codziennie zaglądać, jeśli czas i siły pozwolą.
Dzisiaj poinformowałam koleżanki z pracy. Jutro idę na badanie krwi i moczu - nie chce mi się tylko tak wcześnie wstawać i jechać na czczo :-(
Pozdrawiam!

Dziekuje dziewczyny chyba tego mi bylo trzeba:-):-):-)

Justine- szybko Ci poszlo!!!

Co bo badan krwi to tu pytalam czy musze byc na czczo i polozna mi powiedziala, ze tylko na cukier trzeba byc na czczo a reszta badan to bez znaczenia

Mi też lekarz powiedzał, że tylko na cukier musze być nadczo. Swoja drogą to dawno nie miałam badań, ale wizyte mam 14 stycznia to napewno ginek wyśle mnie na jakies badanka.

Kurcze a ja się przeziębiłam,leża w łóżku,katar mam okropny.:baffled:
W przyszłym tygodniu idziemy do lekarza,już nie mogę się doczekać.

Kamu zdrowka zycze, nie choruj dla dzidzi ;-)
a ja jutro ide do poloznej, moze da mi posluchac serduszko :-D:-D

reklama
Ja dopiero 14 tak jak Mamusiasynusia ale do rodzinnego i nie wiem czy mi da posluchac serduszek:-) bo nie wiem czy znajdzie dwa bez USG. Ale napewno czegos sie dowiem. Jadna Pani ze Szkocji tez ma blizniaki to chodzi na USG co dwa tyg tez bym tak chciala :tak::tak::tak:
Kamu kuruj sie szybciutko!!!

Do góry