renek
Mamy lipcowe'08
Dziekuje kochana i to nie tak, ze ja nie jestem przerazona bo jestem i to bardzo ale co moge zrobic tylko cieszyc sie i dbac o nasza trojke ile sie da! Tez czesto czuje sie zle tzn. czesto boli mnie glowa i wtedy nic nie pomaga i caly dzien do kitu a tu maly Kubus mnie potrzebuje.
Niestety nie mamy nikogo do pomocy.:---(
Tak jak Ty czuje sie senna i slaba ale nie wolno sie poddawac to jeszcze ok 5-6mies i dostaniemy takiego spida ze szok :-):-):-)
Ja sie jeszcze obawiam, ze nie donosze do konca a bardzo bym chciala i ciagle sobie powtarzam, ze jak sie czegos chce to wszystko mozna wiec musze sie skupic i skupiam sie na tym czego naprawde chce a nie na tym czego sie boje i tego oraz duuuzo zdrowka wszystkim zycze.
O porodzie nie wspomne
Niestety nie mamy nikogo do pomocy.:---(
Tak jak Ty czuje sie senna i slaba ale nie wolno sie poddawac to jeszcze ok 5-6mies i dostaniemy takiego spida ze szok :-):-):-)
Ja sie jeszcze obawiam, ze nie donosze do konca a bardzo bym chciala i ciagle sobie powtarzam, ze jak sie czegos chce to wszystko mozna wiec musze sie skupic i skupiam sie na tym czego naprawde chce a nie na tym czego sie boje i tego oraz duuuzo zdrowka wszystkim zycze.
O porodzie nie wspomne