No to ja się zgłaszam CAŁA i wciąż z brzuszkiem. Czyli co, zamykam stawkę? Byłyśmy na ktg i na badaniu ale ponoć jesteśmy totalnie "nieporodowe" Tak więc wszystkie mamusie informuję, że przekładamy się z rodzeniem na sierpień. No chyba, że się dziś bądź jutro cud wydarzy Następne ktg i badanie w sobotę, a z tego co wiem lipiec więcej niż 31 dni nie posiada na stanie. Pocieszam się tym, że przecież w końcu urodzę, a i tak bliżej niż dalej:-) Dlatego też czekam spokojnie na mojego szkrabka Tylko tak trochę głupio w ogonie zostać................ No ale cóż: nie ja tu rządzę tylko dziecinka moja. Wyjdzie uparciuszka jak będzie chciała. Tyle wytrzymałam, to i jeszcze trochę pociągnę. Proszę tylko o trzymanie kciuków Przynajmniej dobrze się czuję, więc jest ok
KIRCYM - baaaaaaaardzo ogromniaste gratulacje:-) Super, super, super Pozdrawiam wszystkie mamusie i idę czytać książkę
KIRCYM - baaaaaaaardzo ogromniaste gratulacje:-) Super, super, super Pozdrawiam wszystkie mamusie i idę czytać książkę