reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dorka pisala posta ze da znac mi albo heksie, o ile dobrze pamietam... nie wiem jak u heksy,ale u mnie na razie cisza w tel... jak bede tylko cos wiedziec dam znac...

Ale ciekawy tydzień sie zapowiada może i mnie coś ruszy bo moja rwa kulszowa doprowadza mnie do szału do tego jeszcze Natalia nie śpi u siebie w lóżeczku bo lało cała noc więc spała z nami i ja sie nie wyspałam teraz zasnęła więc ide też się zregenerować.
Brzuch mnie troche pobolewa ale nic pozatym córcia jest już nisko bo jak się ruszy to mam wrażenie że już jest na zewnątrz a jak ma czkawke to ogólnie czuje ja już na samym wyjściu wizyte u gin mam dopiero za tydzień wiec nawet nie wiem czy mi się coś rozszeża czy nie
Wczoraj znowu troszke przepakowałam torbe bo cały czas sprawdzam czy mam wszystko i dopisuje na kartke to co musze dopakować już w ostatniej chwili.Szkoda ze nie znamy dokładnego terminu porodu wtedy człowiek miałby mniej stresu, a jak tak dalej pójdzie to jeszcze załapie się na wesele w sobote do znajomych.

Kamu, życzę szybkiego i lekkiego porodu :-)
Dzisiaj mam luz, wczoraj przyszli teściowie wrócili z wczasów, mogę sobie poleniuchować, bo nie muszę gotować obiadku :-D, Za chwilkę relaksująca kąpiel, i wizyta u mojej gin. Ciekawe co mi powie...

LIWUS SERDECZNE GRATULACJE!!!! NO NARESZCIE SIĘ PANOWIE RUSZYLI! SUPER! CZEKAMY NA FOTKĘ! :tak:

KAMU TRZYMAJ SIĘ! ŻYCZĘ DOBREGO PORODU I ŚLICZNEGO DZIDZIUSIA!

Trochę mnie Kamu przestraszyła bo ona miała termin jakoś koło mnie. Hmm.... wiem że tak czy inaczej to już tuż tuż ale wciąż to do mnie nie dociera i wydaje mi się że nie jestem jeszcze gotowa :tak:

no moja Natka dziś wraca, mam nadzieje, że porządnie da mi do wiwatu to może wreszcie urodze;-)
posprzatalam , pozmywalam podlogi, jeszcze tylko łazienka do wymycia i będę gotowa na przyjazd dziecka:-)no i na poród :-D
no dziewczęta-która następna w kolejce?

ja czekam z niecierpliwoscia na jakies wiesci od dorki i kamu :-) zagladam tu co chwilke i spr czy nie ma przypadkiem zadnej informacji :-)
ponadto mam ogromna nadzieje ze u ptaszyny sie cos ruszylo- kurcze Dziewczyna zasluguje jak nikt inny by w koncu wylazla z niej ta mala uparciucha :-)

Mamy następnego dzieciaczka!!!!

Ptaszyna napisała: "56 cm 3330 taka jest właśnie nasza Ika która przyszła do nas o 11:50. Dochodzimy do siebie i uczymy się ssać. Pozdrawiamy"

reklama
Do góry