reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
WOW :)
Pół dnia mnie nie było a tu takie świetne wieści.
Tyle dziewczyn !!!
Surv, Ewa-Krystyna i Julia ogromne gratki :))))
i żeby wasze dziewczynki rosły zdrowe ,mądre i piękne :)

OGROMNE GRATULACJE DLA SURVIVOR, EWY-KRYSTYNY I JULII - BUZIAKI DLA CÓRECZEK:-):-):-) wracajcie do nas szybko:-):-):-)
Hej, wiedziałam że tak będzie od poniedziałku :-p dosłownie nie mogłam się doczekać kiedy wrócę do domu i włączę komputer:zawstydzona/y: ale super:-):-) teraz kolej na pojawienie się jakiś chłopaków:sorry2: od razu Wam piszę na mnie proszę nie liczyć w tym tyg:wściekła/y: byłam dziś u ginka:no: szyjka na 1 cm, główka przypiera kanał, ale ten cholerny kanał zamknięty:szok: gin powiedział, że jest świetnie bo do niedzieli jest kupa czasu i gdybym w tym tyg nie urodziła w poniedziałek wizyta i szpital:eek: poza tym wszystko mnie boli, strasznie kłuje w szyjce, skurcze są ale słabe i nieregularne, więc ja na ten tydzień się nie piszę:wściekła/y:
Dorka trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:-) nie denerwuj się,najważniejsze, że jutro będziesz miała swoją Córcię:-)
Post Ptaszyna pewnie też cieszy się ze swojej Dzidzi;-);-)
Reszcie nierozdwojonych życzę powodzenia:-):-):-)

SURVIVOR, EWA-KRYSTYNA, JULIA - OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!
Ale tydzien nam sie zaczal!!! :-D Zaraz lece ogladac zdjecia!
A u mnie brzucholek coraz nizej, ale skurczyki probne ustaly narazie.
Andzia ja tez mam te klucia i skurcze w pachwinach - pisalam o tym na "objawach..." Moja dr powiedziala, ze nie ma co sie tym przejmowac, to ucisk dziecka na nasze dolne partie powoduje te odczucia, to dobry znak powiedziala :tak:.

reklama
Kate no wlasnie do niedzieli jeszcze sporo czasu,jak to powiedzial zreszta Twoj lekarz- tak wiec moze sie jeszcze ruszy, ja bym raczej tak to zrozumiala :-)
kociata no mam nadzieje ze to dobry znak :-)

Do góry