reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

KATE mnie tez tak brzuch pobolewa jak przy miesiączce i czasmi tak zakłuje, oprócz tego Mały cały czas sie wypina i to też nie jest za bardzo komfortowe:dry:jak narazie próbuje nie panikować ale najgorsze jest dla mnie to że nie wiem jak maja boleć te skurcze:sorry2:i jeszcze tekst mojej ginki mi chodzi po głowie ze nie przewiduje u mnie przeniesienia i że szyjka sie skraca wiec lada dzień może dzidzia sie urodzić:eek:

reklama
Ja całe szczęście przed miesiączką nigdy nie miałam bóli kręgosłupa,także mam nadzieje że i przy porodzie mnie one ominą.
Myślę że te bóle porodowe są na tyle intensywne że ich nie przeoczymy.Po za tym powinny być to regularne skurcze.
Idę się pobujać na piłce ;-)
Dobrej nocki wszystkim życzę

Mnie krzyż boli praktycznie bez przerwy, a teraz to już przegięcie:eek: miesiączki zawsze miałam bolesne a od jakiś dwóch tyg czuję sie tak jakbym za chwilę miała dostać okres:eek::dry: właśnie siedzę sobie na piłce i do Was piszę, łudzę się że ta piłka coś pomoże na bolące plecy:sorry: tak w ogóle to jestem jakaś podenerwowana i strasznie zmęczona:dry: chyba muszę się położyć, choć to też nie jest ostatnio komfortowe:zawstydzona/y: dobranoc i owocnej nocy:-D

też się zastanawiałam, jak wyglądają pierwsze skurcze porodowe, bo po południu podejrzanie często mam takie kłucia, momentami czuję się tak jakbym miała dostać okres, a o krzyżach w ogóle lepiej nie mówić - bolą cały czas, a najwięcej jak się położę :no:
Więc siedzę i się zastanawiam czy wyjazd do szpitala to kwestia godzin czy dni :confused: (Szczerze mówiąc wolę tą pierwszą opcję :-))

Madziu, Twój syneczek jest przesłodki :tak:
Jak się juz na spkojnie zainstalujecie w domku i dojdziecie oboje do siebie napisz jak to było z tym Twoim królewiczem malutkim. Wymeczył Cię tak długo, to teraz powinien być aniołeczkiem. Tego Ci życzę.

Spokojnej nocki dlaWszystkich :tak:

Maciuś faktycznie prześliczny! Aż trudno uwierzyć że taki ładny tuż po wyjściu z brzuszka! :-)

No dziewczyny widzę że wszystkie się szykują na następny tydzień! Ale będzie się działo :tak:
Ja koniecznie chciałabym przetrzymać Marcela w brzuszku tak conajmniej do przyszłej soboty. Mam nadzieję że mały przestraszy się tych zwariowanych upałów i postanowi grzecznie przeczekać.

Co do bolącego krzyża to też się zgłaszam do tego klubu. Boli i to jak cholera :-( Boli tak "okresowo" ale boli też "geriatrycznie" czyli stękam jak moja babcia przy każdym ruchu. Sama nie wiem co gorsze.

reklama
Co trzeba jeść przy karmieniu piersi?? Każdy inaczej mówi. Jedni nabiał dużo a drudzy wszystko można jeść. Ja już w ogóle nic nie wiem. Proszę o radę i pomoc.

Do góry