KATE mnie tez tak brzuch pobolewa jak przy miesiączce i czasmi tak zakłuje, oprócz tego Mały cały czas sie wypina i to też nie jest za bardzo komfortowejak narazie próbuje nie panikować ale najgorsze jest dla mnie to że nie wiem jak maja boleć te skurczei jeszcze tekst mojej ginki mi chodzi po głowie ze nie przewiduje u mnie przeniesienia i że szyjka sie skraca wiec lada dzień może dzidzia sie urodzić
reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
A jak tam wasz krzyż? Bo ja dosłownie nie moge wysiedziec tak mnie boli.
ja mam takie bóle jak przy miesiączce- zawsze mnie bolał brzuch u dołu no i plecy u dołu i teraz też tak mama jeszcze nospa mi sie skonczyła także dzisiejsza noc nie zapowiada sie kolorowoA jak tam wasz krzyż? Bo ja dosłownie nie moge wysiedziec tak mnie boli.
Ja całe szczęście przed miesiączką nigdy nie miałam bóli kręgosłupa,także mam nadzieje że i przy porodzie mnie one ominą.
Myślę że te bóle porodowe są na tyle intensywne że ich nie przeoczymy.Po za tym powinny być to regularne skurcze.
Idę się pobujać na piłce ;-)
Dobrej nocki wszystkim życzę
Myślę że te bóle porodowe są na tyle intensywne że ich nie przeoczymy.Po za tym powinny być to regularne skurcze.
Idę się pobujać na piłce ;-)
Dobrej nocki wszystkim życzę
KATE23
Lipcowa Mama:)
Mnie krzyż boli praktycznie bez przerwy, a teraz to już przegięcie miesiączki zawsze miałam bolesne a od jakiś dwóch tyg czuję sie tak jakbym za chwilę miała dostać okres właśnie siedzę sobie na piłce i do Was piszę, łudzę się że ta piłka coś pomoże na bolące plecy tak w ogóle to jestem jakaś podenerwowana i strasznie zmęczona chyba muszę się położyć, choć to też nie jest ostatnio komfortowe dobranoc i owocnej nocy
też się zastanawiałam, jak wyglądają pierwsze skurcze porodowe, bo po południu podejrzanie często mam takie kłucia, momentami czuję się tak jakbym miała dostać okres, a o krzyżach w ogóle lepiej nie mówić - bolą cały czas, a najwięcej jak się położę
Więc siedzę i się zastanawiam czy wyjazd do szpitala to kwestia godzin czy dni (Szczerze mówiąc wolę tą pierwszą opcję :-))
Więc siedzę i się zastanawiam czy wyjazd do szpitala to kwestia godzin czy dni (Szczerze mówiąc wolę tą pierwszą opcję :-))
mamabartka
...i Natalki :)
Madziu, Twój syneczek jest przesłodki
Jak się juz na spkojnie zainstalujecie w domku i dojdziecie oboje do siebie napisz jak to było z tym Twoim królewiczem malutkim. Wymeczył Cię tak długo, to teraz powinien być aniołeczkiem. Tego Ci życzę.
Spokojnej nocki dlaWszystkich
Jak się juz na spkojnie zainstalujecie w domku i dojdziecie oboje do siebie napisz jak to było z tym Twoim królewiczem malutkim. Wymeczył Cię tak długo, to teraz powinien być aniołeczkiem. Tego Ci życzę.
Spokojnej nocki dlaWszystkich
Maciuś faktycznie prześliczny! Aż trudno uwierzyć że taki ładny tuż po wyjściu z brzuszka! :-)
No dziewczyny widzę że wszystkie się szykują na następny tydzień! Ale będzie się działo
Ja koniecznie chciałabym przetrzymać Marcela w brzuszku tak conajmniej do przyszłej soboty. Mam nadzieję że mały przestraszy się tych zwariowanych upałów i postanowi grzecznie przeczekać.
Co do bolącego krzyża to też się zgłaszam do tego klubu. Boli i to jak cholera :-( Boli tak "okresowo" ale boli też "geriatrycznie" czyli stękam jak moja babcia przy każdym ruchu. Sama nie wiem co gorsze.
No dziewczyny widzę że wszystkie się szykują na następny tydzień! Ale będzie się działo
Ja koniecznie chciałabym przetrzymać Marcela w brzuszku tak conajmniej do przyszłej soboty. Mam nadzieję że mały przestraszy się tych zwariowanych upałów i postanowi grzecznie przeczekać.
Co do bolącego krzyża to też się zgłaszam do tego klubu. Boli i to jak cholera :-( Boli tak "okresowo" ale boli też "geriatrycznie" czyli stękam jak moja babcia przy każdym ruchu. Sama nie wiem co gorsze.
reklama
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Co trzeba jeść przy karmieniu piersi?? Każdy inaczej mówi. Jedni nabiał dużo a drudzy wszystko można jeść. Ja już w ogóle nic nie wiem. Proszę o radę i pomoc.