reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

kasia de tylko pozazdrościć:-) taki raj przy dwóch brzdącach:-)
Pabla koniecznie zadaj relacje szpitalno-domowe:-)
widzę że sie szykujecie, skurcze, czopy, brzuszki poopuszczana:-) do dzieła...
ja na razie odwiedziłam fryzjera, ffryzurka krótka, włos zafarbowany:-)pokoik prawie urządzony:-)córka może już na świat przychodzić:-)

reklama
Jeszcze raz dziękuje za życzenia:-)
Kasia De to dzieciaczki sprezentowały ci przyjemny sobotni wieczór,życzę takich jak najwięcej
Pabla fajnie że już jesteś z nami,oczywiście tak jak reszta dziewczyn czekam z niecierpliwieniem na relację

Pabla witaj z powrotem :-)
Kasia- moje tez spia,ale malej nie zdazylam wykapac, bo zasnela jak kamien ;-) zobaczymy czy sie przebudzi ;-)
milego wieczorku

Ewelink@ witaj wśród lipcówek.

Kamu WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO !!!

Madzia, Postptaszyna myśłam, że dziś beda od was wieści o nowych maluszkach.

Pabla witaj. Szybciutko jak dasz rade to zdaj relacje. A miałyśmy rodzić razem? Jak tam poród i wogóle jak szpital, bo ja lada dzien tam wyląduje jak wiesz. Ucaluj malutką.

Ja dziś w nocy myśłam, że padne z bólu krzyża i pośladków, teraz tez ledwo siedze i tak sobie myśle, że chyba cos się zbliża, ale znając moje szczęście to długo bedzie się zbliżac, bo mała nadal szaleje w brzuszku i niechce wcale się uspokoić. Brzuszek stawia się bardzo czesto, ale czopa nadal nie widac - no chyba, ze odszedł już z tymi gęstymi czymśtam.
Ciekawe czy jutro bedzie z nami jakis nowy dzidziołek.

wszystkiego najlepszego Kamu, bo z tego co się zorientowałam, to dzisiaj świętujesz :-)

Załączniki

• a9CEo2C73D.gif
    a9CEo2C73D.gif
    36,1 KB · Wyświetleń: 17
kasiaDe ja tez chce takie spokojne dzieci:-D
Pabla witamy no i czekamy na relacje:tak:
Ewelinka witamy i zapraszamy do pogaduszek:happy2:
no a teraz czekamy na kolejne lipcowe dzieciatko:tak:przeterminowane do dzieła;-)

Ewelink@ dzięki za życzenia,W sumie dziś mam imieniny ale świętować będę jutro :-)
My już kanapę i dywan wyczyściliśmy,jutro jak wyschnie zobaczymy efekt
No a dziewczyny spóźnialskie zapraszamy do rodzenia.
Koleżanka która teraz urodziła napisała mi sms-a że męczyła się cały dzień i cała noc ale stwierdziła że było warto bo ma najcudowniejszą córeczkę na świecie:-)

Pabla witam spowrotem!!!!

ja śpie na stojaco, znajomi juz pojechali tak wiec pędzę poscielic łóżeczko i w kimono walnąć- zeby odespać nocne skurcze

mnie się brzuszek jakby troche uspokoił, ale nie będę zapeszać- chyba juz zapeszyłam, bo mały dyske sobie w śodku urządza chyba:dry:

ciekawe, czy któraś urodzi w ten weekend:-D
Kasia De ale masz spokojnych chłopców, tylko pozazdrościć:tak:

Kamu wszystkiego co najlepsze z okazji imienin! :-)
KasiaDe, Izabelka ladnie dzieciaczki spia... a te malutkie nie budza tych wiekszychw nocy jak placza? Bo ja tego najbardziej sie boje... Max spi jak zajac, mimo, ze mala bedzie u nas w sypialni a Max w swojej to moze bedzie slyszal mala i bedzie koncert na dwa smyczki co dwie godz.? :eek: Jak to u was wyglada?

reklama
Pabla serdecznie witam z powrotem w naszym lipcowym towarzystwie:-) koniecznie ucałuj Lenkę:-)

ja też nie miałam dziś humoru, Mąż niby wrócił, ale cały dzień szalał na budowie i tyle się nim nacieszyłam:eek: brzuszek bolał cały dzień, a Mały bawił się w leniwca czym doprowadzał mnie do szału, zwłaszcza w porach liczenia ruchów:szok: na szczęście ostatecznie mieścił się w normie:shocked2: w domu bajzel totalny, a ja byłam wściekła bo chodziłam i sprzątałam, a inni bałaganili:wściekła/y: wzięłam się też trochę za prasowanie, ale krzyż mi nie wyrabiał i ostatecznie zrobiłam 1/4 zaplanowanej pracy,ale to już coś:cool: miłego wieczoru:-) dobranoc;-)

Do góry