reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Renek to musisz się nauwijać z maluchami
dobrze, że jedza na zmianę:-) raz Jaś poźniej Maciuś;-)
czekamy na fotki naszych twinsów:tak:

reklama
hej Laski :-)
Pabla ogromne gratulacje!!!
Roni trzymaj sie dzielnie! Mam nadzieje ze te Twoje skurcze to w koncu to - oby !!
Renek witaj zuch kobieto :-) Ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku :-) czekamy na fotki :-) mam nadzieje ze ilosc mleczka sie zwiekszy- co by Jas i Macius pieknie rosli :-)

Dziewczyny a ja caly czas bez zmian-a wiec czuje sie po prostu swietnie...zadnych symptomow zblizajacego sie porodu:eek: Jeju ja chce urodzic jeszcze w licpu:wściekła/y:

Pabla - ale super wieści! Gratuluję i super, że z małą wszystko w porządku!

Renek: To my Cię teraz zobaczymy tutaj dopiero, jak chłopcy zaczną sami jeść:-D
Roni: Trzymaj się....tzn. przeciwnie nie trzymaj się, tylko rozpakuj:-D

A ja siedzę jak na szpilkach dzisiaj, bo wizyta dopiero wieczorem i nie mogę się doczekać, aczkolwiek mały pesymista w głowie podpowiada mi, że wcale mi lekarz terminu cc nie wyznaczy, bo wszystkie wyniki nadal w porządku i nie ma podstaw do wcześniejszego rozwiązania:baffled: Prewencyjnie zatem poleciałam na pocztę z plecakiem pełnym paczek i zamierzam jeszcze wszystkie podłogi pomyć.......może jakieś rozwarcie do wieczora da się wypracować:-D

Wielkie gratulacje dla Pabli i Lenki,ze sobie dziewczyny tak dzielnie poradzily!!!:happy2::-)
no i mamy kolejna lipcowa dziewczynke:tak::-D
Ja dzisiaj pedze do poloznej,pewnie znow nic ciekawego sie nie dowiem:no:,ale przynajmniej sie na spacerek przejde,bo pogoda dzisiaj u nas ladna,sloneczko swieci az zyc sie chce i cokolwiek robic:-)
Roni,Julia,Survivor moze teraz ktoras z was,zeby po rowno bylo,bo moj mlody ciagle czeka na dziewczyny.
Julia i jak tam twoje starania?

Ostatnia edycja:
na mnie nie liczcie
ale cos mi podpowiada ze dzis wieczorkiem pojade do szpitala
nie z porodem, bron boze
tylko z moimi obiawami, ktore zaczynaja mnie niepokoic...

Witam w lipcu:szok::-D
PABLA OBROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I LENKI - DUZO ZDRÓWKA:-):-)
Renek
szacun, naprawdę:-)
Roni a Ty się nie ociągaj tylko na porodówkę:-):-) a tak poważnie, to mam przeczucie, że będziesz następna:-D trzymam kciuki:-D
Survivor powodzenia na dzisiejszej wizycie:-D

To nas Pabla zaskoczyła, a tak sobie wczoraj pomyślałam, że jak nie daje znaku na forum to coś się ważnego dzieję:-p i proszę mamy kolejnego lipcowego Bobaska:happy2: ja mam noce średnie, niby na spanie nie mogę narzekać, ale to wstawanie do wc jest takie męczące, że powoli mam dosyć:eek: noga nadal napiernicza i ogólnie jestem zmęczona, miałam dziś prać ubranka, ale nie mam sił:eek: miłego dnia:-)

Pabli gratulujemy Lenki:-):-):-):-)
Renek, jesteś the best. u ciebie to chyba karmienie i przewijanie w kółko:tak::tak::tak:
Roni, jak masz takie skurcze to może jednak czas rodzić :-):-):-) a nie mogą Ci dodać jakiegoś przyspieszacza???? Przecież to nieludzkie żeby Cię tak męczyć, zwłaszcza że i tak będziesz mieć cesarkę. Na co tu czekać.:no::no::no:
No jeszcze jedna laseczka dla równowagi by się przydała. Mówię to młodej od rana, opowiadam jak tu ładnie na zewnątrz. Słoneczko, kwiatuszki, mamusia:-):-):-) tatuś też ładniutki:-D:-D, i miejsca więcej, babcia piękną pościel uszyła, no jednym słowem raj.... a ona na to :no::no::no::no::no:.... tu mi dobrze nie ściemniaj mi matka i głowy nie zawracaj.

:)
miłego dnia i jeszcze jednej lipcowej dziewuszki dzisiaj :-):-):-)

PABLA ogromne gratulacje!no szubciutkiego powrotu do domku!
Survivor życze udanej wizyty no i wyznaczenia terminu cc:-D
Renek ty dzielna kobieto, podziwiam cie:tak:oby tak dalej maluchy spały i jadły no życze więcej mleczka!:tak:
Renia fajowa rzeźba!(o ile tak to się nazywa:-D)na mój brzuch to by tego duuużó poszło:-D
Andziaa u mnie to samo- zero objawów porodowych:-D

reklama
Do góry