reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Cześć dziewczynki.
Musze wam coś napisać. Widze, że kilka nowych licóweczek nam doszło. A więc już pisze:
Wiecie, że miałam mieć zabieg, bo ciąża matrwa i ... w środe poszłam do szpitala, tuż przed zabiegiem zrobili mi USG i ... serduszko ślicznie biło. Mój mały cud żyje i ma się dobrze. Jest malutki, bo o 1,5 tygodnia mniejszy niż powinienien, ale na tym etapie jest wszystko ok. Problem polega tylko na tym, że jest dość spory krwiak obok dzidzusia (dlatego były plamienia) i teraz musze leżeć plackiem - w każdym razie do czasu, aż krwiak zejdzie.
Rany jak ja się ciesze.
Tak więc oficjalnie wracam na lipcóweczki.

reklama
Mamusiasynusia - aż trudno uwierzyć,ale się ucieszyłam naprawdę. Normalnie aż mi się lepiej zrobiło. Dbaj więc teraz o siebie , leż plackiem i wypoczywaj ile się da...
Jeszcze raz gratulacje i WITAJ W LIPCóWECZKACH PONOWNIE :-)

Mamusiasynusia powiem szczerze że jak przeczytałam Twój post to aż "gęsiej skórki"dostałam niesamowicie się ciesze że jesteś z nami lipcóweczkami.:-):-):-)Odpoczywaj teraz dużo aby wszytko wróciło do normy.Moja koleżanka miała podobną sytuacje do ciebie,teraz już wszytko jest ok i chłopczyk rośnie jej w brzuszku:-).Ściskam mocno i pozdrawiam

Mamusiasynusia bardzo sie ciesze :-D:-D:-D:-D:-D dbaj teraz bardzo o siebie i kruszynke :tak::tak::tak:
ja mam spory brzuch-mialam tluszczyk po poprzedniej ciazy, bo mi sie cwiczyc nie chcialo :baffled: i zaczynam sie nie dopinac :cool2: cuz,...
zaparcia tez mi zaczynaja dokuczac :dry::confused:
buziaczki

Mamusiasynusia Jaka cudowna wiadomosc! Tak trzymac!!! Az sie poplakalam... chociaz teraz to niewiele mi trzeba.

Renia dzieki za informacje, fajnie byloby miec takie urzadzonko :tak:.

Heksa, nie jestem expertem ale w mojej ksiazce ``Ciaza tydzien po tygodniu`` (zreszta tutaj polecanej i bardzo fajnej) wyczytalam, ze jak wynik na wirusowe zapalenie watroby typu B wyjdzie pozytywny, to malenstwu podaje sie zaraz po urodzeniu szczepionke zawierajaca antyciala (po angielsku to bylo nazwane immune globulin). Ale ta ksiazka jest napisana przez amerykanskiego lekarza a co kraj to obyczaj, wiec skonsultuj sie z lekarzem. I dbaj o siebie bardzo i trzymaj sie i nie dawaj watrobce.

Sciskam Was wszystkie grubiejace wdziecznie w talii (ja mam brzucho jak strach... moze blizniaki???) Caluski z bardzo ciemnych i mokrych Helsinek

Mamusiasynusia No bomba wiadomość. Baaardzo się cieszę. to jak cud, kochana po prostu nie mam pytań.
Są takie cuda na ziemi. W pełni na niego zasługujesz.:)
pozdrawiam
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie tak naprawde brzucha w ogole prawie nie widac - naprawde zaczynam miec watpliwosci czy ja w ogole jestem w ciazy , bo prawie zero objawow , zero brzucha ..
moze cos jest nie tak?? No a wg ostatniej miesiaczki to jestem w 9 tc :-) wg wieku plodu w 7tc :-)

reklama
Liwus, ja mam dokladnie to samo, zero objawow, mdlosci i zachcianek. Troszke jestem pod wieczor zmeczona, ale nic poza tym:confused:I gdyby nie ta fasolka, co ja na usg widzialam, to bym tez nie wierzyla, ze jestem w ciazy.Mi z terminu miesiaczki wychodzi na "starsze", ale z usg 7 tydzien, termin na 21.07.08. A moja rocznica slubu wypada na 22.7:-):-):-)Milego wieczorku:tak:

Do góry