reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Swieta juz skonczone
Padam na ryjek wlasnie wrocilismy
prania cała waliza
katary zaszczepione
Cud miód malina:-)

kic i jak lekcja pokazowa?
Zadowolona????

ide spać:-)
pa

Hej Kic
Jestes?
Na fb tez cisza. Wczoraj zaczepiła Kamu. Majówka u konca a co niektóre siedzą doma z chorymi dzieciakami.
Np my tak mamy. Dzis ładna pogoda wiec moze spacer zaliczymy bo chłopcy zdecydowanie lepiej sie maja.
A co u Ciebie? Wszystko dobrze?
Pisz bo BB musi trwać:-) przynajmniej do czasu aż założysz sobie profil na fb:-)))
milego

Hej!
U mnie ok!
Ale czas zapiernicza okropnie!
Do tego prawie 2 tyg. byłam bez netu, więc masakra :p
A teraz w p-lu kupę roboty, w domu bajzel na kółkach, bo pogoda cudna,więc korzystamy ile się da:)
Moje dzieciaki właśnie padły, Liwka coś marudna, stan podgorączkowy miała, ale mam nadzieję, że nic poważnego, bo za tydzień pojedzie na pierwszą wycieczkę z pla! :)
Wczoraj Liwusia miała w plu Dzień Rodziny no i dumna jestem z tej mojej córy:) łezka mi się zakręciła, bo dopiero co taka malutka była, a teraz cały repertuar wyśpiewała :) No cudo moje :)
Ja mam ze swoją grupą we wtorek, a Kubulec w czwartek:)
No i do tego dochodzą zajęcia po p-lu i brakuje dnia:/ dzisiaj Kuba odrabiał wczorajsze pianino i na aikido już nie poszedł, bo nie zdążył :/

Tyle u mnie, lecę ogarnąć pranie i w końcu wejść do wanny;) :)

Pozdrowionka!

Kic jestes!
Juz sie martwilam - zreszta nie tylko ja:-)

fajnie ze pianinko juz macie

my po zlocie. Niestety połowa sie wykruszyla
ale było swietnie
Kasia, Post i my ;-)
i Sylwia dojechała w sobote !!!!
Wspominalysmy o Tobie bo żal ze Cie nie ma na fb

buzka

no i kochane kobietki matki - naj z okazji tego chyba najmilszego dnia w roku:-)

Cześć
No ja sobie caly czas nie mogę wydarować, tym bardziej jak wspomne jak na poprzednich spotkaniach było super.
Kic ale ten czas leci Oliwka już prawie 3 latka:-)
Kic a moze byś założyla sobei konto na fb fikcynje, tylko żeby z grupą gadać i tyle. Moja siostra tak zrobiła, bo nie chciała mieć konta, a dziewczyny z jej forum założyły grupę i nie ma żadnych znajomych tylko grupę ma dodaną i na grupie się udziela. To jest grupa zammknieta i nikt po za nami nie ma tam wglądu. A tak byś miała z nami kontakt częstszy.

kamu to nie jest głupi pomysł - muszę w wolnej chwili zobaczyć czy da się tak:)
Wiecie ja nie chcę zakładać konta, bo zaraz wszyscy rodzice z pla by mnie "podglądali" a ja jakoś tak nie lubię ;) :)

Właśnie położyłam dzieciaki spać i sama też lecę do łóżka bo ledwo żyję :)

Wczoraj Kuba miał Dzień Rodziny, popłakałam się :) Śpiewał solówkę, ale ma znowu zatoki zawalone więc średnio ciągnął góry ;) Ale i tak dla mnie było najpiękniej na świecie :D

Renia powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona z tego pianina:) Fakt, trzeba ćwiczyć bo bez tego ani rusz, ale w poniedziałek Kuba miał dodatkową lekcję i z panią Tereską przygotowali dla mnie piosenkę, oczywiście się wzruszyłam :) Grał pięknie na dwie ręce, a Pani Tereska śpiewała :D Gdybym miała więcej kasy to bym dwa, trzy razy w tygodniu Kubę posyłała, ale jakoś ostatnio u nas kiepsko :(

Kamu no czas leci, Liwka 3latka, Kuba 6, nie wiem kiedy to zleciało:) Ale Twoja Lenka już 9miechów (wspomagam się suwaczkiem ;) ) szok!!!

reklama
Do góry