reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hi
heksa - pasowana to juz prawdziwa uczennica :-))

madziu mój tez sie wstydził.
Położył czekoladki na biurku. Po plu pytam czy dał pani a on z tekstem ze pani Anetka nie wypila alkoholu??? Wiec po szczegółowym tłumaczeniu wiem ze ten alkohol to barylki wedlowskie i ze pani ich nie wzięła bo sie rozchorowala i jej nie bylo wiec położył na biurku:-))) a wogole to chciał żebym jego pani kupiła pierscionek:-)

kasiu u nas cały dzien pada. Okropienstwo
oby syropek Oldze pomogl

Jutro do lekarza. Zauważyłam ze po syropkach bardziej kaszle??? Ale energii za 100 i wlasnie roznoszą dom. Boisko w salonie mam

reklama
Witam:)
Oj czy U Was ten czas też tak leci???? Masakra, jutro już piątek - robię zabawę plastyczną dla całego p-la:tak:będziemy wyklejać jeże i inne cuda:-D

Madzia mój Kuba też wstydzioch:sorry:musiałam z nim chodzić do każdej Pani ( w tym roku kupiłam wszystkim n-lkom z naszego p-la, bo w sumie z każdą się widuje, z powodu moich zmian;-)).
Renia najważniejszy jest gest:tak:
Heksa no jak pasowana to już 100%uczennica:tak::-)
Kasia zdrówka, oby nic większego się nie przyplątało:tak:

Ja swoje czekoladki podzieliłam dzieciakom:tak:nie wszystkie bo dostałam dwie bombonierki z alkoholem;-)
ale najbardziej mnie rozczuliła laurka od dziewczynki:tak:było widać że mama pomagała, ale jest śliczna i mam zawieszoną przy biurku:tak:uwielbiam takie prezenty:-)

Moja Liwulka była dzisiaj w przedszkolu w maluszkach godzinkę:tak:ponoć radziła sobie super, nawet wyklejała z dzieciakami:-Dmiałam kardiologa na 11 i nie opłacało mi się jej zaprowadzać do żłobka:-pzapisałam ją już na listę rezerwowych, mam nadzieję, że do lutego się jakieś miejsce zwolni:-D(musi mieć skończone 2,5)

Witam i ja:-)
Spóźnione życzonka dla Pań Nauczycielek:-D:-D:-D:-D
u mnie zapierdziel na maksa, przynajmniej w pracy:szok: tak się w ostatnich dniach narobiłam, że jak na koniec roku nie dostane porządnej premii to rozwale te damusie w biurze:wściekła/y:
Antek dał swojej Pani czekoladki MERCI, a pozostałym czekolady;-) nie było żadnego problemu, każdej dawał nawet buziaki - podejrzewam że gdybym nie przyniosła tych słodkości to bym w domu opiernicz dostała od Syna:-p ostatnio taki jest nie dobry, że masakra - pyskuje, mądruje się:eek: dobrze, że chociaż mnie się trochę boi bo nie wiem co by z Niego wyrosło:cool2: a i w ostatnim czasie intensywnie grzebie przy siusiaku, a jeszcze niedawno używał tylko do sikania:dry: rośnie mi dziecko niemiłosiernie:-p a wiecie co do mnie ostatnio walnął - "Mamo muszę się odchudzać" pytam "czemu?" a on na to "bo idę na randkę z Olą":szok: normalnie ręce, cycki opadają na tego Człowieka:cool2:
a ja się muszę pochwalić, że byłam dwa razy na Zumbie i jestem zachwycona:-D:-D:-D co prawda jestem sztywna jak dyszel i ciężko łapie kroki, ale co pokręcę tyłkiem to moje:-p taka forma aktywności bardzo mi odpowiada bo niestety ćwiczonka z Ewcią Ch. strasznie mnie nudzą i przez to ostatnio ją porzuciałam na rzecz Zumby:-D co prawda jak patrze na moją oponę na brzuchu to mi się nóż w kieszeni otwiera, ale jakoś nie mogę się zmotywować, żeby znów ćwiczyć:zawstydzona/y: dobra, zmykam, odezwę się niebawem:-D buziaki:-):-):-):-)

Witam:)
A ja siedzę na l4, bo Liwka ma zapalenie kratni:crazy:dzisiaj chyba już wyjdę z nią na dwór bo oszaleję:sorry:

Kate no widzę amant Ci rośnie:-D

Widzę, że tu pusto:) Wszystkie zapracowane :)

Miłego dnia!

Oho widzę, że forum umarło śmiercią naturalną :(
u mnie czasu bardzo mało. W pracy zapieprz na okrągło, w domu nie lepiej, bo moje dzieci są na prawdę mega niegrzeczne :(
Już nie wiem jak do nich mówić:( kuba zrobił się bezczelny i złośliwy, a Oliwia za nim wszystko powtarza:/ Także sajgon mamy lekki:/ A co dopiero dalej będzie:/

Dostałam namiary na studentkę, która by się podjęła nauki Kuby na piano, muszę do niej zadzwonić i pogadać co i jak :)
Ja daję radę choć przyznam że czasu na ćwiczenia mam mało :( Powoli opanowuję ćwiczenia i już niektóre płynnie mi wychodzą :D

No nic, jak to nie zaglądacie to szkoda :(

Pozdrowionka dla wszystkich!

Helo
Dawno mnie tu nie było
Zmieniła sie stronka. Jakoś inaczej. I jeszcze P aktualizacje tel zrobił i zupełny kosmos mam przed oczami. :-)
Kic u nas tez pyskato. Choć Tymi czuje granice i jakoś sie reflektuke. Igi za to mimo ze gadać nie umie krzyczy jak rasowy choleryk;-) Razem roznoszą wszystko
a kubusia posylasz od przyszłego roku do szkoły?

Kate to Antos tez gagatek i randkowicz. U nas jeszcze tego nie ma bo deficyt dziewczynek. Ale jedyna Zuzia w grupie lubi mojego syna:-)

Kurcze ostatnio strasznie zakręcona jestem i nerwowa
Jesień, zmęczenie, codzienność:-)
Pomalowalismy u chłopców. Juz jest przyjemniej. Zamowilam łóżko. Do miesiąca czekania wiec oby w listopadzie przyszło. Na weekend przydałoby sie pomalować w sypialni:-) ale maź juz chyba limit roczny wyczerpał:-)

Kic gdybys słyszała ze któraś z dziewczyn forumowiczek szuka wózka to daj cynk. Chce stokke sprzedać. On - za nowy pokój chłopców:-)))) Nawet go nie używam. Stoi i sie kurzy. Na codzień pliko a niebawem mura i sanki:-)

Ide walnąć ćwiczenia
Próbuje z książka Ewy. Niestety systematycxnosc nawala ale nie jest zle.
Zumbe przerwalam ale tez bym wznowiła bo lubię taka formę ćwiczeń:-)
Spokojnej nocki

Renia jak chcesz sprzedać, to napisz mi na priv szczegóły, może jakieś fotki to ja wstawię na wózkomanii, albo sama się możesz zalogować i zamieścić ;)
Mój Kuba raczej do szkoły nie pójdzie, pytałam go już kilka razy, ale twierdzi, że p-lu jest lepiej:sorry:no i mam dylemat do której szkoły, każda ma + i -.Na razie odpuszczam ten temat, bo bym w ogóle nie spała po nocach:-pZdecydowaliśmy jedynie z M, że na pewno nie pójdzie do szkoły muzycznej:) będziemy płacić za lekcje indywidulane:tak:

Helo
Dzien niepodległości a ja znowu z wstretnym humorem.
Dzieciaki w 1/2 usypiają
Na jutro zostawiłam sobie mnóstwo roboty:-) zwłaszcza prasowanie i porządki z ciuchami chłopców (Jak oni rosną;-) )

Kic odezwę sie z tym wózkiem do Ciebie. Strasznie chciałabym go sprzedać do końca roku:-)))

Ja jeszcze nie zdecydowałam jaka szkola dla Tymka ale moze podstawowa muzyczna. Pózniej nie koniecznie:-)))
Póki co mam jeszcze czas na ta decyzje

Oki ide na winko i spać. Igi jak zwykle nie daje wytchnienia:-)))

Dobrej nocki

O Renia widzę, że sobie tak będziemy we dwie pisać :D

No to ja się chwalę, Kuba dziś brał udział w konkursie i zajął III miejsce :) Jestem dumna, bo nie było żadnego solisty oprócz niego, reszta to same zespoły :) No i dumna jako nauczyciel bo dziewczynka z mojej grupy w swojej kategorii wiekowej zajęła I miejsce:)

Hmm widzę, że już tu nikt nie zagląda :D I tak długo byłyśmy aktywne :D

reklama
Cześć
Faktycznie forum "zamiera" a szkoda
Renia ja się coś nie mogę zmobilizowac do ćwiczeń z Ewą, a powinnam, bo jeszcze trochę kg nie chcianych zostało.
Kic , ale Kuba jest zdolny, fajnie że tak pomyśleliście o tej szkole muzycznej. Co do bezczelności, to chyba taki wiek. Maks czasem potrafi być bardzo bezczelny i złośliwy, ale staramy się go stopować. Zazwyczaj działa na niego,że mówię że mi bardzo przykro:-)
My jutro mamy szczepienie Lenki dopiero pierwsze.
Ale rośnie ten mój mały szkrab, już jest taka fajna, nie wyobrażam sobie już bez niej życia:-)

Do góry