Eee to mysmy pierwsi wstali nie ...nie to zebym sie cieszyla
Kiedys ubije tego malego dziada,albo go jakimis prochami nasennymi nafaszeruje
No wymyslil sobie,zeby wstawac o 5.40. K i tak do pracy wstaje,wiec ida do salonu ogladac bajki.Maja sie zaraz tez budzi jak ich slyszy,bo jednak pancernych drzwi w domu nie mamy ,poza tym widzi,ze juz jasno...o i tym sposobem juz wszyscy na nogach.
Chyba poszukam na allu jakichs zaslon podgumowanych do sypialni. Maciek ma ciemno a i tak wstaje,ale moze chociaz Majka dluzej pospi.
K pojechal do roboty,ja mam dzis zajecia,ale trudno pojde tylko na kolokwium,mam nadzieje,ze K do tej pory wroci. A co do kolokwium to az dziwne,ale mam wrazenie,ze umiem Sie okaze;-) Moze jakis wzor jednak na sciage napisze,bo az nie wypada isc bez;-)
No wiec my juz po zakupach ,spacerze i drugim sniadaniu.Cieplo sie robi,slonce swieci
Dorka przykro mi:-( Ale ty sie nie zamartwiaj ,to i tak nic nie pomoze,a zaszkodzic tobie moze.
Survivor powodzenia u lekarza i oby to nic powaznego nie bylo.
Renia fiu fiu ,a nie da sie szybciej tych fot miec?;-)
Kiedys ubije tego malego dziada,albo go jakimis prochami nasennymi nafaszeruje
Chyba poszukam na allu jakichs zaslon podgumowanych do sypialni. Maciek ma ciemno a i tak wstaje,ale moze chociaz Majka dluzej pospi.
K pojechal do roboty,ja mam dzis zajecia,ale trudno pojde tylko na kolokwium,mam nadzieje,ze K do tej pory wroci. A co do kolokwium to az dziwne,ale mam wrazenie,ze umiem Sie okaze;-) Moze jakis wzor jednak na sciage napisze,bo az nie wypada isc bez;-)
No wiec my juz po zakupach ,spacerze i drugim sniadaniu.Cieplo sie robi,slonce swieci
Dorka przykro mi:-( Ale ty sie nie zamartwiaj ,to i tak nic nie pomoze,a zaszkodzic tobie moze.
Survivor powodzenia u lekarza i oby to nic powaznego nie bylo.
Renia fiu fiu ,a nie da sie szybciej tych fot miec?;-)