reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

A co tu taka cisza? Ja mam na swoje usprawiedliwienie 13 godzinny dzień pracy, a Wy?:-p:-)

Renia, no nie wiem, czy to był dobry pomysł przyjeżdzać do nas na ferie...no bo sama widzisz, jaka pogoda:sorry: Daj znać po usg koniecznie, jak się mlody chowa:tak:

Flo dziś rano bez najmniejszych problemów wybrała się do przedszkola ze względu na występ...no ale codziennie jej takich atrakcji nie zapewnię, żeby nie bylo problemów z wyjściem...chyba, żeby nasciemniać, a potem się dziwić, że żadnego wystepu nie było:-p

wczoraj padłam spać o 9 zostawiając R wątpliwą przyjemnośc palowania się z usypianiem, ale nie miał wyboru,b o zasnęłam na siedząco:-p Chyba nie docenilam zakresu wziętych na siebie obowiązków...to zastępstwo jest takie forsowne, że wieczorem padam na pysk bez życia, a co gorsza szykuje się, że jeszcze w przyszłym tygodniu będzie:-( no ale sytuacja jest wyjątkowa i nie tylko z zawodowego, ale i ludzkiego punktu widzenia ciężko byloby mi odmówić, wiec jakoś dociągne....a potem urlop:tak:

miłego dnia!

reklama
Witam naprawde cisza :szok:
Survi to niezly masz zasow:eek:Ja wczoraj zasnelam na Telexpresie:-DNie przez prace tylko przez wczesne wstawanie:tak:
Renia daj znac co z mlodym na USG:tak:Ja juz odlizczam dni kiedy moze sie w koncu dowiem kto we mnie siedzi:-D Juz niecaly miesiac zostal:happy:
Ja wczoraj jakos humoru nie mialam:no: Pochmurno strasznie bylo i tak jakos spiaco,dzis niby lepiej:tak:Zobaczymy jak w ciagu dnia:tak:
Milego dnia zycze:tak:

hej!
u nas te ponuro,śnieg sie topi,ale chociaz nic mokrego nie pada.Na spacer nie chce mi sie isc,wybierzemy sie dopiero potem po Macka i to autem :-p
U nas nocka w miare,Majka zasnela o 21 ,o 1 juz machala konczynami,ale jeknela dopiero o 2 i wtedy ja do karmienia wzielam,fajnie by wszystko bylo gdyby jej brzuch nie dokuczal,a raczej kupa,ktorej nie robila od niedzieli.MAciek tez przylazl,ale pol godziny sie powiercil i powiedzial ,ze idzie do siebie:szok:,kazal sobie wlaczyc kolysanki i zasnal:tak: Ostatnio nawet zaspianie mu spoko wychodzi,bo K mu czyta bajke,ja ide przytulic i dac buziaczka,wlaczam kolysanki i jest cisza:-)

Ech faktycznie nic sie nie chce.Łazienke w miare umylam i stos garow z wczoraj,pranie wstawilam,ale wieszac mi sie juz nie chce:-p
K dzisiaj na szczscie szybciej bedzie to sie dzieckami zajmie,bo ma wolne ale na pogrzeb pojechal.

Renia no wyjście z domu bez dzieci bezcenne:-p
Surv ło to sobie roboty wzięłaś:szok:
Madzia pięknie panna pospała, u nas standard:confused2:

Kuba właśnie....obiera ziemniaki:-D:-Dwzięłam go wcześniej z p-la bo dziś mieli dzień babci:tak:

Dorka znalazłam (a raczej jedna forumka znalazła) coś takiego WÓZEK EMMALJUNGA SEAT UNITS1 MERCEDES SPACEROWY :) (2061799547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to na pewno jakiś starszy model , obstawiam ok 2006/2007 ale po zdjęciach super stan:) przednie koła ma nieskrętne!nie pisałaś czy muszą być, czy też nie:)uważam że to fajna alternatywna i super cena:) na pewno ten wózek będzie dość ciężki, ale na zimę (wtedy dzidziuś będzie miał 7/8 m-cy to super, a potem możesz kupić coś bardzo lekkiego i zgrabnego na wiosnę (ten na pewno nie jest zgrabny:p )no i marki emmaljunga nie trzeba reklamować :)

Madzia od niedzieli nie robiła kupy????jak Liwka nie zrobi dzień, dwa to od razu daję śliwki:-p

Kic bardzo fajny wozek, wlasnie o takie cos mi chodzilo:tak: Teraz raczej jeszcze nie kupimy dopiero ok kwietnia:tak: Teraz bede wiedziec czego miej wiecej szukac:tak:Dziekuje!!! Cena tez jest rewelacyjna:tak:Kola w zime lepiej nie skretne:tak:

Kic no ja sliwek nie mogę dać :-p,ale sama jem namiętnie od przedwczoraj i chyba nie musze mowic co sie ze mną dzieje:-p,za to malej wczoraj nic nie ruszylo,a że dzisiaj rano naprawde sie bidulka juz strasznie meczyla to dalam 1/4 czopka glicerynowego i odrazu poszlo,a za jakies 2 godziny byla druga kupa,wiec juz jej lzej i caly dzien spi jak susel :-) budzi sie od czasu do czasu na cyca tylko i zaraz znow zasypia :-)
Ide ja pakowac na spiocha w kombinezon i po Macka.

A cieżarowki sa fajne przeceny w tesco :tak: ja kupilam kilka szmatek dla Majki typu spodnie za 6 zl,balerinki za 7 i kombinezon fajny gruby za 28 zł.Musialam ten kombinezon wziasc,bo nie dosc ze przeceniony z 95zl,to akurat mi Majka z tego malego juz wyrosla.

Madzia u nas jest Tesco ale badziewiackie:eek: Bylam tam raz na otwarcie i nie zrobil na mnie milego wrazenia:no: Czekam na otwarcie galerii u nas tam podobno ma byc wieksze tesco i H&M:-) ale to dopiero na Wielkanoc:tak:

Madzia moja siostra kupiła małej W tesco taki bezrękawnik z "misia" oczywiście różowy:-pja mam niestety daleko, ale może to dobrze, bo bym łaziła i kupowała :-pa od 01.03 na wych.idę więc kasy brak i jeszcze "13" nie dostałam:wściekła/y:no żesz k****, głupia baba twierdzi że nie przepracowałam 6m-cy w tamtym roku i mi się nie należy, a niby jak miałam przepracować jak byłam w ciąży:angry::crazy:zła jestem jak cholera bo liczyłam na tą kasę:-(
Dorka tylko musisz wziąć pod uwagę że takich okazji jest mało, liczę na to że po zimie te większe wózki będą wyprzedawane bo wiadomo że na wiosnę ludzie chcą coś mniejszego/lżejszego :)no i na zimę nie koniecznie przednie koła muszą być nieskrętne, te skrętne da się zablokować, więc luz:p ja osobiście nie wyobrażam sobie wózka bez skrętnych kół :p

reklama
jestesmy back.Kurde ,ale leje:crazy:
Kicrym sama sie wlasnie zastanawiam nad swoja 13-tka,nawet nie wiem czy mi sie nalezy czy nie:eek: Licze,ze dostane:sorry: To trzeba miec pol roku przepracowane?

Do góry