Hej, u nas teraz mroźno, nie chciało mi się rano auta do garażu wstawić, więc szyby zamarzły jeny jak ja tego nie cierpię
próbowałam wjechać do garażu coby trochę szyby odmarzły,ale zahaczyłam od drzwi bo g...o widziałam i zrezygnowałam, nic to będę skrobać
Surv ŁAŁ ale masz zdolną Córcię, też bym pękała z dumy
Kic mówisz, że nie poszalałaś;-) po Świętach sobie odbijesz
Renia współczuje mdłości, ja pamietam że jeszcze w 5 miesiącu ciąży zdażało mi się haftnąć
Madziu chyba miałaś rację z tym nie smarowaniem
ja niestety po rozmowach z kumpelami z pracy skusiłam się na Pudroderm i chyba nie jestem zadowolona:-( niby Młody się nie drapie, ale te krostki takie jakieś pozatykane się zrobiły, co prawda szybciutko się zasuszają, ale średnio mi się to podoba:-( pani w aptece była bardzo zdziwiona, że dr nie kazała niczym smarować, zobaczę jak jutro będzie czy wysypie go jeszcze bardziej bo jak nie to chyba przestane smarować, najgorsze to są miejsca w pachwinach - siusiak i jajka całe w tych świetnych kropkach, nawet przy tyłku się znalazły - ja bym szału dostała
Kasiu ale masz fanów Aut
mojemu trochę przeszło, ale o Zygzaku na Gwiazdkę nadal marzy, raczej nie dostanie bo w jego pokoju Zygzak króluje i rządzi
jutro przychodzi Chrzestny z prezentem, aż się boję co przyniesie;-) a jak Psinka po szczepieniu??
Dorka super, że czysto na płucach
kurcze M mnie tak wkurza, że normalnie zabije gada kiedyś
jak już tyle czasu był wręcz idealny to musiał się popsuć
ciągle gada, że mam oszczędzać, już mam tego dość bo na prawdę nie jestem jakąś rozrzutną gospodynią, a ten ciągle mi truje, że za dużo sprzątam, piorę, prasuję - ile to środków, prądu i wody
no wariat
dobra zmykam, bo niedługo do pracy
miłej nocy