reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam na szybko:tak: Niedlugo przyjda siostry to troche posiedzimy:tak: bylam z Misia u lekarza, kaszel od kataru:tak: Osluchowo czysto, inhalacje,syropy takie jak dawalam i krople do nosa:tak: Do wigili pewnie bedzie dobrze:tak:
Survi to faktycznie ciezka sprawa z tym domem:baffled:Lepiej na razie wieksze mieszkanie,albo maly domek:tak:
Renia oj nie dobrze masz z tymi wymiotami:-( Trzymam kciuki za wizyte:tak:
Kic poszalalas w HM?:-D
Kasia macie wesolo z tym pieskiem:tak:
Oj koncze bo zaraz przyjda moje siostry.
Milego woeczoru

reklama
Ja też na szybko, bo plecy po zakupach dają czadu na całego i muszę wyciągnąć nogi...oby nie dosłownie:-p A chcialam wkleic Wam prezenty do przedszkola wraz z wlasnorecznym podpisem Flo, bo nie ukrywam, ze jestem z niego zwlaszcza wsciekle dumna:tak: prezent1.jpgprezent2.jpg

Witam wieczorkiem:)
Dorka no niby coś kupiłam, w sumie dużo ciuchów ale w cenach nie satysfakcjonujących mnie:-pzobaczę co rzucą po świętach, od stycznia ma wzrosnąć vat więc coś bym chciała na wyrost jeszcze kupić:happy2:
Surv ale ale bo mnie zatkało, Flo to SAMA podpisała w sensie Ty jej ręki nie trzymałaś???:szok::szok::szok:no dziewczyno masz zdolniachę w domu!czaaad!gratulację i się nie dziwię że pękasz z dumy:tak:
Renia nie, Liwka z tatusiem w domu:happy2:nie ciągam jej w takie tłumy, a poza tym z wózkiem to żadne zakupy:-p

Kurcze dziś kupiłam kolejną butelkę i też nic:baffled:cholercia chciałabym do kina iść z M a tu klops bo się nie da dziecka zostawić:wściekła/y:no i nie ukrywam że te nocne pobudki mnie wykańczają, jak czytam lipcówki2011 i tam są dzieci co śpią po 12 godzin to pękam z zazdrości:-p
Trzymajcie kciuki, bo jutro po 8 jedziemy na zabieg do szpitala, boję się jak cholera,ale mam nadzieję że będzie lepiej, bo teraz mi się wydaje że jest coraz gorzej z tymi oczkami:-(
spokojnej nocki!

Kic, no sama...napisalam jej na kartce, jak si pisze jej imie, pocwicyzla na kartce a na zyczeniach t juz z pamieci pisala, bo twierdzila, ze umie...no i jak widac...reszte potem, bo udalo mi sie w starym kompie cos z czcionka zrobic i kaszana wychodzi:baffled:

Wow, ale czad! Flo, ciotka tez jest z Ciebie dumna:tak:
Moje budrysy właśnie kładą się spać - nareszcie;-) Dziś prawie przez cały dzień byli Seanem McMissionem albo Lilianą Lifting tudzież Brazylijską Zawodniczką:-D najchętniej wypchnęłabym ich już do przedszkola, ale wiadomo to co za badziewie mogliby przynieść przed świętami?
Kic jak to? Nie jeździsz z wózkiem na zakupy? Takie wypasione posiadasz - trzeba się lansować!:tak:

Hej, u nas teraz mroźno, nie chciało mi się rano auta do garażu wstawić, więc szyby zamarzły jeny jak ja tego nie cierpię:wściekła/y: próbowałam wjechać do garażu coby trochę szyby odmarzły,ale zahaczyłam od drzwi bo g...o widziałam i zrezygnowałam, nic to będę skrobać:crazy:

Surv ŁAŁ ale masz zdolną Córcię, też bym pękała z dumy:-D:-D:-D:-D
Kic mówisz, że nie poszalałaś;-) po Świętach sobie odbijesz:-D
Renia współczuje mdłości, ja pamietam że jeszcze w 5 miesiącu ciąży zdażało mi się haftnąć:-p
Madziu chyba miałaś rację z tym nie smarowaniem:tak: ja niestety po rozmowach z kumpelami z pracy skusiłam się na Pudroderm i chyba nie jestem zadowolona:-( niby Młody się nie drapie, ale te krostki takie jakieś pozatykane się zrobiły, co prawda szybciutko się zasuszają, ale średnio mi się to podoba:-( pani w aptece była bardzo zdziwiona, że dr nie kazała niczym smarować, zobaczę jak jutro będzie czy wysypie go jeszcze bardziej bo jak nie to chyba przestane smarować, najgorsze to są miejsca w pachwinach - siusiak i jajka całe w tych świetnych kropkach, nawet przy tyłku się znalazły - ja bym szału dostała:szok:
Kasiu ale masz fanów Aut:-D:-D:-D:-D mojemu trochę przeszło, ale o Zygzaku na Gwiazdkę nadal marzy, raczej nie dostanie bo w jego pokoju Zygzak króluje i rządzi:-p jutro przychodzi Chrzestny z prezentem, aż się boję co przyniesie;-) a jak Psinka po szczepieniu??
Dorka super, że czysto na płucach:-D

kurcze M mnie tak wkurza, że normalnie zabije gada kiedyś:wściekła/y: jak już tyle czasu był wręcz idealny to musiał się popsuć:-p ciągle gada, że mam oszczędzać, już mam tego dość bo na prawdę nie jestem jakąś rozrzutną gospodynią, a ten ciągle mi truje, że za dużo sprzątam, piorę, prasuję - ile to środków, prądu i wody:crazy: no wariat:rofl2: dobra zmykam, bo niedługo do pracy:-D miłej nocy:tak:

Wow Flo!!!!
Ty chyba szybciej książkę od rodzicielki napiszesz

Kasiu u nas auta 2 i 1 non stop kolor by oglądał. Fan okrutny
jak nie DVD to w telefonie na youtube
Ale Hiciorem jest "dino pociąg" na minimini
Zreszta dinozaury są cool:cool:

Kate to oszczednis sie zrobił. Może twój malz przeżywa zapowiadany wszędzie kryzys. Trzeba zrozumieć ale robic swoje :-)

Kic no cieniutko z tymi przecenami. Pewnie po świętach bedzie wiecej

Dorka dobrze ze Misia na syropkach

Kic, no dlatego sugerowałam wyprawę zakupową po świętach, bo teraz jeszcze z przecenami słabiutko...byłam wczoraj w Maks&Spencer i tylko słodycze świąteczne taniej a reszta po cenach zaporowych, dziś luknę do MC ale też rewelacji się nie spodziewam;-)

Kate, no moze M właśnie rozrzutność wcześniejszą tak odreagowuje? dotarło do chlopa ile wydał i zarzadził wewnętrzny kryzys finansowy w rodzinie?:-) Zawsze też mozesz ciąć koszty nie piorąc jego ubrań i nie myjąc po nim naczyń:-p:-p

Kasia
, no u nas cały świat kręci się wokół Zygzaka...wszystko co dzieje się w swiecie Flo, jest też u zygzaka, jak Flo niegrzeczna, to i on, jak matka Flo nawrzeszczy to i matce zygzaka puszczają nerwy itp.:-) A maly tępawy kolega z przedszkola, ktorego Flo generalnie nie lubi jest jednakowoż półbogiem, albowiem posiada nie tylko maskotkę zygzaka, ale i plecak z autami:-p:-p

Renia, widzę, że dziś Ty na nocnej warcie;-) Ja dla odmiany od 4 na nogach, chyba mi gotowe kopytka ze sklepu zaszkodziły, boo mnie tak żołądek naginał, że myślałam, ze urodzę:no: Dziś idę na to usg brzucha, aczkolwiek nie spodziewam się żadnych wyników oprócz opierniczu, ze w ciąży przychodzę i nic nie widać:-p

Potem jeszcze jakieś zakupy ostatnie i Flo ma empik obiecany w ramach ostatniej broni zdesperowanej matki: przekupstwa:-p... znowu jest wycie, ze nie chce do przedszkola i to dzień w dzień. A raptem 2 dni temu rozmawialam dlużej z panią i naprawdę nie dzieje się nic, co by taką niechęć uzasadniało...ech ręce opadają, zwłaszcza jak sobie uświadomię, że po feriach świątecznych jazda bedzie jeszcze większa:-( Chyba jednak wolałabym, żeby moje dziecko inteligencji intelektualnej mialo trochę mniej, a emocjonalnej więcej:sorry:

aaaaaa...pan w radiu właśnie oznajmił, że dziś może śnieg będzie padać...szykuję aparaty, kanapki i siadam w oknie czekać na to niezwykłe zjawisko:-DEdit: już pada...ale szok, czuję się jak Afrykanin na Antarktydzie;)))

Ostatnia edycja:
U nas mróz niezuemski i tez zapowiadali śnieg
Czekam. We Wrocławiu jest, to do nas tez dojdzie

Moje dzis 8.30 pobudka a w nocy rychal strasznie z godzine i myślałam, ze pospi i matce da wypoczac po nocnym czuwaniu
No nic. Odespie w święta. Sprzedaje go babci:-)

Co za lajf. Tu oczy sie kleja, a żołądek swoje i ssie jakbym tydzien nie jadła. No nic koniec lezenia drugi syn głodny;-)

reklama
Widze ze wszystkie zaganiane:tak: Ja bylam dzis na wizycie dostalam dalej zwolnienie i sikerowanie na usg:tak: lekarz troche mi brzuch "pomacal" i mowil ze wszystko ok:tak:Na usg umowilam sie na JUTRO:happy: Nie moge sie dozekac to dopiero 2 usg gdzie bede widziala dziecko:szok:
Survi gratulacje dla Flo, piekny podpis:tak: U nas z przedszkolem jest tak ze mala nie chce isc ale jak juz wejdzie na sale w przedszkolu to juz mnie nie widzi:eek:
Renia u nas tez mroz ale sniegu nie widac:-(
Kic choc troche kupilas:tak: Pochwal sie na odpowiednim watku:tak:
Kate a co macie w brudzie siedziec? marudzi ten Twoj m:-p

Kasia jak po szczepieniu najmlodszego?;-)
Spadam bo sie przeziebilam i mam dosc:-( Misia mi dala taki prezent na swieta:eek:

Do góry