reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Pabla gratulacje!super waga! no i data też fajna:tak::-)zazdroszczę że już jesteście "po":-)
teraz ja sobie życzę tak szybkiego porodu:-p:tak::-D

witam rankiem:)
po ekscytujących wieściach od Pabli pół nocy śniły mi się porody:-p:cool2:jakoś strach mnie obleciał i postanowiłam od poniedziałku porządki w pokoju dzieciaków, pranie, prasowanie itd:-p:-D
U nas zapowiada się fajna pogoda, dziś chyba M wyciągnie basen małemu, będzie frajda:tak::-)
miłego dnia!

Pabla gratulacje!!!
Sonia witaj:-)
piękne wymiary:tak:

ale czad, normalnie wg życzenia miał być Soni piątek i jest:-)

Kic spokojnie ty masz jeszcze czas więc nie myśl o porodowkach:tak:
u nas też dziś piękna pogoda
chłopaków wyrzuce na spacer a sama za porządki się zabiorę
miłego dzionka

jaa Kic zaraz Twoja kolej :)
bylam na zakupach- 3 staniki i prezent dla dziecka znajomych, bo na urodziny idziemy dzisiaj
mąż jest wkurzony na maksa, bo nie chcialam opon pojechac zmienic; chodzi jak struty, jutro bedzie mega rozmowa, ciekawe co powie po tygodniu "mojego nic nie robienia"
zycze udanego weekendu

reklama
Iza ,ale dał rade jakoś ze wszystkim w ciągu tego tygodnia? Też się muszę wybrać na zkupy stanikowe.
Kicrym ty masz jeszcze czasu trochę ;-)

U nas upał od rana.Drzewka na balkonie posadzone,porządek zrobiony,jeszcze tylko mi wiszących kwiatków brakuje i wykładziny,ale ta będzie w środe.No i mata założona,to juz nas sąsiedzi nie podglądają.
Mały wstał z muchami w nosi,ale na szczeście śpi już od godziny...uff ;-)
Duży wziął się za szafę:szok: szok,ale widzę,ze jakieś tam pólki powstają ;-)
Ja ogarnęłam balkon i resztę,na ile powywalane narzędzia pozwalają i odpoczywam, chociaż kicham jak najęta..ech do alregologa koniecznie muszę iść w poniedziałek,bo nie chodzę na odczulanie i nie da się wytrzymać,moze są jakieś leki dla ciężarnych.
Później jedziemy nad jezioro na grilla,więc obiadu poza rosołem nie ma ;-)

Do góry