reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Fakt, zarobiona jestem, kończę projekt, w którym klient co kwadrans zmienia zdanie i dosyła zmiany - nienawidzę pracy w takim tempie, ale klient generalnie dobry i wypłacalny, wiec trudno;-)

Potem do Was zajrzę:tak:

reklama
Witam i ja:)
Surv najważniejsze że płaci:tak:ale i tak Cię podziwiam za taka pracę ja bym oszalała tyle godzin przy kompie siedzieć, te kilka dni dały mi do zrozumienia że nie wytrzymałabym w biurze:sorry2:
Dorka eee to takie wolne co trzeba odrabiać, to juz nie tak kolorowo brzmi:-p
Post no gratulacje, ostro się za siebie wzięłaś, najpierw basen teraz auto, fiu fiu fiu:-)
a ja właśnie wróciłam z US oddałam wreszcie PIT, chwała Bogu że brzuch mi już widać to się wcięłam bez kolejki bo tak to bym tam kwitła nie wiem ile, ale jak mówiłam żeby księgowego pogonić to nieeeee:angry:przy okazji chciałam jakieś baletki kupić ale nic mi nie pasowało, albo za małe albo za duże, za sztywne, obcierały itd:-pmuszę chyba do jakieś ecco podjechać to może w końcu coś wygodnego kupię:tak:
aaa no i zapraszam na truskawki, mmmmmm:-D:-D:-Du nas pogoda totalnie letnia, super ciepło:tak:

Witam,
i ja zalatana i zarobiona, albo po sklepach latam i kasę wydaję albo, tak jak dziś, piorę, prasuję, sprzątam i gotuję:no:
u nas jakoś pochmurno się zrobiło, ale ciepło, młoda ok, trochę pokasłuje ale nie wiem od czego bo kataru nie ma ani nic innego się nie dzieje.
ja zmęczona, mam już dosyć ciąży i modlę się żeby do końca maja pozbyć się już brzucha.
Madzia - szkoda z tym przedszkolem, ale pisz odwołania, bądź upierdliwa i pewnie coś się znajdzie!
Kic - idziesz z pracą jak burza!
Dorka - trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki z przedszkola!

dobra, chyba skończyłam...aczkolwiek wolę nie zapeszać:-p Kicrym, ja w biurze też nie wytrzymywałam, ale w domu to co innego: i na facebooka można w pracy rzucić okiem, i pranie w międzyczasie wstawić, czy sprzątanie szafy rozgrzebać, co właśnie zrobiłam...no i możliwość siedzenia w pracy w piżamie - bezcenna:-)

Dorka, no to trzymam kciuki za przedszkole! A z wolnym mimo wszystko fajnie, odrobi się kiedyś, a teraz masz labę:tak:

Post, idziesz jak burza z pracą nad własnym charakterem...następne co będzie? Skoki na bungee?:-D Ja to sobie mówię, że jak kupimy nowe mniejsze auto, to wtedy już na pewno bedę jeździć...niestety nasze mimo 17 lat, nadal jest w stanie idealnym:-p

Pabla, no wierzę, że masz już dość...z tego co pamiętam, ja już od początku czerwca modliłam się o przedwczesny poród:-p Ale myślę, że za góra 4 tygodnie bedzie już po wszystkim, a Ty z Twoją figurą to raz dwa wrócisz do formy:tak:

U nas dziś 25 stopni znowu, ale na weekend wieszczą zimno i deszcze....trudno, i tak wyjedziemy, lepiej moknąć na wsi niż w mieście:tak:

To wracam o swojej rozgrzebanej szafy - zamierzam optymistycznie pozbyć się wszystkich ciuchow w rozmiarze większym niż 38....zawsze to lepsza motywacja, żeby znowu nie utyć;-)

[FONT=r_eeurope] [/FONT]
SURV..ALE FAJNIE ja bym się chciała pozbyć 42 chociaż :)
dorka..no tak sobie, mój ojciec to przykład faceta ze skumulowaniem najgorszych cech, żeby się łaskawie ruszył muszę mu zrobić awanturę i uważa że wszyscy o nim powinni mysleć ale nie on sam, 01.06 ma konsultacje w szpitalu pod kątem operacji.
pabla...już tak niedużo Ci zostało :) a jaka fajna nagroda :)
kic...a elektronicznie nie mogłas wysłać? pita? my się elektronicznie rozliczyliśmy tzn rozliczył nas mój m :)
ale u nas ładne słońce..zagląda do okien :), ale odkopałamm się w pracy, więc luz, jescze mój ulubiony dentysta, małe zakupy. Kurier dzwonił że autka przyszły dla syna, w tym jego ulubiony ostatnio bus :)
normalnie się chłopak zajawił że szok.
a w weeekend małe BB spotkanko :) znaczy Magdzik i Kiwaczka :) się dzieciaki wyszaleją :)
oki to jeszcze popracujem do 17-tej :)

padam na pysk, wiec sie witam; ledwo weszlam z dwrou-zimno sie bardzo zrobilo i juz wołają JESC; jeszcze jutro i odpoczne,....oby
czytam co u was, tylko nie mam sily poodpisywac, dajcie ciut energii
Surv super,ze dalas rade z robota
Pabla jejku jak ci malo zostalo, zaraz dzidzie bedziesz tulic
Post udanego spotkania!
ide robic kanapki

I my nie dawno wróciliśmy z dworu, mały je drugi obiad i spogląda na bajki, zaraz idziemy się położyć do wanny:-p
Pabla oj wierze że może ci być cięzko,ale juz na finiszu jesteś:tak: a przede mna jeszcze tyyyyle tygodni
Izabelka przesyłam pozytywne fluidy chociaż ja jakaś zmęczona ostatnio chodzę chyba przez te ciepłe dni:-p
Surv no zawzięłaś się, ja ide ostro w górę:-p
Post udanego spotkanka, nie wiem czy można elektronicznie bo nas księgowy rozlicza, daje PIT razem z firmowymi od M i musiałam zanieść:dry:

Wstawać śpiochy! Lato przyszło:-) Nałapcie słońca na zapas, bo od jutra jesień wraca:-p My dzisiaj wyspani nieludzko...byśmy byli, gdyby R nie ustawił odruchowo budzika na 6:wściekła/y: A ma wolne, mogliśmy do 10 pospać. No ale w zamian mam nadzieję, ze plan dnia zrealizujemy, a jest napięty: ja w robocie, R robi regał do Flo...tak, znowu, ale to silniejsze od niego:-p W sumie fajnie, bo wyrzucimy tę wielką komodę, ale już zapowiedziałam, że niech w końcu zajmie się tym zawodowo, a nie nam mieszkanie zawala meblami:-) Na szczęście potem robi meble siostrze, potem może mama do nowego mieszkania będzie chciała i jakoś uchronię mieszkanie przed przemianą w magazyn:-p

A potem jedziemy kupić mu w końcu jakieś ciuchy, bo wstyd żeby w takich złachanych enty rok chodził...no i miejsce się w szafie zrobiło, po tym jak wczoraj połowę szmat wyrzuciłam:-p

Dorka i jak wyniki rekrutacji??

Post, no to masz siedem światów z ojcem:baffled: Moja teściowa ma podobnie nie leczy się dopóki jej erką nie zgarną na ostry dyżur...ona bardziej dlatego, że niby kłopotu robić nie chce, a skutek jest taki, że kłopot 5 razy większy, niż gdyby normalnie o siebie dbała...

Kicrym, a truskawki to już takie prawdziwe, czy holenderskie? U nas na razie tylko te ostatnie, zresztą mnei teoretycznie owoców nie wolno...ale w praktyce znacznie lepiej się chudnie, jak się coś zakazanego raz dziennie zje:-D

Dobra zmykam do roboty, a od jutra urlop! Całe 4 dni:-)

Dzien dobry! Co tu tak pusto?
Survi wyniki o 15:baffled: No to rzeczywiscie napiety plan macie:tak:
Kic ja uwielbiam truskawki, ale jeszcze poczekam na nasze:tak:
Iza jak dzis samopoczucie? Pewnie lepsze bo juz piatek:-)
Post to nieciekawie macie:baffled: Trzymam kciuki zeby bylo ok:tak:
Pabla pod koniec ciazy to juz kazda ma dosc:tak:nie podawaj sie to juz prawie koniec:tak:
Wczoraj nie moglam zasnac tak myslalam o tym przedszkolu:wściekła/y: Mam nadzieje ze ja przyjma. Jeszcze tyle godzin :baffled:
Mialam zamiar dzis sprzatac ale jakos mi sie nie chce,jutro to juz bede musiala posprzatac:baffled:

reklama
Survivor to weź R wyeksmituj na kilka dni do nas to moze i ja się w końcu szaf doczekam:tak:
a ze wstawaniem hmm... cóż, młody dzisiaj stwierdziłe,ze się wyspał o 4:szok: ,także nie narzekaj ;-)
Pabla jeszcze troszkę wytrzymasz:tak:
Dorka jak z przedszkolem?

Ja ma ciągle dół,wczoraj pozanosiłam podanie,zeby w razie jak się jakieś miejsce zwolni to dali znać,moze jakoś nas to wysunie bliżej czołówki w liscie rezerwowych,która cudownym pomysłem jest układana alfabetycznie:wściekła/y: A i zrobili nabór dodatkowy,bo pani kurator zdecydowała o utworzeniu dodatkowej grupy dla 25 osób,ale głównie 4 latków,tylko co to da skoro w Opolu aż 246 dzieci się nie dostało nigdzie.
Kurcze prywatne przedszkola też oblegane:szok:

no nic..Ładny dzien dzisiaj i mam nadzieję,ze się nie rozpada,bo po pracy mamy dzień drogowca w plenerze.Młody jedzie ze mną,ale moze jeszcze kilku gagatków będzie.A jutro na wesele,ale co mi z tego...ani się najeść ani napić nie mogę.

Ostatnia edycja:
Do góry