reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

witajcie Lipcoweczki :-)...
sobota zeszla mi na blogim leniuchowaniu i nicnierobieniu.... wreszcie sobie odpoczelam i w niedziele jestem juz na nogach o 6-tej rano! ale na pewno za jakas godzinke dwie kolejna drzemka sie szykuje :-)....
Mamusiusynusia- buziak... trzymaj sie dzielnie... o Aniolkach nigdy sie nie zapomina,ale tez zycie musi isc naprzod....

reklama
Oceancity-jak sie czujesz? bardzo mi sie podoba twoje imie i juz poprzednio zdecydowalismy z Joe,ze jesli bedziemy miec corke wlasnie ja tak nazwiemy :-)
jak dlugo twoja siostra tu mieszka? ma rodzine? bywasz tu?

Ewa-Krystyna, milo ze moje imie ci sie podoba:-),
tak, mialam leciec do Toronto , w przyszlym roku, kupilismy juz nawet bilety- no a teraz niestety, bedziemy musieli je oddac:-(. Planowalismy podroz po Stanach, no ale coz- baby wazniejsze:-)

Mamusiasynusia bardzo mi przykro,ale jesli jeszcze jest nadzieja,to trzeba sie jej trzymac

wrocilismy...uff zbyt dluga droga dla synka,wymeczylismy sie wszyscy
ide go wykapac, bo doslownie jak nakrecony teraz chodzi
poglaszcie brzuszki ode mnie :tak:
wiecie co? ja juz przytylam kilogram :baffled::confused: i dopadaja mnie mdlosci :happy:

Cześć Dziewczyny i ja chciałam się wreszcie przywitac, bo wątek śledzę od samego początku :-)
Jak nick wskazuje mam na imie Kasia i jestem mamą 17 miesięcznego Mikołaja, a jak wszystko będzie w porządku, to Mikuś w lipcu przyszłego roku będzie miał rodzeńtwo. Razem z mężem i Labradorem Luką mieszkamy w Tarnowie.
Pozdrawiam Was wszystkie!

witaj Kasia
witam wszystkie mamy, ktorych nie przywitalam jeszcze
poczytalam info o kazdej z was i na prawde porozrzucane po Europie jestesmy :tak::-D i fajnie,ze sa doswiadczone mamy i poczatkujace :-) jak bylam na styczniowkach w 1 ciazy, to wszystkie mialysmy pierwsze dzieci ;-) a tutaj bedzie mozna sie wymienic doswiadczeniami :-D
wczoraj bylam w hurtowni w Szczecinie z artykulami dzieciecymi-kupilismy spacerowke dla Oskara,zeby nie dobil starej dla mlodszej dzidzi i nie moglam sie powstrzymac-kupilam najmniejsze spioszki jakie byly :-):-):-) ale mi to sprawilo radosci hihihii
dobranoc ;-)

Czesc Kasiu, witamy Cie w naszym gronie:-)
Niedlugo masz imieninki hihihi.... wiem bo dzis wypisywalam kartki dla moich kolezanek i kilka zle wypisalam no bo jestem w ciazy i ze skupieniem u mnie troche ciezko:-D
Jak sie czujesz? Na kiedy masz termin?

No widzisz jaka jestem zakrecona przeciez na suwaczku jest, ze jestes 7 tygodni i 1 dzien w ciazy:-) ja tylko 3 dni wczesniej;-) tak przynajmniej wychodzi z terminu ostatniej @.
Buziaki dla Was

reklama
Do góry