reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Pewnie wszystkie trzeźwieją:-p;-):-D:-D
Ja muszę się przygotowac na jutro do pracy, no i wczesniej iśc spać bo jutro na 6:confused2:
Zdjęcia juz zrobiłam ale zrzuce jutro, bo pół dnia szukałam kabla:confused2:no nic...
Spokojnej nocki!

Witam!
Wiecie co, ja na imprezy to się nadaję jak wcześniej przez tydzień odpocznę i będę wyspana. Poszłam spać po 22 mając wcześniej jakieś sensacje żołądkowe. Do tego w nocy non stop się przebudzałam i wstając o 9 wcale nie byłam rześka. Starość nie radość:confused2:
Zdecydowanie za szybko minął weekend, choć patrząc na moją najmłodszą marudę, to chyba wolę siedzieć w pracy:confused2::eek::sorry:

Moja też maruda, nie wiem czy kolejne zęby nie idą:sorry:
ręce wciąż w buzi, apetyt kiepski i z brzuszkiem chyba coś nie tak, bo wczoraj 2 razy zwymiotowała a dziś raz:confused2::eek:
i wogóle dziś taka jakaś słaba, cicha i spokojna a potem marudna okropnie.
teraz już śpi a ja winko piję i zaraz spać zmykam też, bo zmęczona jestem bardzo.

Witam, standardowo kajam o wybaczenie za moja nieobecność i zaległości, ale za dużo mam na głowie i jak resztę spraw w miarę ogarniam tak na BB zaległości rosną i rosną:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: napiszę tylko, że u nas wszystko ok;-) Mały w miarę grzeczny, ma teraz fazę Teletubisi:-D Stary też grzeczny bo dużo pracuje i nie ma czasu pograndzić:-) a ja zdałam testy na prawko i 10 grudnia o 17.45 mam egzamin praktyczny:szok::szok::szok: zawał mur beton, ale co tam:-p lecę Dziewczyny na zamkniety wrzucić jakieś foty Antka bo zaraz Laski o Nim zapomną:-p i zmykam spać bo jutro na rano do pracy:confused2: pozdrawiam cieplutko, postaram się jutro poczytać bo wtorek mam wolny:cool2: buziaki:-):-)

U nas też nienajlepiej z marudami, co godzinę diametralna zmiana nastroju, czyli psychoza maniakalno-depresyjna w rozkwicie:-p:-D Cały dzień w rozjazdach byliśmy, najpierw na zakupach, potem u Młodej w szpitalu - nadal nic nie wiadomo, po nażarciu się czekolady cukier ma w normie...dziwy jakieś:szok: Mam nadzieję, że jutro jak pojawi się jakiś normalny lekarz zamiast dyżurnego dermatologa czy innego wenerologa, to coś więcej powie;-)
Potem pojechaliśmy w gości - mialam jechać sama, ale w sumie pojechaliśmy wszyscy...mała dała lekko czadu, bo trzylatka gospodarzy znienawidziła ją serdecznie od pierwszego wejrzenia, więc Flo usiłowała sterroryzować ją rykiem...w opinii zgromadzonych wyszla na rozpuszczonego bachora, bo inne dzieci zastraszone przez rodziców siedziały grzecznie w kącie i tylko ukradkiem się podszczypywały:-p
A teraz to ja padam na pysk...robić dziś nie będę, mam w nosie, raz na ruski rok i mnie wolna niedziela się należy:-p Miłego wieczoru!

Hej dziewczyny

Ostatnio was podczytywalam ale jakos juz czasu nie starczalo na odpisanie.
Wczoraj sie wybawilam na ostatkach, sama- tj. bez meza i na prawde tego mi brakowalo. Razem z nauczycielami z polskiej sobotniej szkoly wybralismy sie do polskiego klubu do Londynu i to byl dobry wybor. Bylo pyszne jedzonko, orkiestra i tance. Jak wyszlam na parkiet to uswiadomilam sobie, ze zapomnialam jak sie tanczy, achhh. Tak to jest jak na okraglo pieluchy, kaszki i kupy.

Co wiecej jutro Zainab zostaje bez mamy i bez taty- tak sie zlozylo, ze oboje musimy byc w naszych pracach wiec mala zaopiekuje sie moja kolezanka-sasiadka. Mam nadzieje, ze Zainab jej nie wykonczy. Trudno bylo mi przekonac meza, zeby sie zgodzil na pozostawienie jego ksiezniczki w obcyc rekach, no ale jakos mi sie udalo.

Surv- czytalam o twojej siostrzenicy i juz nie wiem czy ona ma cukrzyce czy nie?:eek:Takie sa podejrzenia, tak? No i wspolczuje marudzacej Florki, oby szybko z tego wyrosla;-).

Kate- trzymamy kciuki za egzamin praktyczny.
Andula- oby wszystko sie szybko poukadalo, jestes jeszcze bardzo mloda- wszystko przed toba. Moze to nie pocieszenie, ale wydaje mi sie, ze kazdy w pewnym okresie swojego zycia dostaje duzego kopa w pupe, twoj jest teraz.

Kamu- duzo zdrowka dla Maksia.
Jesli chodzi o opieke nad dzieckiem u nas to samo, tj. wszytko na mojej glowie bo tatus pracuje (cale 8 godz).
Wczoraj wrocilam z ostatkow przed 24 i co zastalam w dzrzwiach? Zainab. Mala jeszcze nie spala bo tatus nie wie, ze dziecko trzeba uspic. Myslal, ze skoro mala nie polozyla sie spac to oznacza, ze niejest spiaca. Dobrze, ze przynajmniej dal jej jesc i nie wpadl na pomysl, ze jesli mala bedzie gloda to sobie zrobi kanapke:-D.

Witam i ja:happy:
Uff zadzwoniła do mnie wczoraj moja zmienniczka że ona chce miec na 6 i tym sposobem idę dzisiaj na 11.Wstałam 7.10 ale wyspana to ja nie jestem:no:kurcze dziewczyny czy wasze dzieci też tak sie w nocy budzą????????ja już mam dosyć od urodzenia Kuba przespał może ze 3/4 noce całe, reszta to ciągłe pobudki.Już nie wiem co o tym sądzić....

Beaa widać super impreza była:tak:nie ma to jak polskie klimaty:-)no a M ....pojechał na maksa:-p:-D:-D:-D:-D
KATE gratulacje zdanego egzaminu no i już zaciskam kciuki za praktykę:tak:super że M się spisuje:tak::-)
Kasia może coś zjadłaś i przez to ten ból żołądka:sorry:
Surv może Flo tak ma że nie lubi innych dzieci. Szukaj tego żłobka to zobaczysz jak się pieknie zmieni i będzie garnęła do innych:tak:
Pabla może jakaś jelitówka, pełno teraz tego w powietrzu siedzi:confused2:

Nic, ide wyciągnąć z łóżeczka mojego Jaśnie Pana, a potem nie wiem...:-p
Miłęgo dnai!

hej
widze,ze imprezowo u was
my 1 raz w tym roku spokoj na Andrzejki- jako że Andrzej w domu-zawsze cos; postawilam sie w tym roku, bo w koncu 30 mial wyprawiana,ze albo to albo imieniny; i tym sposobem sie nie narobilam :-p bylismy wczoraj w kinie i podobal mi sie ten film, "2012" swietne efekty
co do spania dzici to moeje spia cala noc (cale szczescie) chyba ze sa chore
Kate trzymam kciuki za egzamin :tak:
dzisiaj mam na 11 do pracy :-D ale pozno sie polozylam i tak musialam wstac wiec niewyspana
zapraszam na kawusie ;-)

reklama
Witam i ja!
Kicrym, Kuba jak mój Mikołaj. Do teraz tak ma:sorry: Bardzo rzadko przesypia noce bez pobudki. A jak się przebudzi, to przybiega do nas:sorry:Dziś była ta wyjątkowa noc, gdy przespał całą "u siebie":tak:

Do góry