reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Mondzi smutne to co piszesz o swojej mamie ale moze ona myli ze Ty zaradna dasz sobie ze wszystkim doskonale rade a brat nie:tak:Powiedz jej kawa na lawe ze Ci przykro i ze czasami chcialabys muc na nia liczyc..:tak:

Ja nasmazylam nalesnikow jak dla pulku wojska teraz probowalam Miska spac polozyc ale stanie wygralo;-):tak:

reklama
Andula...a z czym??? daj jednego co???? Nie dla mnie...dla Łucka oczywiście:-D:-D:-D:-D:-D:-D.ale mi smaka narobiłaś
Mondzi...hmmm ja się nie wypowiadam bo u mnie też krucho w temacie ja i moja mama... Jak widać nie tylko u mnie//:-(
pabla...aaaaa...no właśnie muszę koniecznie oglądnąć...hmm jacyś przystojni panowie...czemu nie:-):-):-):-)

ha...młoda spała 4 godziny:szok::szok::szok::szok:, ja się też trochę dźemnęłam..no i obiad mamy z poślizgiem:szok:..no bo wstała o 16-tej a teraz dulda obowiązkową butlę z soczkiem:-):-):-)..nieźle
No ale dzisiaj taki dzień że ja dalej mogłabym spać:tak:

Andula...a z czym??? daj jednego co???? Nie dla mnie...dla Łucka oczywiście:-D:-D:-D:-D:-D:-D.ale mi smaka narobiłaś
:tak:
Czesc na slodko z twarogiem i owockami a jak zostanie na jutro zrobie z miesem mielonym pieczarkami i serkem:tak:Post wpadaj ni ma problemu tylko sie spiesz aby cieple byly;-)
Ja nawet nie sprobowalam przy smazeniu nawdychalam sie i mi sie odechcialo:baffled:
Post ale Ika super spi zazdroszcze bardzo:tak:

czesc Dziewczyny
u nas tragedia, sniegu nasypalo chyba pol metra:baffled:teraz jesczez waitr doszedl i kurzawa jak w styczniu:wściekła/y::wściekła/y:
noc tez mielismy jakas niespokojna. musze poczekac az katar przejdzie i zabiore sie za oduczanie cyca, nie mam juz sily. takie to moje dziecko sie dziwne zrobilo, caly czas na mnie wisi i juz sobie sam potrafi tego cycka znalezc i probuje wyciagac:eek:obawaialam sie tego i jakos zawsze probowalam tego uniknac ale teraz juz Szymon jest starszy i za bardzo kuma o co chodzi. wogole juz mnie to dobija, nie przesypia nocy, nie chce jesc obiadow...a ja z tym wszytskim sama bo M mam to daleko w d...:wściekła/y:jeszcez ta cholerna pogoda i znow tydzie w domu posiedzimy:wściekła/y:
Andula rzuc tez dla mnie jednego nalesnika bo mi slinka cieknie:tak:
Mondzi trzymaj sie cieplo i mysle ze tylko rozmowa z mama moze pomoc. musisz sie przelamac bo bedziesz sie tak meczyc. ja tez mam brata i wiem ze on jest oczkiem w glowie mojej mamy, zreszta kilka lat mieszkalismy oddzielnie, on z mama a ja z tata. ale juz do tego przywyklam i teraz sie tylko z tego smieje:tak:

Post, a mogłabyś Florkę tak na jeden dzień wziąć? Pokazałybyście z Iką jak fajnie jest spać w dzień... bo Flora spała dziś raz...całe pół godziny:-p A tak mękoli cały dzień, że uszy puchną słuchać:baffled: Mnie energia kompletnie opuściła, snuję się bez sensu cały dzień w dresie, M oczywiście wraca z pracy później i tak kombinuję jak tu kota przekonać, żeby marudę popilnował, a ja bym na miasto skoczyła:-p

he he
Dawaj dawaj:-):tak:
Zazwyczaj Ice wystarcza jedna dwugodzinna dżemka a dzisiaj sobie pospała :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz bawi sie garnuszkiem i na zmianę bije sobie brawo że jej tak fajnie wychodzi ta zabawa:-D:-D:-D
Andula....to rzuć jednego na słodko :) ach ale bym znadła ale robić to mi się nie chce.
Idę legnąć koło Iki i garnuszka...może kolejna dżemka????

Ojej nie zaglądać tu cały dzień to potem koszmar was nadrobić:-p
Madzia ja też na diecie..... od dzisiaj:-D:-Dalre jak ujżałam 69kg na wadze to myślałam że mnie wywiozą:szok::baffled:także od dzisiaj koniec:tak:
Mondzi współczuje takich relacji z mama, trzymaj sie!
pearl śnieg:szok::szok::szok:a u nas 15 stopni:tak:wracaj, wracaj:tak:
post no super ci Ika śpi, zazdroszczeeeeee!
My juz po spacerku rolkowym:tak:i po ciężkiej pracy na lapku:-p:-D
teraz czekam na tasiemca, ale bez ciasteczka:-D

Kicrym - czyżby Brzydula:tak::tak: ja też oglądam:zawstydzona/y::-D
my właśnie po spacerku, mała pojęczała, potem pospała z 30 min i teraz bryka na podłodze:-)
Pearl - współczuję śniegu:baffled:

U nas pogoda ladna, wiec zaraz idziemy na spacerek do parku i spotkanie z lipcowa mama Oliviera. Mam nadzieje, ze chlopak sie nie wystraszy malej bo ostatnio jak miala do czynienia z rowiesnikiem plci przeciwnej to go wystraszyla i do placzu doprowadzila bo byla zbyt ''nachalna'':-). Po czym przylaczyla sie do placzu:-D.
dobre :-D:-D:-D:-D:-D Beaa to są tzw. podchody:rofl2:

Post, Pabla ja też dzisiaj jakbym obuchem dostala i komarka musialam sobie przyciąć z Tosią:tak:

No nie jak tu myśleć o odchudzaniu:baffled: jak najpierw Dorka kusi goframi a teraz Andula naleśnikami :-p a tak przy okazji to napisz koleżanko na innym wątku jak ty robisz naleśniki, bo mi wychodzą z reguly jakieś twarde:nerd:

Mondzi z tego co pamiętam, to już parę podchodow robilaś, żeby wygarnąć mamie:tak: ja wiem, ze łatwiej wygarnąć osobie obcej niż bliskiej i do tego własnej, osobistej mamie:-( Współczuje Tobie bardzo tych relacji, ale po prostu u Was jest taki książkowy model rodzinny- synek mamusi, córeczka tatusia:zawstydzona/y: a do tego jak pisalaś Twojemu bratu gorzej się wiedzie, więc mamie żal syneczka:eek: no ale też powinna pomyśleć o córci, no nie??

i tak kombinuję jak tu kota przekonać, żeby marudę popilnował, a ja bym na miasto skoczyła:-p

kochana próbuj:-D:-D:-D kurcze a wiesz jaką kasiorę na takim "kocie" mogłabyś zbić:szok::szok::-D:-D i popularność jaką:szok::szok::szok::-D:-D

Pearl kuruj się, kuruj kochana:tak:Ja to na razie mogę zapomnieć o odstawianiu od cyca (zresztą jakoś nawet nie chcę:-p) ponieważ ten mój niejadek ma jedyną alternatywę w nim:tak: No a pogody Ci nie zazdroszczę i w związku z tym nie będę dobijała Ciebie i opisywala pogodę jaka jest u nas:-p

a ja już wariuje w domu:baffled: tak mi się chce wyjść na dwór:crazy:

reklama
Tosika po pierwsze zdrowka:tak:
Po drugie nalesniki robie na tak zwane oko .Sama nie wiem jakie sa proporcje zawsze tak robie i zazwyczaj wychodza.Jak twarde to moze za duzo jacow;-):tak:

Do góry