reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

moja właśnie padła, od półtorej godziny marudziła strasznie, no płacz non stop:nerd:
posmarowałam dziąsła, wyczyściłam nos i położyłam spać.
Drugie pranie wstawiłam i mam zamiar popołudniu posprzątać trochę, bo kurzu pełno po kilku dniach nieobecności. Wyslę M z młodą na spacer i za ścierę....

reklama
Kicrym, Olga nie zjada paprochów z podłogi. W sumie w szoku jestem, że tak jest. Ale Miki miał tak samo:tak:

Kasia przepraszam, źle coś przeczytałąm myślałąm że Olga też odkurzacz:sorry::zawstydzona/y:
Pabla ty to chyba pracoholiczką jesteś:-Dodrazu po świętach kurze ścierać:-Dja dzisiaj mam wszechobecnego lenia:zawstydzona/y:
Mocz zaniesiony, chciałam wizytę do ortopedy utsalić na czerwiec ale nie ma jeszcze grafiku, a muszę polować na termin bo chce iść razem z koleżanką z sali poporodowej i jej synkiem:tak:więc dzieciaki muszą być zaraz po sobie zapisane:-D

Florcia,. Zuzu wszystkiego co najlepsze! Zuzu życzymy ząbków a Florci szybkich raczków:-D

My sie witamy po swietach cale ale nie zdrowe.Mala ma dalej katarek i nic wiecej, a mnie dopadlo znowu zapalenie zatok. Nos mam caly zapchany,glowa mnie boli. Jutro chyba pojde do lekarz i na zwolnienie.
Florka,Zuzu wszystkiego dobrego na ten kolejny miesiac:-)

Florcia,Zuzia wszystkiego najlepszego !

Gratulujemy dzieciaczkom nowych postępów,a Florce i mamie przespanych nocek:tak:
U nas święta spoko,za to nocki się pokićkały.Wczoraj było z 5 pobudek,a dzisiaj to już masakra,płacz co 15 min,po czym ok 4 stwierdziliśmy,że mały ma niezłą gorączkę.Wyszło 38,2,dałam paracetamol,posmarowałam dziąsełka i wypił dwie flachy herbatki.Rano ciągle rozpalony a temperatura 37,9.Kurcze to nasza pierwsza gorączka,wię trochę zeschizowana jestem:baffled: Nie ma ani kataru,a ni kaszlu,więc to chyba ząbki.Ogólnie nie wygląda,żeby się źle czuł,ale martwi mnie ta gorączka.Na dwór nie idziemy:no:
Wczoraj apetytu nie miał wcale,a dzisiaj jako tako,zobczymy jak się sytuacja potoczy,narazie do lekarza nie idziemy:-(

Madziu- wiem co czujesz......u mnie ostatnio było to samo, tylko do gorączki jeszcze katar się przypałętał....to też nasza pierwsza gorączka była więc byłam w panice. To pewnie ząbki jak dziewczyny piszą.
Ja właśnie wydelegowałam małą z tatusiem na spcaer i zabieram sie za porządki. Nie chce mi się okrutnie, ale taki mam syf:szok::zawstydzona/y: po prostu muszę posprzątać....
wpadnę później.

Zuziu,Florciu wszystkiego naj,naj,naj
Dorka Misia umie indianina powiadasz heheh super Zdrowka dla Was:tak:
Kicrym trzymam kciuki za badanie moczu.

My juz po spacerku ,obiad zrobiony Misiek spi a ja powinnam ogarnac ale nie chce mi sie moze jak M przyjdzie z pracy wyjdzie z malym na spacer a ja wtedy posprzatam:tak:
Misiek dzienne drzemki sobie wydluzyl i to konkrtnie spi dwa razy po 1.5-2 h :szok: i raz okolo 30-40 min jestem zadowolona bardzo nigdy w dzien mi tak ladnie nie spal:tak:

Floriu, Zuziu- 200 lat

My dzisiaj zrobilismy zakupy spozywcze na kolejny tydzien, maz poszed do pracy, a my chyba zaraz pojdziemy na krotki spacerek.
Mala dzisiaj jeszcze nic nie jadla:no:, jak tylko widzi lyzke to jest dramat.

W domu oczywiscie balagan, ale to glowne zabawki malej, no i gora ciuchow czeka na prasowanie, brrr.

reklama
My dzisiaj zrobilismy zakupy spozywcze na kolejny tydzien, maz poszed do pracy, a my chyba zaraz pojdziemy na krotki spacerek.
Mala dzisiaj jeszcze nic nie jadla:no:, jak tylko widzi lyzke to jest dramat.
Z butli tez nic nie ciagne??
Pewnie to cholerne zabkowanie sie do tego przyczynilo..

Do góry