reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Mondzi współczuję,nie ciekawą masz sytuację.Ale wydaje mi się że dziewczyny mądrze radzą,może powinnaś porozmawiać z mamą.
Kate wiem co czujesz bo jak przychodzi do nas moja koleżanka(ta o której pisałam wam na zamkniętym) to jej córka dokładnie jest taka sama,diabeł wcielony.
Ale się dziś wkurzyłam poszłam zamówić chrzciny dla Maksa,wreszcie.Byłam przygotowana na 50 zł ewentualnie 100.A ksiądz wyskoczył że 150 tyle kasy za 15 min roboty,przesada.Nerwy mam straszne:wściekła/y: Mama mówi że mogłam powiedzieć że nie mam tyle ale mnie po prostu zatkało.Moi rodzice jak poszli zamawiać moje chrzciny to powiedzieli że nie mają kasy,to ksiądz oburzony powiedział do kościelnego"to wpisać na listę ubogich"Dziś się mama z tego śmiała.
A ja siezę teraz w domu jutro jeszcze też jestem lekko przeziębiona,tzn katar mam.Oj żeby tylko Maksa nie zarazić i szybko dojść do siebie

reklama
Kamu w parafii z której pochodzę normalnie cennik jest, za ślub 350, organista 50, pogezb ileś, chrzest też. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tu gdzie teraz mieszkam jest za wszystko co łaska, ja na chrzest tak Wiki jak i Oli dałam 50 zł.( jak chrzciłam Wiki to było 8 dzieci, z Olką też dużo bo miała w wielkanoc) więc zarobek i tak niezły (jeśli każdy dał tylko tyle).

kamu zdrówka życzę
ja tez znowu pokasłuję i panika, że zaraże Tymka
mąż bawi się na kolacjach biznesowych a ja jak stróż siedze i pilnuję porządku
też miałam iść ale to tak się mówi - a dziecko do szuflady:sorry:
zresztą nie mam dziś humoru i polotu:confused2:
syn mnie jeszcze wymęczył (te chłopy to tak mają) i zasypiał godzinę
dobrze, że to koniec dnia
dobrej nocki

Renia dzięki i również życzę zdrówka może jak karmimy to nie zarazimy.Podobno jak matka karmiąca jest chora to przez karmienie daje taką jak by szczepionkę przeciw temu przeziębieniu

Dziewczyny zdrowia zycze!
a u nas to jakie slen totalny dzis...mroz na dworze wiec na spacer wysjc sie nie da:-(wiec tak siedzimy z Szymonkiem i kubusia puchatka maglujemy:-) a mnie cos jakies dolegliwosci zoładkowe chyba dopadaja:-(oby nie cos gorszego

Dzieńdobry, wczoraj net mi padł, więc wieczorem już sie nie logowałam.
Moja dzis w nocy coś popłakiwała, około 06:00 rano obudziła się z płaczem, więc ją ululałam i jeszcze do 07:30 pospałyśmy:-)
cieszę sie że już piątek, jutro basen i w koncu M będzie w domu i trochę odsapnę. Chociaż planuję porządki generalne, bo zarazstamy brudem:zawstydzona/y:

Ja też się cieszę że już piątek,dziś przyjeżdżają teście więc sobie odpoczne,szkoda że dopiero wieczorem.Od rana Maks był strasznie marudny co nigdy mu się nie zdarza,szczególnie rano zawsze jest pogodny.Ale to raczej zęby idą mu chyba dwa na raz,dziś teściowa obejrzy. Teraz śpi kruszynka moja,szybciutko zasnął bez żadnego marudzenia.Mnie dalej katar męczy:wściekła/y:

reklama
witam
i ja się cieszę z piątku.
Teraz na zakupy w ciucholandzie:-):-):-) dzisiaj jest wyprzedaż:tak::tak: a potem do biura z L4

miłego dnia dziewczynki

Do góry