reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dziewczyny co kupujecie lub kupilyscie dla dzieciaków do spania mniejszego od łóżeczka żeby się w sypialni zmieściło? W sensie kołyska czy kosz Mojżesza czy może coś jeszcze innego ? Ja do tej pory myślalam żeby normalne łóżeczko na jakiś czas wstawić do sypialni ale kurcze zagraci sie całkiem i teraz pomyślałam o innym rozwiązaniu. Tylko nie wiem czy te używane jest sens bo pościel i materac to bym nowe chciała dla synka...hmm..i mam dylemat co wybrać :unsure:

reklama
Dziewczyny co kupujecie lub kupilyscie dla dzieciaków do spania mniejszego od łóżeczka żeby się w sypialni zmieściło? W sensie kołyska czy kosz Mojżesza czy może coś jeszcze innego ? Ja do tej pory myślalam żeby normalne łóżeczko na jakiś czas wstawić do sypialni ale kurcze zagraci sie całkiem i teraz pomyślałam o innym rozwiązaniu. Tylko nie wiem czy te używane jest sens bo pościel i materac to bym nowe chciała dla synka...hmm..i mam dylemat co wybrać :unsure:
my mamy normalne łóżeczko,wiec nie pomogę

Dżudka_88, ja mam kosz mojżesza, bo nic innego mi się w sypialni nie zmieści. Używany, ale jeszcze nie wiem czy będę materac wymieniać. Pościeli jeszcze nie mam.

Ja kupiłam do salonu kołyskę a do sypialni łóżeczko dostawne Klupś. Kołyskę chciałam używana ale za nowa zapłaciłam 350 zł z materacem a używane na olx były po 200-220 zł , materac musiałabym kupic nowy i wyszłoby niewiele taniej. Te używane kolysk były bezfirmowe a nowa jest jakiejs dobrej niemieckiej firmy i ma wszystkie atesty, na farby tez.

Ostatnia edycja:
Dżudka,z tego co dziewczyny piszą to całkiem fajnym rozwiązaniem do sypialni jest ten kosz mojżesza,pozatym możesz go przenieść gdzie tylko chcesz,czego nie zrobisz np.z dostawką do łóżka;-) albo wózek,ewentualnie sama gondola na początek;-)

pewnie już było;-)...jakie kupujecie czapeczki wiązane pod szyją czy nie?bo ja mam same niewiązane i nie wiem czy dokupić?

DSC_0115.JPG DSC_0117.JPG DSC_0120.JPG kupiony:) kolor jeansowy z ciemnoszarym;) nie wiem czy u Was tak go widać:)

Załączniki

• DSC_0115.JPG
    DSC_0115.JPG
    540,6 KB · Wyświetleń: 145
  • DSC_0117.JPG
    DSC_0117.JPG
    601,4 KB · Wyświetleń: 140
  • DSC_0120.JPG
    DSC_0120.JPG
    543 KB · Wyświetleń: 164
Ostatnia edycja:

Ja się zastanawiam nad chicco next2me , ma kółka z jednej strony więc mozna przewozic do innych pokoi, i opuszczany jeden bok, może służyc jako dostawka do duzego lozka rodzicow,

Kupilam extra sukienke do porodu, choć u mnie w szpitalu do porodu daja szpitalne ciuchy.
A sukienka bedzie mi sluzyc po porodzie ,
Link do: » O nas

Ja kupiłam do salonu kołyskę a do sypialni łóżeczko dostawne Klupś. Kołyskę chciałam używana ale za nowa zapłaciłam 350 zł z materacem a używane na olx były po 200-220 zł , materac musiałabym kupic nowy i wyszłoby niewiele taniej. Te używane kolysk były bezfirmowe a nowa jest jakiejs dobrej niemieckiej firmy i ma wszystkie atesty, na farby tez.

Myślę właśnie o kołysce albo koszu Mojżesza. A jaka kupiłaś???widziałam właśnie że nowe już z materacem za 300-350 się kupi to lepiej niż używana bo niewielka różnica. A kosz nowy tez z wyposażeniem za 400-450 a te używane tańsze niby...nie wiem co robić!

Myślę właśnie o kołysce albo koszu Mojżesza. A jaka kupiłaś???widziałam właśnie że nowe już z materacem za 300-350 się kupi to lepiej niż używana bo niewielka różnica. A kosz nowy tez z wyposażeniem za 400-450 a te używane tańsze niby...nie wiem co robić!
Ja kupiłam używany ale firmowy Mamas&Papas za 300 z przesyłką. To bardzo dobra firma i kosz porządny przyszedł jak nowy. Na allegro. Materac dokupie

reklama
Iwona35 śliczny wózek :)
Ja na tel widzę niebieski kolor :)

Dzudka ja mam kolyske zeby maly mogl spac w salonie ze mna na początku :) w sypialni kołyska sie nie zmieści, a w dzieciecym klime wlaczamy wiec odpada zeby dzieciaki w lato tam spaly, wiec maz z Maksiem u nas w sypialni a ja z Mateuszkiem w salonie :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry