reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja się zastanawiam nad chicco next2me , ma kółka z jednej strony więc mozna przewozic do innych pokoi, i opuszczany jeden bok, może służyc jako dostawka do duzego lozka rodzicow,

Kupilam extra sukienke do porodu, choć u mnie w szpitalu do porodu daja szpitalne ciuchy.
A sukienka bedzie mi sluzyc po porodzie ,
Link do: » O nas

Ja mam to chicco next2me i zapowiada sie genialnie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
mnie tez się one podobają ale wydaje mnie się że one długo nie posłużą..
moja córka miała ten z fp i ona bardzo długo go używała juz jako fotelik
A ten to chyba taki typowy dla niemowlaka bo wygląda jak kolebka ale nie widziałam go na żywo wiec nie wiem na 100%

Masz gdzieś zdjęcie? Ja myslałam o tym Tiny Love bo tam dziecko może normalnie spać na płasko, a nie we wszystkich jest taka opcja.

Masz gdzieś zdjęcie? Ja myslałam o tym Tiny Love bo tam dziecko może normalnie spać na płasko, a nie we wszystkich jest taka opcja.
Ja mam Leżaczek tiny love - jest super- najważniejsze dla mnie jest to ze rozkładany jest na płasko, a potem moze byc pollezaca i siedząca pozycja .ja nie położyłam bym na dłużej malutkiego dziecka w leżaczku który nie jest rozkładany na równo- chodzi o kręgosłup maluszka. Takze bardzo polecam leżaczek tiny love :-)

Ja mam Leżaczek tiny love - jest super- najważniejsze dla mnie jest to ze rozkładany jest na płasko, a potem moze byc pollezaca i siedząca pozycja .ja nie położyłam bym na dłużej malutkiego dziecka w leżaczku który nie jest rozkładany na równo- chodzi o kręgosłup maluszka. Takze bardzo polecam leżaczek tiny love :-)
wiec to takie a'la łóżeczko

Non stop nie ale nawet godzina dziennie to dla mnie dużo. I to w sumie takie ala lozeczko- dlatego tez kupiłam ten model. Będąc w pokoju dziennym położę synka w tym leżaczku.

Jak dziecko będzie spało to nie będzie problemu bo jest na płasko to tiny love, a wtedy ty mozesz robic co chcesz. Lezaczek mozna polozyc wszedzie gdzie ty bedziesz. A jak nie bedzie spalo podnosisz do pollezacej pozycji np. Mi wlasnie chodzi o cos takiego, zebym mogla je wszedzie przemieszczac, zeby lekkie bylo. Moses basket juz jest cięższe bo jest na stelażu.

reklama
Do góry