reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Do mnie dotarła większość rzeczy z Chin :-) wyglądają spoko! No i chusty przyszły i są super :-) obrastam w rzeczy jak nic!
1464818958-1d1mld.jpeg
1464818964-1d1mld.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny ! jestem tu nowa, załozyłam konto jakiś czas temu ale nie miałam głowy żeby pisac. Termin na 22.07 i wybraliśmy imię Marcelinka. Wózek juz zamowiony, Bebbetto luca s-line. z Wyprawki zostało nam reszta, kosmetyki i np Laktator (i tu mam największy problem ). :) :) :) :)

a to wózeczek jaki wybralismy :)

Załączniki

• kol5.jpg
    kol5.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 119
Cześć dziewczyny ! jestem tu nowa, załozyłam konto jakiś czas temu ale nie miałam głowy żeby pisac. Termin na 22.07 i wybraliśmy imię Marcelinka. Wózek juz zamowiony, Bebbetto luca s-line. z Wyprawki zostało nam reszta, kosmetyki i np Laktator (i tu mam największy problem ). :) :) :) :)

a to wózeczek jaki wybralismy :)
witaj fajny wózio:)0 o juz niedługo będziemy spacerowały z naszymi szkrabami:)
A imię piękne:)

Udało mi się uplować dziś przewijak!! A konktretnie komodę z przewijakiem i wanienką. Niemal taką samą jak na zdjęciu :) I znowu po sąsiedzku sprzedawali, więc nie będzie problemu z transportem.
Jeszcze nie wiem gdzie ją upchnę w mieszkaniu, ale coś się wymyśli.

Załączniki

• stellebord.jpg
    stellebord.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 126
Wrzucałaś trzy zdjęcia i na jednym było łóżeczko z przewijakiem :p
No tak, ale on nie jest twardy .....

Fajne te kosze Mojżesza, ja niestety nie mam miejsca na niego, może taki leżaczek nam ktoś kupi, bo fajny jest ....
A to moja pościel do wózka. Na początek płaska podusia,a potem jasiek. Jest dwustronna.
13254114_1157681367595471_2688903180891791044_n.jpg

13221066_1157681097595498_9208602619857374056_n.jpg

13233016_1157681470928794_4585327265797978889_n.jpg

reklama
Do góry