reklama
aleksandra1
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ! jestem tu nowa, załozyłam konto jakiś czas temu ale nie miałam głowy żeby pisac. Termin na 22.07 i wybraliśmy imię Marcelinka. Wózek juz zamowiony, Bebbetto luca s-line. z Wyprawki zostało nam reszta, kosmetyki i np Laktator (i tu mam największy problem ).
a to wózeczek jaki wybralismy
Załączniki
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witaj fajny wózio0 o juz niedługo będziemy spacerowały z naszymi szkrabamiCześć dziewczyny ! jestem tu nowa, załozyłam konto jakiś czas temu ale nie miałam głowy żeby pisac. Termin na 22.07 i wybraliśmy imię Marcelinka. Wózek juz zamowiony, Bebbetto luca s-line. z Wyprawki zostało nam reszta, kosmetyki i np Laktator (i tu mam największy problem ).
A imię piękne
aleksandra1
witaj fajny wózio0 o juz niedługo będziemy spacerowały z naszymi szkrabami
A imię piękne
Dziękujemy
Super kocyk
A gdzie zamawialas?bo ja też od dłuższego czasu oglądam i oglądam a chce już zamówić bo czas ucieka. Taki bez wypełnienia wzielas?
Z tej strony. Tylko to nie jest z PL. Kupilam z wypelnieniem
Link do: BabyBoom
dariazgr
ja tez od nich kupilamZ tej strony. Tylko to nie jest z PL. Kupilam z wypelnieniem
Link do: BabyBoom
ale produkt z polski tylko firmy nie pamietam. mialas oryginalnie zapakowane? jesli tak to tam byla taka jakby ul;otka i nazwa polskiej firmy ktora je produkuje bo sama jakis czas temu wchodzilam popatrzec na internecie
Flammie
Udało mi się uplować dziś przewijak!! A konktretnie komodę z przewijakiem i wanienką. Niemal taką samą jak na zdjęciu I znowu po sąsiedzku sprzedawali, więc nie będzie problemu z transportem.
Jeszcze nie wiem gdzie ją upchnę w mieszkaniu, ale coś się wymyśli.
Jeszcze nie wiem gdzie ją upchnę w mieszkaniu, ale coś się wymyśli.
Załączniki
nieufna
No tak, ale on nie jest twardy .....Wrzucałaś trzy zdjęcia i na jednym było łóżeczko z przewijakiem
Fajne te kosze Mojżesza, ja niestety nie mam miejsca na niego, może taki leżaczek nam ktoś kupi, bo fajny jest ....
A to moja pościel do wózka. Na początek płaska podusia,a potem jasiek. Jest dwustronna.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
super zestaw
A Ty jak się czujesz?
A Ty jak się czujesz?
Podziel się: