Dziewczyny co kupujecie lub kupilyscie dla dzieciaków do spania mniejszego od łóżeczka żeby się w sypialni zmieściło? W sensie kołyska czy kosz Mojżesza czy może coś jeszcze innego ? Ja do tej pory myślalam żeby normalne łóżeczko na jakiś czas wstawić do sypialni ale kurcze zagraci sie całkiem i teraz pomyślałam o innym rozwiązaniu. Tylko nie wiem czy te używane jest sens bo pościel i materac to bym nowe chciała dla synka...hmm..i mam dylemat co wybrać
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
my mamy normalne łóżeczko,wiec nie pomogęDziewczyny co kupujecie lub kupilyscie dla dzieciaków do spania mniejszego od łóżeczka żeby się w sypialni zmieściło? W sensie kołyska czy kosz Mojżesza czy może coś jeszcze innego ? Ja do tej pory myślalam żeby normalne łóżeczko na jakiś czas wstawić do sypialni ale kurcze zagraci sie całkiem i teraz pomyślałam o innym rozwiązaniu. Tylko nie wiem czy te używane jest sens bo pościel i materac to bym nowe chciała dla synka...hmm..i mam dylemat co wybrać
Ja kupiłam do salonu kołyskę a do sypialni łóżeczko dostawne Klupś. Kołyskę chciałam używana ale za nowa zapłaciłam 350 zł z materacem a używane na olx były po 200-220 zł , materac musiałabym kupic nowy i wyszłoby niewiele taniej. Te używane kolysk były bezfirmowe a nowa jest jakiejs dobrej niemieckiej firmy i ma wszystkie atesty, na farby tez.
Ostatnia edycja:
Asia28BK
Fanka BB :)
Dżudka,z tego co dziewczyny piszą to całkiem fajnym rozwiązaniem do sypialni jest ten kosz mojżesza,pozatym możesz go przenieść gdzie tylko chcesz,czego nie zrobisz np.z dostawką do łóżka;-) albo wózek,ewentualnie sama gondola na początek;-)
pewnie już było;-)...jakie kupujecie czapeczki wiązane pod szyją czy nie?bo ja mam same niewiązane i nie wiem czy dokupić?
pewnie już było;-)...jakie kupujecie czapeczki wiązane pod szyją czy nie?bo ja mam same niewiązane i nie wiem czy dokupić?
truskawka.s
Zaciekawiona BB
Dziewczyny co kupujecie lub kupilyscie dla dzieciaków do spania mniejszego od łóżeczka żeby się w sypialni zmieściło? W sensie kołyska czy kosz Mojżesza czy może coś jeszcze innego ? Ja do tej pory myślalam żeby normalne łóżeczko na jakiś czas wstawić do sypialni ale kurcze zagraci sie całkiem i teraz pomyślałam o innym rozwiązaniu. Tylko nie wiem czy te używane jest sens bo pościel i materac to bym nowe chciała dla synka...hmm..i mam dylemat co wybrać
Ja się zastanawiam nad chicco next2me , ma kółka z jednej strony więc mozna przewozic do innych pokoi, i opuszczany jeden bok, może służyc jako dostawka do duzego lozka rodzicow,
Kupilam extra sukienke do porodu, choć u mnie w szpitalu do porodu daja szpitalne ciuchy.
A sukienka bedzie mi sluzyc po porodzie ,
Link do: » O nas
Ja kupiłam do salonu kołyskę a do sypialni łóżeczko dostawne Klupś. Kołyskę chciałam używana ale za nowa zapłaciłam 350 zł z materacem a używane na olx były po 200-220 zł , materac musiałabym kupic nowy i wyszłoby niewiele taniej. Te używane kolysk były bezfirmowe a nowa jest jakiejs dobrej niemieckiej firmy i ma wszystkie atesty, na farby tez.
Myślę właśnie o kołysce albo koszu Mojżesza. A jaka kupiłaś???widziałam właśnie że nowe już z materacem za 300-350 się kupi to lepiej niż używana bo niewielka różnica. A kosz nowy tez z wyposażeniem za 400-450 a te używane tańsze niby...nie wiem co robić!
Needi
Ja kupiłam używany ale firmowy Mamas&Papas za 300 z przesyłką. To bardzo dobra firma i kosz porządny przyszedł jak nowy. Na allegro. Materac dokupieMyślę właśnie o kołysce albo koszu Mojżesza. A jaka kupiłaś???widziałam właśnie że nowe już z materacem za 300-350 się kupi to lepiej niż używana bo niewielka różnica. A kosz nowy tez z wyposażeniem za 400-450 a te używane tańsze niby...nie wiem co robić!
reklama
fazerkamm
Iwona35 śliczny wózek
Ja na tel widzę niebieski kolor
Dzudka ja mam kolyske zeby maly mogl spac w salonie ze mna na początku w sypialni kołyska sie nie zmieści, a w dzieciecym klime wlaczamy wiec odpada zeby dzieciaki w lato tam spaly, wiec maz z Maksiem u nas w sypialni a ja z Mateuszkiem w salonie
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na tel widzę niebieski kolor
Dzudka ja mam kolyske zeby maly mogl spac w salonie ze mna na początku w sypialni kołyska sie nie zmieści, a w dzieciecym klime wlaczamy wiec odpada zeby dzieciaki w lato tam spaly, wiec maz z Maksiem u nas w sypialni a ja z Mateuszkiem w salonie
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: