reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dziewczyny, ja mam juz wózek, więc się teraz nie zastanawiałam co i jak. Ale siostra ma ADAMEX i jestem nim zachwycona! Tak lekki, zwrotny, można go prowadzić jednym paluszkiem....! Wspaniały! I byłam dziś w sklepie, bo kupowałam pościel, i oglądałam je, do prowadzenia - rewelacja. Nie wiem jaki jest po złożeniu, czy wchodzi do windy, ale na spacery dla rodzica i dla dziecka na pewno mega wygodny
ja mam adamex jogger sport i jest swietny lekki zwrotny moja mama tez jest nim zachwycona.

reklama

Załączniki

• 2641_433a2cc8e3cb7f18826a5aa69c358d18.png
    2641_433a2cc8e3cb7f18826a5aa69c358d18.png
    28,2 KB · Wyświetleń: 114
My mamy pajero, póki co w kartonie, ale jak przyszedł to rozpakowaliśmy i jesteśmy narazie zadowoleni, bardzo szybko można złożyć/rozłożyć, przypiąć gondolę, fotelik czy spacerówkę;) aspenę też braliśmy pod uwagę, ale mi się to A nie podobało, nie wiem dlaczego :p

Ja mam ten sam co Dżudka_88 Adamex Aspena tylko granatowy 553G ;-)
moim zdaniem on jest troszkę masywniejszy w porównaniu z Pajero i ma amortyzator którego Pajero nie ma(ale to już męża wymysł;-) ogólnie godne polecenia są te wózki;-)

My mamy pajero, póki co w kartonie, ale jak przyszedł to rozpakowaliśmy i jesteśmy narazie zadowoleni, bardzo szybko można złożyć/rozłożyć, przypiąć gondolę, fotelik czy spacerówkę;) aspenę też braliśmy pod uwagę, ale mi się to A nie podobało, nie wiem dlaczego :p
jakie A?

reklama
Tak, wiem, ale czasem jakiś drobiazg w czymś mi przeszkadza i koniec :p
Ale ten aspena ma metalowe przypięcie na torbę, natomiast pajero plastikowe... Dlatego mąż mnie na aspenę namawiał, ale doszliśmy to porozumienia, że jak się zepsuje to mi wymieni na metalowe :p

Do góry