ja mam adamex jogger sport i jest swietny lekki zwrotny moja mama tez jest nim zachwycona.Dziewczyny, ja mam juz wózek, więc się teraz nie zastanawiałam co i jak. Ale siostra ma ADAMEX i jestem nim zachwycona! Tak lekki, zwrotny, można go prowadzić jednym paluszkiem....! Wspaniały! I byłam dziś w sklepie, bo kupowałam pościel, i oglądałam je, do prowadzenia - rewelacja. Nie wiem jaki jest po złożeniu, czy wchodzi do windy, ale na spacery dla rodzica i dla dziecka na pewno mega wygodny
reklama
kupowałam przez fb Link do: Violanto
A jakiego adamexa ? bo ja się zastanawiam nad aspeną albo pajero
Ja mam Adamex Aspena i jestem mega zadowolona. To nowsza wersja Pajero ale to zależy co komu się podoba bo troszkę się różnią...☺
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no własnie nad nim się zastanawiamyJa mam Adamex Aspena i jestem mega zadowolona. To nowsza wersja Pajero ale to zależy co komu się podoba bo troszkę się różnią...☺
a jaki masz kolor
Mam szary z pikowanymi wstawkami☺ numer PIK 8☺no własnie nad nim się zastanawiamy
a jaki masz kolor
Załączniki
Lizzy_
Fanka BB :)
My mamy pajero, póki co w kartonie, ale jak przyszedł to rozpakowaliśmy i jesteśmy narazie zadowoleni, bardzo szybko można złożyć/rozłożyć, przypiąć gondolę, fotelik czy spacerówkę aspenę też braliśmy pod uwagę, ale mi się to A nie podobało, nie wiem dlaczego
Asia28BK
Ja mam ten sam co Dżudka_88 Adamex Aspena tylko granatowy 553G ;-)
moim zdaniem on jest troszkę masywniejszy w porównaniu z Pajero i ma amortyzator którego Pajero nie ma(ale to już męża wymysł;-) ogólnie godne polecenia są te wózki;-)
moim zdaniem on jest troszkę masywniejszy w porównaniu z Pajero i ma amortyzator którego Pajero nie ma(ale to już męża wymysł;-) ogólnie godne polecenia są te wózki;-)
julita1212
jakie A?My mamy pajero, póki co w kartonie, ale jak przyszedł to rozpakowaliśmy i jesteśmy narazie zadowoleni, bardzo szybko można złożyć/rozłożyć, przypiąć gondolę, fotelik czy spacerówkę aspenę też braliśmy pod uwagę, ale mi się to A nie podobało, nie wiem dlaczego
Lizzy_
Na torbie i okryciu na nóżki jest takie małe "A". Niby nic takiego, mąż się ze mnie śmiał, że wymyślam, ale jakoś tego A nie chciałamjakie A?
julita1212
Na torbie i okryciu na nóżki jest takie małe "A". Niby nic takiego, mąż się ze mnie śmiał, że wymyślam, ale jakoś tego A nie chciałam
reklama
Lizzy_
Tak, wiem, ale czasem jakiś drobiazg w czymś mi przeszkadza i koniec
Ale ten aspena ma metalowe przypięcie na torbę, natomiast pajero plastikowe... Dlatego mąż mnie na aspenę namawiał, ale doszliśmy to porozumienia, że jak się zepsuje to mi wymieni na metalowe
Podziel się: