reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Dziewczyny kupowałyście wózki na stronach internetowych czy w sklepach stacjonarnych? Ja szukam modelu Jogger i nie zawsze jest dostępny, dlatego zastanawiam się nad kupnem przez internet.

Kupowalam przez internet :) tez mam joggera :)
Jakiego planujesz kupic?

Dziewczyny pytalam już na wątku głównym ale może tutaj prędzej mi ktoś doradzi
czy któraś kupowała wypełnienie pościeli dla Malucha? W sensie kolderke i podusie...Chodzi mi o to jakie macie wypełnienia bo ja zamówilam cały komplet poszewki, ochraniacz i właśnie wypełnienie i przyszło mi dzisiaj ale wydaje mi się jakaś taka sztuczna,dziwna ta kołdra i poduszka. Niby piszą że to wypelnienie alergiczne z włókien silikonowych bawełna itd ale nie widziałam na żywo takich kolderek i zastanawiam się czy nie kupiłam szajsu! Dodam jeszcze że przy wyborze zwracalam uwagę czy produkty mają certyfikat Oko-Tex Standard 100 / Tüv bo to ważne ale teraz dopiero doczytalam że owszem tkanina i nici mają ten certyfikat ale o wypełnieniu nic nie pisze....i teraz mam problem czy zostawić czy odesłać im to a kupić gdzieś w sklepie jakieś dobre wypełnienie... Pomozcie[emoji5]

Przy Maksiu tesciowa pamietam kupiła komplet kolderka, podusia i ochraniacz... kolderka byla okrutnie sztywna i nie podobało mi sie to.. cale szczęście dostalam druga kolderke od znajomej swietnej jakosci, cieplutka ale jakie wypełnienie ma w srodku to nie pomoge ale jest zwykla biala, possewke wystarczy zalozyc, a tamta od tesciowej nozna bylo bez poszewki uzywac.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio myślę nad koszem, fajny ten co pokazałaś. Tez chcę kupić używany ale wolałabym z takim dołem bujanym jak kolyska. Myślałam o takimhttp://www.ja-matka.pl/2015/09/nie-taka-zwyka-koyska-spokojny-sen.html
bo jest trochę większy i nie trzeszczy, bo ponoć te wiklinowe trzeszczą.

Jak by mi się bujany trafił w odpowiednim rozmiarze to bym brała :)
Ja mam kłopot bo mam niecałe 50cm (ca 48cm) miejsca w sypialni obok lóżka, a większość dostawek i koszy to ma właśnie szerokość co najmniej 50cm, więc mi cieżko coś znaleźć co się zmieści!!

Dziewczyny kupowałyście wózki na stronach internetowych czy w sklepach stacjonarnych? Ja szukam modelu Jogger i nie zawsze jest dostępny, dlatego zastanawiam się nad kupnem przez internet.
ja kupilam przez internet, lepsza dostepnosci i mozna poszukac promocji i tanszych ofert :)

Używany przez jedno dziecko. Firma to chyba Petite Cherie - o ile to nazwa firmy a nie samego kosza :) Ze statywygląda jak na zdjęciu. Wezmę oczywiście jeśli będzie mi pasowac jak na żywo zobacze i pomiary będą pasować mi do sypialni.
Kurczę ja nie mam niedaleko żadnego żeby zobaczyć a na allegro to wyglądają ładnie i jeden używany też w fajnym stanie ale zdjęcie nie musi się równać realowi. Jeszcze poczekam i popatrze

reklama
Kupowalam na www.leo.sklep.pl
A kupilam baby jogger city mini i do tego gondole. Mi zalezalo glownie na malych rozmiarach po zlozeniu i lekkosci bo mam maly bagażnik i przy dwojce dzieci musze sprawnie, szybko chowac wozek do bagażnika jakbym sama z dziecmi gdzies jechala. Jak chcesz typowy wozek do biegania to ja osoboscie polecam baby jogger city gt albo elitte :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry