reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dziewczyny kupowałyście wózki na stronach internetowych czy w sklepach stacjonarnych? Ja szukam modelu Jogger i nie zawsze jest dostępny, dlatego zastanawiam się nad kupnem przez internet.

reklama
Dziewczyny kupowałyście wózki na stronach internetowych czy w sklepach stacjonarnych? Ja szukam modelu Jogger i nie zawsze jest dostępny, dlatego zastanawiam się nad kupnem przez internet.

Moja wersja kolorystyczna nie była dostępna od ręki i trzeba było zamówić,ja zdecydowałam się w sklepie ze względu na to że gdyby coś było nie tak,albo później jakaś reklamacja to zawsze lepiej na miejscu niż bawić się z mailami,czy wysłką.

jeśli w sobotę nie kupie w sklepie to zamówie na internecie

Mam nadzieję, że wkońcu upolowałam używany wózek Emmaljunga. Jutro idziemy na jazdę próbną ;) Sprzedający mieszkają prawie po sąsiedzku. Jak będzie wszystko z wózkiem ok to bierzemy :-) :)
Kosz dla malucha też chyba upolowałam. Będę też na dniach oglądać (piątek chyba).
Jejku, żeby w końcu mieć z głowy te ciężkie zakupy..

Mam nadzieję, że wkońcu upolowałam używany wózek Emmaljunga. Jutro idziemy na jazdę próbną ;) Sprzedający mieszkają prawie po sąsiedzku. Jak będzie wszystko z wózkiem ok to bierzemy :-) :)
Kosz dla malucha też chyba upolowałam. Będę też na dniach oglądać (piątek chyba).
Jejku, żeby w końcu mieć z głowy te ciężkie zakupy..
Jaki ten kosz bierzesz? Jakiejś firmy czy nieznany? Używany czy nowy?

Dziewczyny pytalam już na wątku głównym ale może tutaj prędzej mi ktoś doradzi
czy któraś kupowała wypełnienie pościeli dla Malucha? W sensie kolderke i podusie...Chodzi mi o to jakie macie wypełnienia bo ja zamówilam cały komplet poszewki, ochraniacz i właśnie wypełnienie i przyszło mi dzisiaj ale wydaje mi się jakaś taka sztuczna,dziwna ta kołdra i poduszka. Niby piszą że to wypelnienie alergiczne z włókien silikonowych bawełna itd ale nie widziałam na żywo takich kolderek i zastanawiam się czy nie kupiłam szajsu! Dodam jeszcze że przy wyborze zwracalam uwagę czy produkty mają certyfikat Oko-Tex Standard 100 / Tüv bo to ważne ale teraz dopiero doczytalam że owszem tkanina i nici mają ten certyfikat ale o wypełnieniu nic nie pisze....i teraz mam problem czy zostawić czy odesłać im to a kupić gdzieś w sklepie jakieś dobre wypełnienie... Pomozcie☺

Ja kupowałam stacjonarnie i jak nie mieli na stanie to zamawiali oni i odbiór w sklepie ☺

Jaki ten kosz bierzesz? Jakiejś firmy czy nieznany? Używany czy nowy?

Używany przez jedno dziecko. Firma to chyba Petite Cherie - o ile to nazwa firmy a nie samego kosza :) Ze statywem i wygląda jak na zdjęciu. Wezmę oczywiście jeśli będzie mi pasowac jak na żywo zobacze i pomiary będą pasować mi do sypialni.

Załączniki

• kosz.jpeg
    kosz.jpeg
    192,1 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dziewczyny pytalam już na wątku głównym ale może tutaj prędzej mi ktoś doradzi
czy któraś kupowała wypełnienie pościeli dla Malucha? W sensie kolderke i podusie...Chodzi mi o to jakie macie wypełnienia bo ja zamówilam cały komplet poszewki, ochraniacz i właśnie wypełnienie i przyszło mi dzisiaj ale wydaje mi się jakaś taka sztuczna,dziwna ta kołdra i poduszka. Niby piszą że to wypelnienie alergiczne z włókien silikonowych bawełna itd ale nie widziałam na żywo takich kolderek i zastanawiam się czy nie kupiłam szajsu! Dodam jeszcze że przy wyborze zwracalam uwagę czy produkty mają certyfikat Oko-Tex Standard 100 / Tüv bo to ważne ale teraz dopiero doczytalam że owszem tkanina i nici mają ten certyfikat ale o wypełnieniu nic nie pisze....i teraz mam problem czy zostawić czy odesłać im to a kupić gdzieś w sklepie jakieś dobre wypełnienie... Pomozcie☺
Powiem ci że ja kupowałam w sklepie starcjonarnym, używałam przy młodej, i dla małego będę miała ten sam nie będę drugiego kupowała

Do góry