reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dziewczyny ja byłam wczoraj oglądać wózki i mam jeszcze większy mętlik w głowie niż miałam:(
Jeszcze wstrzymamy się do niedzieli bo są targi w Radomiu to tam podjadę ale coś już musimy kupić bo ja się z dnia na dzień coraz gorzej czuje.
A nie mamy nic upatrzonego,
za to przyszedł mi zestaw do wózka :)

reklama
Agula, bardzo fajne :)
Daria, a z minky też są cienkie kocyki, czy to też za gruby??
Julita, a jaki kupiłaś ten zestaw, pochwal się :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie jakiegoś sprzedawcę godnego polecenia, chodzi mi o koszule ciążowe. mam 170 cm wzrostu i nie chce żeby była zaraz za pupę. a rozmiar rozmiarów nierówny. Julita pochwal się

Agula, bardzo fajne :)
Daria, a z minky też są cienkie kocyki, czy to też za gruby??
Julita, a jaki kupiłaś ten zestaw, pochwal się :)
1463492434-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

1463492434-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny ten zestaw. Na allegro kupiłaś czy w jakimś sklepie?

Do mnie dzisiaj doszły pocztą półki-domki. Są super! Na fotce jeszcze konie, które wycięłam laserowo i na razie pomalowałam na biało, a docelowo na inne kolory. Bardzo mnie cieszy przygotowywanie dziecinnego pokoju ;)
DSC_0120.JPG

Załączniki

• DSC_0120.JPG
    DSC_0120.JPG
    746,2 KB · Wyświetleń: 544
Dziewczyny, ja mam juz wózek, więc się teraz nie zastanawiałam co i jak. Ale siostra ma ADAMEX i jestem nim zachwycona! Tak lekki, zwrotny, można go prowadzić jednym paluszkiem....! Wspaniały! I byłam dziś w sklepie, bo kupowałam pościel, i oglądałam je, do prowadzenia - rewelacja. Nie wiem jaki jest po złożeniu, czy wchodzi do windy, ale na spacery dla rodzica i dla dziecka na pewno mega wygodny

Śliczny ten zestaw. Na allegro kupiłaś czy w jakimś sklepie?
;)
Zobacz załącznik 757787
kupowałam przez fb Link do: Violanto
Dziewczyny, ja mam juz wózek, więc się teraz nie zastanawiałam co i jak. Ale siostra ma ADAMEX i jestem nim zachwycona! Tak lekki, zwrotny, można go prowadzić jednym paluszkiem....! Wspaniały! I byłam dziś w sklepie, bo kupowałam pościel, i oglądałam je, do prowadzenia - rewelacja. Nie wiem jaki jest po złożeniu, czy wchodzi do windy, ale na spacery dla rodzica i dla dziecka na pewno mega wygodny
A jakiego adamexa ? bo ja się zastanawiam nad aspeną albo pajero

reklama
Do góry