reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dziewczyny ja byłam wczoraj oglądać wózki i mam jeszcze większy mętlik w głowie niż miałam:(
Jeszcze wstrzymamy się do niedzieli bo są targi w Radomiu to tam podjadę ale coś już musimy kupić bo ja się z dnia na dzień coraz gorzej czuje.
A nie mamy nic upatrzonego,
za to przyszedł mi zestaw do wózka :)

reklama
Agula, bardzo fajne :)
Daria, a z minky też są cienkie kocyki, czy to też za gruby??
Julita, a jaki kupiłaś ten zestaw, pochwal się :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie jakiegoś sprzedawcę godnego polecenia, chodzi mi o koszule ciążowe. mam 170 cm wzrostu i nie chce żeby była zaraz za pupę. a rozmiar rozmiarów nierówny. Julita pochwal się

Agula, bardzo fajne :)
Daria, a z minky też są cienkie kocyki, czy to też za gruby??
Julita, a jaki kupiłaś ten zestaw, pochwal się :)
1463492434-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

1463492434-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny ten zestaw. Na allegro kupiłaś czy w jakimś sklepie?

Do mnie dzisiaj doszły pocztą półki-domki. Są super! Na fotce jeszcze konie, które wycięłam laserowo i na razie pomalowałam na biało, a docelowo na inne kolory. Bardzo mnie cieszy przygotowywanie dziecinnego pokoju ;)
DSC_0120.JPG

Załączniki

• DSC_0120.JPG
    DSC_0120.JPG
    746,2 KB · Wyświetleń: 553
Dziewczyny, ja mam juz wózek, więc się teraz nie zastanawiałam co i jak. Ale siostra ma ADAMEX i jestem nim zachwycona! Tak lekki, zwrotny, można go prowadzić jednym paluszkiem....! Wspaniały! I byłam dziś w sklepie, bo kupowałam pościel, i oglądałam je, do prowadzenia - rewelacja. Nie wiem jaki jest po złożeniu, czy wchodzi do windy, ale na spacery dla rodzica i dla dziecka na pewno mega wygodny

Śliczny ten zestaw. Na allegro kupiłaś czy w jakimś sklepie?
;)
Zobacz załącznik 757787
kupowałam przez fb Link do: Violanto
Dziewczyny, ja mam juz wózek, więc się teraz nie zastanawiałam co i jak. Ale siostra ma ADAMEX i jestem nim zachwycona! Tak lekki, zwrotny, można go prowadzić jednym paluszkiem....! Wspaniały! I byłam dziś w sklepie, bo kupowałam pościel, i oglądałam je, do prowadzenia - rewelacja. Nie wiem jaki jest po złożeniu, czy wchodzi do windy, ale na spacery dla rodzica i dla dziecka na pewno mega wygodny
A jakiego adamexa ? bo ja się zastanawiam nad aspeną albo pajero

reklama
Do góry