reklama
margerrita
Fanka BB :)
@gutka ja bym uwazalam z wlasnycmi sesjami w koszach etc. poprwane ulozenie maluszka i jego bezpieczentwo to podstawa. takie zdjecia sa czesto sklejka kilku zdjec, gdzie jest askeuracja przez druga osobe.
i co do tych pasntwa co sie oglaszali, niestety robia zle zdjecia. tzn ulozenia maluszka nie sa poprawne. ja bym nie chciala by na moim skarbie ktos cwiczyl, bo dostane kilka zdjec a jednak maluszek moze miec potem rozne problemy, przez naciagniecie niewlasciwego miesnia lub asymetryczne ulozenie.
tak jak do lekarza nie idziesz bez specializacji tak i takich zdjec nie robi sie u osoby, ktora nie przeszla odpowiednich szkolen....
i co do tych pasntwa co sie oglaszali, niestety robia zle zdjecia. tzn ulozenia maluszka nie sa poprawne. ja bym nie chciala by na moim skarbie ktos cwiczyl, bo dostane kilka zdjec a jednak maluszek moze miec potem rozne problemy, przez naciagniecie niewlasciwego miesnia lub asymetryczne ulozenie.
tak jak do lekarza nie idziesz bez specializacji tak i takich zdjec nie robi sie u osoby, ktora nie przeszla odpowiednich szkolen....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a kto się ogłaszał?@gutka ja bym uwazalam z wlasnycmi sesjami w koszach etc. poprwane ulozenie maluszka i jego bezpieczentwo to podstawa. takie zdjecia sa czesto sklejka kilku zdjec, gdzie jest askeuracja przez druga osobe.
margerrita
a byl jakis post, reklamowo ogloszeniowy ze Slaska. ale chyba juz admini skasowali.
gutka
@margerrita cały czas tam będę, więc gdyby coś się działo, to mogę reagować. Myślę że z takim założeniem równie dobrze mogę coś naciągnąć maluchowi podczas kąpieli albo ubierania. Raczej nie będę/oni nie będą robić z dziecka akrobaty :-)
nieufna
A wiesz co można a czego nie? Tak pytam z ciekawości.@margerrita cały czas tam będę, więc gdyby coś się działo, to mogę reagować. Myślę że z takim założeniem równie dobrze mogę coś naciągnąć maluchowi podczas kąpieli albo ubierania. Raczej nie będę/oni nie będą robić z dziecka akrobaty :-)
Nawet przy zmianie pieluszki trzeba uważać, żeby np nie łapać za nóżki.
Jeśli masz pełną wiedzę na ten temat to jak najbardziej My też chcemy taką sesję zrobić, ale u sprawdzonego fotografa.
gutka
Z tego co czytałam to standardowo uważać na główkę, żeby nie poleciała. Żeby się dziecko nie wychodziło i nie spadło. Myślę że więcej szczegółów obsługi noworodka poznam na szkole rodzenia i zastosuje te same zasady :-) w internecie jest trochę informacji, jak bezpiecznie zrobić sesje. (np pozycja żabki, że głowa na łapkach, jest składana z 2 zdjęć - głowa dziecka jest raz podtrzymywana z dołu raz z góry).
a to mój wózek - dzisiaj już z mężem wybraliśmy ;-)
Super wozek. Tez bardzo mi sie podobal i bym go chetnie kupila ale minusem jest dla mnie to ze jak sie go zlozy duzo miejsca zajmuje przez te kola i zrezygnowalam z zakupu
reklama
Bylam w polsce i przypadly mi do gustu dwa wozki. Jeden to wlasnie anex sport, ktory widzialam juz tu jedna z was wstawiala niestety cena mnie odrzucila bo kosztowal az 2200 zl. Jak dla mnie to za duzo za wozek. Natomiast drugi to tutek grander plus i mysle ze na ten sie zdecyduje
Załączniki
Podziel się: