reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

tez myslalam nad tym, jakie macie pomysly na sesje?
Kupiłam tę spódniczke tiulowa i taki kokon z moheru chyba. I w domu pewnie będę kombinować. Aparat mam, statyw też i różne koszyki i gadżety, więc sama spróbuję zrobić. Odezwalam się też do tych ludzi, co z tydzień temu wrzucili info o darmowej sesji w ramach ich praktyki, ale nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie.

reklama
Kupiłam tę spódniczke tiulowa i taki kokon z moheru chyba. I w domu pewnie będę kombinować. Aparat mam, statyw też i różne koszyki i gadżety, więc sama spróbuję zrobić. Odezwalam się też do tych ludzi, co z tydzień temu wrzucili info o darmowej sesji w ramach ich praktyki, ale nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie.
w wkleilabys zdjecie tych swoich zakupow?

Szukaj dokładnie bo są sprzedawcy co mają takie cudne rzeczy a wysylka z Polski
Wiem wiem, ale ceny 10 razy wyższe tu. Tam za spódniczke, kokon i opaski z kwiatami (chyba że 3) zapłaciłam 37 zł. Darmowa wysyłka z Chin. Zobaczymy :-)

O takie:
Link do: Newborn Fotografia Rekwizyty Koc Niemowląt Moher YY1071 Owija Noworodka Stock Akcesoria Dziecko Zdjęcie Rekwizyty w       Baby Girl Hat Flower Cotton Cap Infant Kids Hat Caps For Girls Beanie Baby Hats Baby Head Helm od Kapelusze i Czapki na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: Pettiskirt Newborn Fotografia Rekwizyty Niemowląt Kostium Strój Księżniczka Spódnica Tutu Dopasowanie z Pałąkiem na głowę Dla Dzieci Stock Rekwizyty w       2016 New Design Newborn Baby Photography Props Handmade Crochet Cap Photography Tools Fl od Kapelusze i Czapki na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: 1 szt projektowanie mody dziewczynek pałąk niemowlę maluch kid szyfonowa kwiat nakrycia głowy akcesoria do włosów pasmo włosów noworodka xth011 1 w 10pcs/lot wholesale baby hair accessories cotton headband messy bow headwrap sweet head band 9 colors available xth179US od Akcesoria do włosów na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: 1 pc niemowlę dziecko dziewczyny dzieci maluch maluch newborn kropki węzeł królik ucho turban headwrap hairband pałąk pasmo włosów akcesoria w 1 PCS Baby Kids Girl Child Toddler Infant Flower Floral Bow Hairband Turban Knot Rabbit Headband Headwear Hair Band Acce od Hair Accessories na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: Dziecko Nakrycia Głowy Dziewczyny 2016 Pałąk Bow Newborn Enfant Akcesoria Dziecięce Opaski Do Włosów dla Dziewczyn Chica tocados diadema arco 0 4Y w nasze Usługi:1. wspieramyDrop shipping i Hurtownie.2. We może wysłać paczkę jakoPREZENTi twierdzą niższą cenę dla ciebie od Akcesoria do włosów na Aliexpress.com | Grupa Alibaba

reklama
Do góry