reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Dzudka brawo :) ladny wozek i kolor :) choc ja fanem tych wozkow 2w1 w ogole nie jestem :)
A tak w ogole to nie ma kochana wozkow idealnych niestety... ten co ja kupilam dla mnie ma jeden minus ale znosny takze mam nadzieje ze i ja bede zadowolona ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byliśmy na pchlim targu w przedszkolu, gdzie udało nam się upolować kilka fajnych ubranek w rozmiarach różnych (50-68) i dokupić to co nam brakowało najbardziej. Prawie nic nas to nie kosztowało, a ubranka w stanie rewelacyjnym, więc jestem mega zadowolona :-) :) Myślę, że już mamy wszystko co trzeba z ubranek na poczatek.
Będę musiała wszystko porządnie przeprać.
Teraz tylko żeby synek sie córeczką nie okazał.. :p

(Aparat mi przerobił czerwone ubranka na różowe)

Załączniki

• img1.jpg
    img1.jpg
    135,1 KB · Wyświetleń: 127
  • img2.jpg
    img2.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 133
  • img3.jpg
    img3.jpg
    124 KB · Wyświetleń: 140
  • img4.jpg
    img4.jpg
    119,1 KB · Wyświetleń: 150
  • img5.jpg
    img5.jpg
    126,6 KB · Wyświetleń: 142
  • img6.jpg
    img6.jpg
    137,4 KB · Wyświetleń: 146
  • img7.jpg
    img7.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 150
Flammie super ciuszki :tak:

Ha, my wybieraliśmy między tym dokładnie modelem i kolorem, a szarym pajero i ostatecznie wygrał szary pajero ;)

O widzisz to mamy podobny gust hihihi a jaki kolor dokładnie kupiliscie pamiętasz numer?pytam z ciekawości bo my jeszcze 2 braliśmy pod uwagę ☺

My dziś zakupiliśmy Szumiacego Misia:biggrin2:

Dżudka, moja koleżanka ma taki!! Na żywo go widuję, jest bardzo ładny, ona go też chwali, super zakup!!
Flammie, ale świetne zakupy, dobry dzień!! :)
Iwona - swojego zdjęć nie mam, bo już złożony i wyniesiony, ale to Navington caravel bora bora, gondola. Musimy dokupić tylko torbę i ewentualnie parasolkę na słońce :) I rozglądać się za spacerówką, ale na to mamy czas :) I te duże, skrętne koła - rewelacja :)
http://kiev.etov.ua/product/498341-kolyaska-lyulkoy-navington.html

super;-) też go oglądałam,napewno kupuję adamexa tylko zastanawiam się ciągle nad modelem i kolorem,chciałam najpierw te szarości,ale teraz spodobała się mi barletta reinbow;-) i dalej się zastanawiam;-)

adamex-barletta-rainbow.jpg

Ten obecnie Ci się podoba??a widzialas na żywo ? Bo powiem Ci że niektóre kolry na zdjęciu odbiegają od tych na żywo. Ja najpierw wybralam taki w groszki ale na żywo okazał się duzo ciemniejszy i struktura materiału też inna była..a ten co mam kupiony to zobaczyłam na żywo i mi się spodobał a na zdjęciu może mniej ☺ heh

Dżudka_88 a zamówiłaś 2w1 czy 3w1?
Ja oglądałam na żywo i rzeczywiście różnią się te kolory,pozatym w internecie niektóre wzory pokazują tylko gondole a nie można popatrzeć jak wygląda zestawienie kolorów na spacerówce czy nosidełku.Te ciemno szare średnio mi się podobają,bardziej te jasne.Ten rainbow jest niestety ciemno szary,ale kolorki dodają im trochę wyrazu;-)

Jakie w ogóle kupujecie nosidełka?Chodzi mi o te z bazą isofix,kupujecie te co są w zestawie z wózkami 3w1 czy dokupujecie inne np.maxi cosi?

reklama
Do góry