reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Dzudka brawo ladny wozek i kolor choc ja fanem tych wozkow 2w1 w ogole nie jestem
A tak w ogole to nie ma kochana wozkow idealnych niestety... ten co ja kupilam dla mnie ma jeden minus ale znosny takze mam nadzieje ze i ja bede zadowolona
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak w ogole to nie ma kochana wozkow idealnych niestety... ten co ja kupilam dla mnie ma jeden minus ale znosny takze mam nadzieje ze i ja bede zadowolona
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Dziś byliśmy na pchlim targu w przedszkolu, gdzie udało nam się upolować kilka fajnych ubranek w rozmiarach różnych (50-68) i dokupić to co nam brakowało najbardziej. Prawie nic nas to nie kosztowało, a ubranka w stanie rewelacyjnym, więc jestem mega zadowolona Myślę, że już mamy wszystko co trzeba z ubranek na poczatek.
Będę musiała wszystko porządnie przeprać.
Teraz tylko żeby synek sie córeczką nie okazał..
(Aparat mi przerobił czerwone ubranka na różowe)
Będę musiała wszystko porządnie przeprać.
Teraz tylko żeby synek sie córeczką nie okazał..
(Aparat mi przerobił czerwone ubranka na różowe)
Załączniki
Flammie super ciuszki
O widzisz to mamy podobny gust hihihi a jaki kolor dokładnie kupiliscie pamiętasz numer?pytam z ciekawości bo my jeszcze 2 braliśmy pod uwagę ☺
My dziś zakupiliśmy Szumiacego Misia
Ha, my wybieraliśmy między tym dokładnie modelem i kolorem, a szarym pajero i ostatecznie wygrał szary pajero
O widzisz to mamy podobny gust hihihi a jaki kolor dokładnie kupiliscie pamiętasz numer?pytam z ciekawości bo my jeszcze 2 braliśmy pod uwagę ☺
My dziś zakupiliśmy Szumiacego Misia
Lila
Dżudka, moja koleżanka ma taki!! Na żywo go widuję, jest bardzo ładny, ona go też chwali, super zakup!!
Flammie, ale świetne zakupy, dobry dzień!!
Iwona - swojego zdjęć nie mam, bo już złożony i wyniesiony, ale to Navington caravel bora bora, gondola. Musimy dokupić tylko torbę i ewentualnie parasolkę na słońce I rozglądać się za spacerówką, ale na to mamy czas I te duże, skrętne koła - rewelacja
http://kiev.etov.ua/product/498341-kolyaska-lyulkoy-navington.html
Flammie, ale świetne zakupy, dobry dzień!!
Iwona - swojego zdjęć nie mam, bo już złożony i wyniesiony, ale to Navington caravel bora bora, gondola. Musimy dokupić tylko torbę i ewentualnie parasolkę na słońce I rozglądać się za spacerówką, ale na to mamy czas I te duże, skrętne koła - rewelacja
http://kiev.etov.ua/product/498341-kolyaska-lyulkoy-navington.html
Asia28BK
Model to Adamex Aspena a kolor jasny szary ze wstawkami pikowanymi ☺
super;-) też go oglądałam,napewno kupuję adamexa tylko zastanawiam się ciągle nad modelem i kolorem,chciałam najpierw te szarości,ale teraz spodobała się mi barletta reinbow;-) i dalej się zastanawiam;-)
super;-) też go oglądałam,napewno kupuję adamexa tylko zastanawiam się ciągle nad modelem i kolorem,chciałam najpierw te szarości,ale teraz spodobała się mi barletta reinbow;-) i dalej się zastanawiam;-)
Ten obecnie Ci się podoba??a widzialas na żywo ? Bo powiem Ci że niektóre kolry na zdjęciu odbiegają od tych na żywo. Ja najpierw wybralam taki w groszki ale na żywo okazał się duzo ciemniejszy i struktura materiału też inna była..a ten co mam kupiony to zobaczyłam na żywo i mi się spodobał a na zdjęciu może mniej ☺ heh
Asia28BK
Dżudka_88 a zamówiłaś 2w1 czy 3w1?
Ja oglądałam na żywo i rzeczywiście różnią się te kolory,pozatym w internecie niektóre wzory pokazują tylko gondole a nie można popatrzeć jak wygląda zestawienie kolorów na spacerówce czy nosidełku.Te ciemno szare średnio mi się podobają,bardziej te jasne.Ten rainbow jest niestety ciemno szary,ale kolorki dodają im trochę wyrazu;-)
Jakie w ogóle kupujecie nosidełka?Chodzi mi o te z bazą isofix,kupujecie te co są w zestawie z wózkami 3w1 czy dokupujecie inne np.maxi cosi?
Ja oglądałam na żywo i rzeczywiście różnią się te kolory,pozatym w internecie niektóre wzory pokazują tylko gondole a nie można popatrzeć jak wygląda zestawienie kolorów na spacerówce czy nosidełku.Te ciemno szare średnio mi się podobają,bardziej te jasne.Ten rainbow jest niestety ciemno szary,ale kolorki dodają im trochę wyrazu;-)
Jakie w ogóle kupujecie nosidełka?Chodzi mi o te z bazą isofix,kupujecie te co są w zestawie z wózkami 3w1 czy dokupujecie inne np.maxi cosi?
reklama
Podziel się: