reklama
nieufna
Fanka BB :)
Ja zamowilam ten kolor bo tylko ten widziałam na żywo i bardzo mi sie podobał
Kurczę mam nadzieje ze dostarcza na czas bo zamawiałam na początku kwietnia bo któraś napisała ze sie czeka 5 miesięcy :/ mam nadzieje ze zdążę odebrać przed narodzinami
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ty będziesz miała chłopca?
Podoba mi się ten wozeczek ☺ jaki to dokładnie model? Nie widziałam go na żywo a zastanawia mnie czy jest miękki tzn czy dobrze się prowadzi nie jest twardy. A i czy jest nie za niski jeśli chodzi o mnie to szukam czegoś odpowiedniego dla mnie a jestem wysoka.
Ja zdecydowałam się na Adamex ale spacerowka mi się średnio podoba...w większości wózkach są takie duze, masywne itd
To jest baby design dotty. Jest świetny, ma super amortyzację i jest dla wysokich
Tutaj więcej Link do: Baby Design Dotty
Super, właśnie bardzo pasujeFazerkamm - waga wózka z gondola to trochę mniej niż 15kg, musiałabym poczytać w necie ile dokładnie bo nie pamietam ale na pewno mniej. :-)
Nieufna - tak u mnie chłopiec, na początku chciałam szaro czarny wozek ale wszystkie takie widuje u mnie w mieście a ten jest taki uniwersalny tak mi sie wydaje. Na żywo ma super ten kolor :-) myślisz ze dla chłopca taki nie pasuje?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Zielona_stokrotka
Napisałam w wątku głownym, ale dopiszę jeszcze tutaj - moze ktoś skorzysta
W ten weekend we Wrocławiu w Askocie na Zakrzowskiej są targi artykułów niemowlęcych, ciekawe promocje i przeceny. Byłam wczoraj, jedziemy też dzisiaj - mają wszystko - od ubranek w dobrych cenach, przez akcesoria, po laktatory i wózki !
A jakby któraś z Was się wybierała, dajcie znać na pw - byłaby okazja się zobaczyć
Pozdrawiam i lecę wreszcie kompletować wyprawkę!
W ten weekend we Wrocławiu w Askocie na Zakrzowskiej są targi artykułów niemowlęcych, ciekawe promocje i przeceny. Byłam wczoraj, jedziemy też dzisiaj - mają wszystko - od ubranek w dobrych cenach, przez akcesoria, po laktatory i wózki !
A jakby któraś z Was się wybierała, dajcie znać na pw - byłaby okazja się zobaczyć
Pozdrawiam i lecę wreszcie kompletować wyprawkę!
Za czwartym podejściem mogę się pochwalić że wreszcie mamy wózek☺moze nie idealny bo takiego nie spotkałam ale ogólnie jestem zadowolona...poprzednio zamówilam już ale jednak zrezygnowalam i wybralam inny kolor który akurat mieli na sklepie więc mamy wózek i fotelik w domu ...pierwszy poważny zakup bo poza kilkoma ubrankami nic więcej nie mamy a pora już też meble zamawiać bo to najdłużej sie czeka...na dniach będę zamawiać, a potem reszta po kolei żeby kompletowac wyprawkę bo czasu coraz mniej. Jeszcze remont pokoiku nas czeka
Lila
Iwona7510, dziękuję za chęci My kupiliśmy, używany, ten biały, jest śliczny!! Dzisiaj byliśmy po niego. Sama gondola. Zadbany, stan idealny. Wiem, że pewnie często prać będę musiała przy brudnych łapkach synów, ale ten najbardziej mi się podobał I dobrze, że mamy to za sobą
Nieufna, sama nie wiem. Nie pomogę, bo podoba mi się i ten i ten
Nieufna, sama nie wiem. Nie pomogę, bo podoba mi się i ten i ten
I jaki model i kolor wybrałaś?
Model to Adamex Aspena a kolor jasny szary ze wstawkami pikowanymi ☺
Załączniki
Dżudka, no to super!!! Gratuluję zakupu
Dzięki wreszcie mam to za sobą ☺ ale widzę że Ty też zakup masz z glowy-super
reklama
Lizzy_
Ha, my wybieraliśmy między tym dokładnie modelem i kolorem, a szarym pajero i ostatecznie wygrał szary pajeroModel to Adamex Aspena a kolor jasny szary ze wstawkami pikowanymi ☺
Podziel się: