reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki:)
cottolare-koderka-kocyk-minky-kropki-biao-szara-75x100-cm-kocyk-dziecicy-od-smyk.jpg
Ja miałam tańszy z canpol laktator ale dawał radę tylko że ja ściągnąłam tylko nadwyżkę...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupiłam materac kokos- pianka- gryka. Materac jest średniej twardości, prawidłowa cyrkulacja powietrza, naturalny materiał. Nie spotkalam sie z tym aby były w nich robaki chyba ze lezy latami na strychu :-) Mojej przyjaciółce rehabilitantka i polozna poleciły ten typ. Osobiście uważam, ze materac musi byc nowy i to tez rahabilitantka potwierdziła.

Ostatnia edycja:
Nam pani w sklepie polecała gryka kokos... ale te robaki, ech... z drugiej strony jak się dba żeby nie był wilgotny to chyba nic nie będzie...

Btw. W pepco body za 6zł, gdyby któraś była zainteresowana. Ale takie cieńsze raczej. Przynajmniej od tych, które kupiłam wcześniej...

Nieufna, ja miałam elektryczny laktator z canpola. Chyba najtańszy model.. U mnie szału z pokarmem nie było, ale kilka razy mi życie uratował i byłam zadowolona. W międzyczasie chwilę używała go mogą koleżanka i teraz do mnie wróci.

Dzisiaj odkryłam firmę ATB, jeśli chodzi o łóżeczka. Mają dobre opinie i czekam na odpowiedź od nich, gdzie można łóżeczka obejrzeć.

reklama
My mamy meble ATB, trochę drogie, ale polecam. Używamy ich od prawie 3 lat i nic z nimi się nie dzieje. A wzory mają takie, że pasują zarówno dla niemowlaka, jak i dla starszych dzieci.

Do góry