reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Pauladabro, skoro 68 to powinien być ok tak na wrzesień, październik. Bardzo fajny :) Tylko znowu 68 nie równy 68, ale jak mówisz, że jest spory to myślę, że ok! :)

reklama
Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki:)
cottolare-koderka-kocyk-minky-kropki-biao-szara-75x100-cm-kocyk-dziecicy-od-smyk.jpg

Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki:)
cottolare-koderka-kocyk-minky-kropki-biao-szara-75x100-cm-kocyk-dziecicy-od-smyk.jpg
nieufna ja miałam taki w pierwszej ciąży i nigdy wiecej,Link do: CANPOL Biustonosz do karmienia 80DD

U mnie strasznie deformowała piersi a po którymś praniu to juz totalna porażka. Teraz noszę usztywniany i potem też zamierzam piersi zupełnie inaczej wyglądają.

Dziewczyny, które macie doświadczenie z chustami - w jaką warto zainwestować na początek? Szukam tkanej, bawełnianej, bez domieszek na początek. Ponieważ musimy kupić dwie, to nie chcę jakoś bardzo szaleć finansowo. Z polskich firm rozważamy LennyLamb i Natibaby, na kursie motałam Storchenwiege i też wydawała się w porządku, bardzo dobrze się dociągała, ale była dość sztywna (może nie złamana jeszcze?). Macie jakieś rady i wskazówki dla laika? ;)

reklama
Dziewczyny, które macie doświadczenie z chustami - w jaką warto zainwestować na początek? Szukam tkanej, bawełnianej, bez domieszek na początek. Ponieważ musimy kupić dwie, to nie chcę jakoś bardzo szaleć finansowo. Z polskich firm rozważamy LennyLamb i Natibaby, na kursie motałam Storchenwiege i też wydawała się w porządku, bardzo dobrze się dociągała, ale była dość sztywna (może nie złamana jeszcze?). Macie jakieś rady i wskazówki dla laika? ;)
moja była właśnie z LL i fajna szkoda ze młoda jej nie polubiła...

Dziewczyny ja miałam z tej firmy koszulki i się sprawdziły i teraz chyba też te kupie Link do: Koszula kopertowa do karmienia / ciążowa Muzzy *szara* :: Pierwsza-Wyprawka PL

Do góry