reklama
nieufna
Fanka BB :)
Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
nieufna ja miałam taki w pierwszej ciąży i nigdy wiecej,Link do: CANPOL Biustonosz do karmienia 80DDJa dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
U mnie strasznie deformowała piersi a po którymś praniu to juz totalna porażka. Teraz noszę usztywniany i potem też zamierzam piersi zupełnie inaczej wyglądają.
julita1212
bo on jest wygodny ale taki do spania albo moze dla małych piersi, ja miałam duży rozmiar i niestety się nie sprawdził...Wydawał się bardzo wygodny
powiem to tak, nie czułam się w nim atrakcyjnie bo biust był taki nijaki;P
julita1212
ale wiesz tak jak pisałam przy małym biuście może się sprawdzić.No ja się zastanowię, bo mam mały i raczej nie chcę inwestować w biustonosz.
Dziewczyny, które macie doświadczenie z chustami - w jaką warto zainwestować na początek? Szukam tkanej, bawełnianej, bez domieszek na początek. Ponieważ musimy kupić dwie, to nie chcę jakoś bardzo szaleć finansowo. Z polskich firm rozważamy LennyLamb i Natibaby, na kursie motałam Storchenwiege i też wydawała się w porządku, bardzo dobrze się dociągała, ale była dość sztywna (może nie złamana jeszcze?). Macie jakieś rady i wskazówki dla laika?
reklama
julita1212
moja była właśnie z LL i fajna szkoda ze młoda jej nie polubiła...Dziewczyny, które macie doświadczenie z chustami - w jaką warto zainwestować na początek? Szukam tkanej, bawełnianej, bez domieszek na początek. Ponieważ musimy kupić dwie, to nie chcę jakoś bardzo szaleć finansowo. Z polskich firm rozważamy LennyLamb i Natibaby, na kursie motałam Storchenwiege i też wydawała się w porządku, bardzo dobrze się dociągała, ale była dość sztywna (może nie złamana jeszcze?). Macie jakieś rady i wskazówki dla laika?
Dziewczyny ja miałam z tej firmy koszulki i się sprawdziły i teraz chyba też te kupie Link do: Koszula kopertowa do karmienia / ciążowa Muzzy *szara* :: Pierwsza-Wyprawka PL
Podziel się: