reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Pauladabro, skoro 68 to powinien być ok tak na wrzesień, październik. Bardzo fajny :) Tylko znowu 68 nie równy 68, ale jak mówisz, że jest spory to myślę, że ok! :)

reklama
Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki:)
cottolare-koderka-kocyk-minky-kropki-biao-szara-75x100-cm-kocyk-dziecicy-od-smyk.jpg

Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki:)
cottolare-koderka-kocyk-minky-kropki-biao-szara-75x100-cm-kocyk-dziecicy-od-smyk.jpg
nieufna ja miałam taki w pierwszej ciąży i nigdy wiecej,Link do: CANPOL Biustonosz do karmienia 80DD

U mnie strasznie deformowała piersi a po którymś praniu to juz totalna porażka. Teraz noszę usztywniany i potem też zamierzam piersi zupełnie inaczej wyglądają.

Dziewczyny, które macie doświadczenie z chustami - w jaką warto zainwestować na początek? Szukam tkanej, bawełnianej, bez domieszek na początek. Ponieważ musimy kupić dwie, to nie chcę jakoś bardzo szaleć finansowo. Z polskich firm rozważamy LennyLamb i Natibaby, na kursie motałam Storchenwiege i też wydawała się w porządku, bardzo dobrze się dociągała, ale była dość sztywna (może nie złamana jeszcze?). Macie jakieś rady i wskazówki dla laika? ;)

reklama
Dziewczyny, które macie doświadczenie z chustami - w jaką warto zainwestować na początek? Szukam tkanej, bawełnianej, bez domieszek na początek. Ponieważ musimy kupić dwie, to nie chcę jakoś bardzo szaleć finansowo. Z polskich firm rozważamy LennyLamb i Natibaby, na kursie motałam Storchenwiege i też wydawała się w porządku, bardzo dobrze się dociągała, ale była dość sztywna (może nie złamana jeszcze?). Macie jakieś rady i wskazówki dla laika? ;)
moja była właśnie z LL i fajna szkoda ze młoda jej nie polubiła...

Dziewczyny ja miałam z tej firmy koszulki i się sprawdziły i teraz chyba też te kupie Link do: Koszula kopertowa do karmienia / ciążowa Muzzy *szara* :: Pierwsza-Wyprawka PL

Do góry