reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja dziś oglądałam i przymierzałam staniki cannpol, powiem wam, że bardzo fajne i nie drogie. Nie warto płacić więcej niż 50 zł.
Poza tym były elektryczne laktatory za 249 zł, też Cannpol - macie jakieś doświadczenia z nimi? Bo dobra cena.
I kupiłam kocyk za 35 zł w promocji - w Smyku, coś takiego tylko róż z szarym, mięciutki:)
cottolare-koderka-kocyk-minky-kropki-biao-szara-75x100-cm-kocyk-dziecicy-od-smyk.jpg
Ja miałam tańszy z canpol laktator ale dawał radę tylko że ja ściągnąłam tylko nadwyżkę...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupiłam materac kokos- pianka- gryka. Materac jest średniej twardości, prawidłowa cyrkulacja powietrza, naturalny materiał. Nie spotkalam sie z tym aby były w nich robaki chyba ze lezy latami na strychu :-) Mojej przyjaciółce rehabilitantka i polozna poleciły ten typ. Osobiście uważam, ze materac musi byc nowy i to tez rahabilitantka potwierdziła.

Ostatnia edycja:
Nam pani w sklepie polecała gryka kokos... ale te robaki, ech... z drugiej strony jak się dba żeby nie był wilgotny to chyba nic nie będzie...

Btw. W pepco body za 6zł, gdyby któraś była zainteresowana. Ale takie cieńsze raczej. Przynajmniej od tych, które kupiłam wcześniej...

Nieufna, ja miałam elektryczny laktator z canpola. Chyba najtańszy model.. U mnie szału z pokarmem nie było, ale kilka razy mi życie uratował i byłam zadowolona. W międzyczasie chwilę używała go mogą koleżanka i teraz do mnie wróci.

Dzisiaj odkryłam firmę ATB, jeśli chodzi o łóżeczka. Mają dobre opinie i czekam na odpowiedź od nich, gdzie można łóżeczka obejrzeć.

reklama
My mamy meble ATB, trochę drogie, ale polecam. Używamy ich od prawie 3 lat i nic z nimi się nie dzieje. A wzory mają takie, że pasują zarówno dla niemowlaka, jak i dla starszych dzieci.

Do góry