reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

witajcie:) od dawno mnie tu nie bylo:)

Sluchajcie bylam w H&M niestety ODRADZAM kupowania tam jeansów strasznie farbuja- chcialabym je zareklamowac ale jest problem bo nie wiem gdzie podzialam rachunek a do tanich spodni nie nalezaly i tak sobie mysle czy jak wydrukuje potwierdzenie z banku ze danego dnia mi sciagneli bo kupowalam spodnie..Moze to cos da no bo tak farbuja ze bez przesadyyyyyyyyyy- jak myslicie uda sie?

Polecam za to z H&M getry i spodnie czarne i granatowe ze zwyklego materialy fajnie sie je nosi....nic nie farbuje miekkie....

reklama
ja moge potwierdzic, ze spodnie z H&M, jeansy mi farbowaly. na szczescie po 3 praniach przestaly ale na poczatku mialam granatowe nogi...

hmmmm i teraz już nie farbują? wiesz mnie denerwuje to, ze wlasnie farbuja nogi ubrania..bo nosi sie na spodniach..i tak sie zastanawialam czy tak bedzie caly czas czy nie...

co do wozkow- mamy juz wybrany ale nad kolorystyka sie zastanawiamy:)
Q1-SP08-fotelik.jpg
frame_1.jpg
frame_3.jpg
0820273ea0b8a3c1e6cce7a7b271c982.jpg.png

Załączniki

• Q1-SP08-fotelik.jpg
    Q1-SP08-fotelik.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 2 268
  • frame_1.jpg
    frame_1.jpg
    108,3 KB · Wyświetleń: 1 840
  • frame_3.jpg
    frame_3.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 1 836
  • 0820273ea0b8a3c1e6cce7a7b271c982.jpg.png
    0820273ea0b8a3c1e6cce7a7b271c982.jpg.png
    169,4 KB · Wyświetleń: 2 482
musztardowy tez mi sie podoba...w sumie i dla dziewczynki pasuje i dla chlopca...ale ten granatowy tez fajny...rozowe dodatki beda bardzo pasowac....no i zima sie tak nie bedzie chyba brudzić jak musztardowy...

no ten granatowy tez mi sie podobal na zywo go widzialalam...slicznie sie prezentuje z rozowymi dodatkami kocykiem...poscielka...ladnie ten roz odbija..

Ja dziś byłam w kilku hurtowniach żeby zobaczyć wreszcie na żywo wózki i z nadzieją na jakieś mebelki...i tak wózki w sumie wszędzie jedankowe.. Ale jak już jakiś mi się podobał tzn spełniał nasze oczekiwania to coś zawsze było nie tak:/ a to kolory a to materiał np eko skóra której nie chce albo jeszcze co innego. W sumie jeden bardzo nam się podobał taka nowosc ze stelażem chromowanym a takiego nie widziałam nigdzie ale kolory dostępne nie bardzo mi odpowiadają :/ i firma bardzo polecana Junama.
Jeden sprzedawca polecał Anex sport a drugi Adamex i chyba zdecydujemy się właśnie na Adamex Aspena ☺ bo to znana firma i produkuje od lat, a Anex podobno nowa firma mało znana i nie wiadomo jak z gwarancją i z reklamacjami właśnie, to nam powiedziano.

Za to porażka z meblami bo nie było w ogóle, ewentualnie jakieś łóżeczka i to też nie za specjalne. Więc zostaje w ciemno zamawiać przez internet...

reklama
co do mebli do pokoju dziecięcego może warto spojrzeć na Almer meble dla dzieci ..na początku wiadomo komoda i coś tam ..z czasem można coś dopkupić...

Do góry