reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Lilly dzieki! Jestes wielka! :)
Podnozek mi nie przeszkadza ze nie jest regulowany, mozna tez dokupic w razie "w"
Latwo ściągnąć spacerowke by wlozyc gondole?

Lizzy dziekuje :) ale juz sie chyba zdecydowalam... teraz tylko trzeba mi jakas bajke dla meza wymyslic czemu chce kupic wozek[emoji14]A chodzi o baby jogger mini z funkcja gondoli delux :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gryka kokos to środowisko naturalne, a jak wiadomo w takim łatwo o zalegniecie sie bakteri. Dziecko ulewa, poci sie, w poźniejszych okresach kiedy uczymy spania bez pieluszki moczy sie. A jak wiadomo wilgoć to idealne środowisko dla rozwoju bakterii.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wiecie co ale ja nic nie zauważyłam żeby z tym materacem było nie tak.
Na bank ani razu nie był posikany bo od pierwszych dni mloda miała pod przescieradlem specjalna cerate by nie zamoczyc go .
A teraz to nie wiem aż wyśle męża żeby mi go zdjął bo szczerze nie mialam w pkanach kupowac nowy.

Podnozek mi nie przeszkadza ze nie jest regulowany, mozna tez dokupic w razie "w"

Lizzy dziekuje :) ale juz sie chyba zdecydowalam... teraz tylko trzeba mi jakas bajke dla meza wymyslic czemu chce kupic wozek[emoji14]A chodzi o baby jogger mini z funkcja gondoli delux :)

a czemu mąż nie chce kupić wózka?

Ciezko to moze nie ;) ale troszkę pracochłonnie , z 5-10 min trzeba poświecić ;) ale w sumie robi sie to raz

Wiecie co ale ja nic nie zauważyłam żeby z tym materacem było nie tak.
Na bank ani razu nie był posikany bo od pierwszych dni mloda miała pod przescieradlem specjalna cerate by nie zamoczyc go .
A teraz to nie wiem aż wyśle męża żeby mi go zdjął bo szczerze nie mialam w pkanach kupowac nowy.

Napewno nie z każdym sie tak dzieje , duża role z pewnością odgrywa sposób użytkowania ;)

Tak w gryka kokos moga zalęgnąć sie robaki , mieliśmy nawet w sklepie taka partie , odrazu odesłana do producenta ale sam fakt ... Materac piankowy ( najlepiej z kanalikami powietrza - przepuszcza powietrze ). W materac warto zainwestować gdyż dziecko spędza w łóżeczku większość czasu jakies 15-20 h w pierwszych tygodniach Zycia, wiec odpowiedni materac ma wpływ na rozwój dziecka - i to w dużym stopniu

Czy w takim razie ten bylby odpowiedni? Bede wdzieczna za pomoc :)

Link do: Materacyki 120/60 - Materac dziecięcy STREFY WENTYLACYJNE ŚPIOCH kolor zielony -

Czy lepiej cos takiego?:

Link do: Materacyki 120/60 - MATERACYK DZIECIĘCY ŚPIOCH SUPER LUX -

reklama
Do góry