reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

ja bardzo chcialam rozek bo to moje pierwsze dziecko i martwie sie jak sobie poradze a rozek wydaje mi sie dobra opcja bo usztywni cialko i ja bede sie czula bezpieczniejsza

reklama
Ja mam rożek od koleżanki, ale przy upałach wątpie, że użyje. To też moje pierwsze dziecko, ale myśle, że to od razu sie po prostu wie jak trzymać :)

Ja tylko się zastanawiam czy w dniu wyjścia trzeba mieć gondolle żeby maleństwo położyć raczej takkkk bo jak inaczejjjjjj położę w gondollce malutka przykryte kocykiem.letnim i juz...i do domciuuuuu

Maks rozka tez nienawidzil.. darl sie jak Go chcialam nim otulic choc grudniowy chlopak :) ja go zreszta tez nie lubilam.. wolalam bez rozka.. w rozku mialam wrazenie ze nie trzymam dziecka odpowiednio i ze mi wypadnie..

ja właśnie rożek po majce dałam naszej psinie do leżenia

zrobiłam przegląd rzeczy zostało mi do kupienia podkłady do łóżka, pampersy i to chyba wszystko

reklama
Do góry