reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja przy córci też miałam rożek a lato może być różne i ciepłe i 15 +, myślę, że rożek się przyda. A tak czytam sobie Wasze wpisy i przyznam się, że też przymierzamy się do zakupu kołyski....wygląda śliczne. Ale szukamy używanej bo ceny nowej mnie przerażają.....a taki maluch przecież nie zniszczy mocno takiej rzeczy :)

reklama
a co myślicie o tym wózku?
Widziała go któraś z was na żywo?
12.jpg

czyli tak jeśli chodzi o rożek to zastanawiam się nad takim-jakby dresowy z mięciutkim wnętrzem wiec będę czuła dziecko...i fajne to jest myślę ze się skusze na coś takiego nawet w lipcu..bo dzidzia się urodzi niech ma cieplutko..będzie mi łatwiej ja nakarmić :)
jesli chodzi o otulacz hmm no tez fajnie to wyglada...musze to wszystko zobaczyc na zywo na pewno cos z tego bede miec..jak mi malenka przyniosa..a na moment wyjscia to pewnie do kosidelka wloze ja i otule jakims letnim kocykiem juz bez rozka otulacza....bedzie ubrana wiadomo i np lekki letni kocyk.Z ubrankami do szpitala tez szalec nie bedeeeee wczoraj wszytsko zaplanowalam juz pare bodziaszkow zapinanych na przychodzie pajacyk i juzzz a wy?????????

Załączniki

• swaddle_steps.jpg
    swaddle_steps.jpg
    111,5 KB · Wyświetleń: 244
  • otulaczek-dla-niemowlat-motherhood.jpg
    otulaczek-dla-niemowlat-motherhood.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
no ja wezme z 3 body na ramiaczkach z 3 pary na dlugi rekaw cienkie 1 pajacyk chyba skarpeteczki reczniczek dla malutkiej,kocyk letni, kosmetyki grzebyczek do czesania wiadomo;) ...

Do góry