Ja przy córci też miałam rożek a lato może być różne i ciepłe i 15 +, myślę, że rożek się przyda. A tak czytam sobie Wasze wpisy i przyznam się, że też przymierzamy się do zakupu kołyski....wygląda śliczne. Ale szukamy używanej bo ceny nowej mnie przerażają.....a taki maluch przecież nie zniszczy mocno takiej rzeczy
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a co myślicie o tym wózku?
Widziała go któraś z was na żywo?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny a co myślicie o tym?
Link do: New Page 1
woww superrrrrrr co to za marka-nie widzialam go na zywo i nie slyszalam o marce tego wozka...ciekawe jakie ma opinie...hmmmma co myślicie o tym wózku?
Dziewczyny a co myślicie o tym?
bardzo fajny...hmm szkoda ze z oltym nic nie ma albo zielonym...bardzo lubie te kolory...ale ogolnie fajny wozek
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
to jest roan bass i tez szukam opiniwoww superrrrrrr co to za marka-nie widzialam go na zywo i nie slyszalam o marce tego wozka...ciekawe jakie ma opinie...hmmmm
czyli tak jeśli chodzi o rożek to zastanawiam się nad takim-jakby dresowy z mięciutkim wnętrzem wiec będę czuła dziecko...i fajne to jest myślę ze się skusze na coś takiego nawet w lipcu..bo dzidzia się urodzi niech ma cieplutko..będzie mi łatwiej ja nakarmić
jesli chodzi o otulacz hmm no tez fajnie to wyglada...musze to wszystko zobaczyc na zywo na pewno cos z tego bede miec..jak mi malenka przyniosa..a na moment wyjscia to pewnie do kosidelka wloze ja i otule jakims letnim kocykiem juz bez rozka otulacza....bedzie ubrana wiadomo i np lekki letni kocyk.Z ubrankami do szpitala tez szalec nie bedeeeee wczoraj wszytsko zaplanowalam juz pare bodziaszkow zapinanych na przychodzie pajacyk i juzzz a wy?????????
jesli chodzi o otulacz hmm no tez fajnie to wyglada...musze to wszystko zobaczyc na zywo na pewno cos z tego bede miec..jak mi malenka przyniosa..a na moment wyjscia to pewnie do kosidelka wloze ja i otule jakims letnim kocykiem juz bez rozka otulacza....bedzie ubrana wiadomo i np lekki letni kocyk.Z ubrankami do szpitala tez szalec nie bedeeeee wczoraj wszytsko zaplanowalam juz pare bodziaszkow zapinanych na przychodzie pajacyk i juzzz a wy?????????
Załączniki
fazerkamm
Fanka BB :)
Ja to nie mam co kombinowac z ubrankami, body na krotki rekaw albo ramiaczka i wsio
reklama
Podziel się: