reklama
Needi
Fanka BB :)
Wezniesz dziecko po porodzie bez rożka i od tej pory nie bedziesz się czuła niepewnie uwierz mi :-)ja bardzo chcialam rozek bo to moje pierwsze dziecko i martwie sie jak sobie poradze a rozek wydaje mi sie dobra opcja bo usztywni cialko i ja bede sie czula bezpieczniejsza
No właśnie ja chyba nie będę kupować......chociaż nie wiem to będzie lipiec no zimno nie będzie wezmę ze sobą kocyk ubranka dla malutkiej wiadomo i juz chyba?a wlasnie kupujecie rozek czy ze wzgledu na pore roku darujecie sobie?
iwonaimaja
Trzeba mieć nosidełko no chyba że na nogach będziesz wracać to możesz mieć gondole
fazerkamm
Maks rozka tez nienawidzil.. darl sie jak Go chcialam nim otulic choc grudniowy chlopak ja go zreszta tez nie lubilam.. wolalam bez rozka.. w rozku mialam wrazenie ze nie trzymam dziecka odpowiednio i ze mi wypadnie..
iwonaimaja
ja właśnie rożek po majce dałam naszej psinie do leżenia
zrobiłam przegląd rzeczy zostało mi do kupienia podkłady do łóżka, pampersy i to chyba wszystko
zrobiłam przegląd rzeczy zostało mi do kupienia podkłady do łóżka, pampersy i to chyba wszystko
reklama
margerrita
ja mialam rozek i wydaje mi sie fajnym pomyslem. pomoga przyzwyczaic sie podnosic dziecko. a potem jako kolderka moze byc, wiec warto.
Podziel się: