reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

no właśnie muszę sie tym w końcu zając, najpierw udam sie do sklepu kupić cos nowego..zobaczę jakie sa rozmiary....zapoznam sie w tym wszystkim i później ewentualnie dokopię na necie..bo tak to mi ciężko cos wybrać..a nie chce wszystkiego kupować tylko w różu..oglnie jeszcze niccccccc kompletnie nie mam :)

reklama
a co myślicie o kocykach muślinowych? Powiem Wam, ze z tego co czytam...dowiaduje sie od kolezanek za duzo kupowac nie bede..bo w miedzy czasie bede po prostu kupowac jak czegos zabraknie..jest to moja 1 ciaza wiec bede musiala sie wszytskiego nauczyc..i zobacyzc co sie sprawdza najlepiej..i po prostu zobacze w czasie. Wiadomo kazdy cos jeszcze przyniesie...wiec na spokojnie:)

mamatalia a masz moze zdjecie?
znalazłam jedno, ale niezbyt wyraźne.
2013-06-15 19.38.56.jpg

kupiłam ją na allegro, ale to 3 lata temu było i kosztowała coś w okolicach 150zł o ile dobrze pamiętam. na pewno nie była zbyt droga.

Załączniki

• 2013-06-15 19.38.56.jpg
    2013-06-15 19.38.56.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 380
Mama_talia identyczna kolyske mam! Swietna spara :)
:) ja tylko zmieniłabym "daszek" na ciemniejszy, bo w dzień latem w pełnym słońcu jest bardzo jasno, a przydałoby się trochę przyciemnienia do snu :) dlatego często na górę kładliśmy jakiś ręczniczek czy coś podobnego w ciemnym kolorze, żeby się małej lepiej spało :)

:) ja tylko zmieniłabym "daszek" na ciemniejszy, bo w dzień latem w pełnym słońcu jest bardzo jasno, a przydałoby się trochę przyciemnienia do snu :) dlatego często na górę kładliśmy jakiś ręczniczek czy coś podobnego w ciemnym kolorze, żeby się małej lepiej spało :)
A dla mnie jest ok.. zeby dzieciatko od pierwszych dni uczylo się kiedy jest dzien a kiedy noc, w dzien jest jasno i glosniej w domu, a w nocy ciemno i cicho :)

reklama
Do góry