reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

no właśnie muszę sie tym w końcu zając, najpierw udam sie do sklepu kupić cos nowego..zobaczę jakie sa rozmiary....zapoznam sie w tym wszystkim i później ewentualnie dokopię na necie..bo tak to mi ciężko cos wybrać..a nie chce wszystkiego kupować tylko w różu..oglnie jeszcze niccccccc kompletnie nie mam :)

reklama
a co myślicie o kocykach muślinowych? Powiem Wam, ze z tego co czytam...dowiaduje sie od kolezanek za duzo kupowac nie bede..bo w miedzy czasie bede po prostu kupowac jak czegos zabraknie..jest to moja 1 ciaza wiec bede musiala sie wszytskiego nauczyc..i zobacyzc co sie sprawdza najlepiej..i po prostu zobacze w czasie. Wiadomo kazdy cos jeszcze przyniesie...wiec na spokojnie:)

mamatalia a masz moze zdjecie?
znalazłam jedno, ale niezbyt wyraźne.
2013-06-15 19.38.56.jpg

kupiłam ją na allegro, ale to 3 lata temu było i kosztowała coś w okolicach 150zł o ile dobrze pamiętam. na pewno nie była zbyt droga.

Załączniki

• 2013-06-15 19.38.56.jpg
    2013-06-15 19.38.56.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 370
Mama_talia identyczna kolyske mam! Swietna spara :)
:) ja tylko zmieniłabym "daszek" na ciemniejszy, bo w dzień latem w pełnym słońcu jest bardzo jasno, a przydałoby się trochę przyciemnienia do snu :) dlatego często na górę kładliśmy jakiś ręczniczek czy coś podobnego w ciemnym kolorze, żeby się małej lepiej spało :)

:) ja tylko zmieniłabym "daszek" na ciemniejszy, bo w dzień latem w pełnym słońcu jest bardzo jasno, a przydałoby się trochę przyciemnienia do snu :) dlatego często na górę kładliśmy jakiś ręczniczek czy coś podobnego w ciemnym kolorze, żeby się małej lepiej spało :)
A dla mnie jest ok.. zeby dzieciatko od pierwszych dni uczylo się kiedy jest dzien a kiedy noc, w dzien jest jasno i glosniej w domu, a w nocy ciemno i cicho :)

reklama
Do góry