no właśnie muszę sie tym w końcu zając, najpierw udam sie do sklepu kupić cos nowego..zobaczę jakie sa rozmiary....zapoznam sie w tym wszystkim i później ewentualnie dokopię na necie..bo tak to mi ciężko cos wybrać..a nie chce wszystkiego kupować tylko w różu..oglnie jeszcze niccccccc kompletnie nie mam
reklama
a co myślicie o kocykach muślinowych? Powiem Wam, ze z tego co czytam...dowiaduje sie od kolezanek za duzo kupowac nie bede..bo w miedzy czasie bede po prostu kupowac jak czegos zabraknie..jest to moja 1 ciaza wiec bede musiala sie wszytskiego nauczyc..i zobacyzc co sie sprawdza najlepiej..i po prostu zobacze w czasie. Wiadomo kazdy cos jeszcze przyniesie...wiec na spokojnie
znalazłam jedno, ale niezbyt wyraźne.mamatalia a masz moze zdjecie?
kupiłam ją na allegro, ale to 3 lata temu było i kosztowała coś w okolicach 150zł o ile dobrze pamiętam. na pewno nie była zbyt droga.
Załączniki
fazerkamm
Fanka BB :)
Mama_talia identyczna kolyske mam! Swietna spara
ja tylko zmieniłabym "daszek" na ciemniejszy, bo w dzień latem w pełnym słońcu jest bardzo jasno, a przydałoby się trochę przyciemnienia do snu dlatego często na górę kładliśmy jakiś ręczniczek czy coś podobnego w ciemnym kolorze, żeby się małej lepiej spałoMama_talia identyczna kolyske mam! Swietna spara
ooooooooooo slicznaaaaaaaa no wlasnie takiej szukam i jaka cena dobra bo w tego co patrze to te kosze ok 400zl chodza teraz:/znalazłam jedno, ale niezbyt wyraźne.
Zobacz załącznik 748977
kupiłam ją na allegro, ale to 3 lata temu było i kosztowała coś w okolicach 150zł o ile dobrze pamiętam. na pewno nie była zbyt droga.
fazerkamm
A dla mnie jest ok.. zeby dzieciatko od pierwszych dni uczylo się kiedy jest dzien a kiedy noc, w dzien jest jasno i glosniej w domu, a w nocy ciemno i cichoja tylko zmieniłabym "daszek" na ciemniejszy, bo w dzień latem w pełnym słońcu jest bardzo jasno, a przydałoby się trochę przyciemnienia do snu dlatego często na górę kładliśmy jakiś ręczniczek czy coś podobnego w ciemnym kolorze, żeby się małej lepiej spało
Needi
Jeju śliczna :-) zaraz poszukam ile teraz są na allegroznalazłam jedno, ale niezbyt wyraźne.
Zobacz załącznik 748977
reklama
Podziel się: