reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Tak, bluza z kapturem ewentualnie na spacer. Ale w domu dla leżącego dziecka porażka. Zresztą mój dwulatek do dziś nie cierpi kapturów. Dla mnir te wszystkie "modne" ubranka też odpadają. Przede wszystkim wygoda: bodziaki, pajace, rampersy, połśpiochy ale luźne w pasie bez obciskającej gumki - to lubię :)

reklama
Agnesdem, ja jestem na tak dla bodziaków półśpiochów do tego a na nie dla śpiochów i kaftaników. I ja nie polecam bardzo kolorowych rzeczy albo z nadrukami . Z reguły czuć tą farbę a nadruki są nieprzyjemne w dotyku. To z mojego doświadczenia.. A mi się bluza z kapturkiem przydała na ciut chłodniejsze wieczory..

kaptur jest fajny przy bluzach na dwor, jak przytrzymuje czapeczke i jak chcesz dziecko wyciganac z wozka a np. jest wiatr. ale w domu to ewidentnie nie, zgadzam sie

ja uwielbiałam właśnie takie pełne piżamki jak pajacyki wiedziałam że jak się rozkopie to będzie jej ciepło
latem spała w samym pampersie ale u nas temperatura w nocy spadała do max 28 stopni

mendoza no niby cos w tym na pewno jest ale wiesz co kurcze sama nie chicalabym chodzic ciagle w jednym kolorze i bez napisow bez wzorkow...owszem tez kupie gladkie body na pewno w jednym kolorze..ale jak kupisz body z nadrukiem tez sie nic nie stanie..moja siostra kupowala dzieciaczkom kolorowe i nic sie nigdy nie dzialo...odpowiednio pielegnowala dzieci i zadnych uczulen nie mialy...:) Ja tez stawiam na body pajacyki............... kaptury hmm no nie wiem musze wypraktykowac zeby miec zdanie :) co do guzików hmmmm na plecach nie ale na brzuszku tak:)

Agnesdem, zgadzam się, że zupełnie gładkie to nuda straszna. Ale widziałam na zdjęciu jakieś takie mega zielone, jaskrawe z dużą ilością wzorków, tego typu pełni jest na allegro i niestety jakość tego jest mocno średnia. Wiem, bo kilka takich niestety dostałam.
Ale to oczywiście zależy, co się komu podoba :-) wystarczy odpowiednie pranie i wszystko będzie przydatne.

Dziewczyny gdzie oprócz h&mu polecacie się wybrać po jakieś leginsy lub dresy ciazowe?? Bo już nie mogę w moich podomowych chodzić, gumka strasznie wbija mi się, co mnie doprowadza do szału :)

reklama
Do góry