reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja tam niby doświadczona a te body na początek kupowałam ....lżej się ubiera ,a przez główkę taką maleńką nie lubiłam wkładać klasycznych bodów.....
We Wiedniu takie cuda na promocji...że głowa mała od rozm.42....Nie miałam odwagi jakoś coś kupić...

reklama
ojejj to fajnie ale czemu nie mialas odwagi? W sumie ja jestem w 14 tyogdniu ale jakos tez tak jeszcze nie szaleje z zakupami poki co ogladam...zastanawiam sie kiedy wlasnie cos kupic..chyba w marcu a Wy?

Ja też jeszcze nie kupuję. Może po połówkowym? Ale czeka mnie jeszcze remont pokoju, więc pewnie po remoncie zacznę.

Dorisss to powiedz co kopiłaś:) No ja tak wlasnie planuje zakupy w marcu poki co czekam na badania aby zobaczyc co tam slychac u malenstwa..no i moze płeć bedzie mozna juz okreslic:)

A nie wiem czemu nie mam odwagi....że się wcześniej urodzi...Tak się przy ostatnim synu bałam,nic nie kupione a ur się w 33tc...mąż sam kupował ,masakra bo co chwilę telefon dzwonił -jakie czy może takie być i td......radość zakupów przeszła koło nosa....

sluchajcie a co do ubrania malenstwa po urodzeniu..to moze cos takiego bedzie najlepsze..latwe beda w wymianie jak cos bo rozklada sie body kladzie malenstwo i zapina...ewentualnie pajacyki cienkie na lipiec:)
Zobacz załącznik 744379 Zobacz załącznik 744380 Zobacz załącznik 744381 Zobacz załącznik 744382 Zobacz załącznik 744383 Zobacz załącznik 744384 Zobacz załącznik 744385
Ten żółty bodziak miała moja córeczka az się wzruszylam:....

reklama
Agnes te rozpinane po całości są rzeczywiście najlepsze poprieram! uwazajcie tylko na ubranka, a sa takie co nie maja rozpiec przy glowce albo maja zapiecia na plecach! koszmar totalny!
ja sie zbiore pewnie po polowkowym. szybciej niczego nie kupuje.

Do góry